- 31 Ekim 2013
- 21.377
- 71.742
- 798
- 40
hayır yine yanlışİşte ilişkinin başında söylediği yalanlardan dolayı böyle oldum sanırım
Öf madem yorum beğenmeyeceksiniz niye konu açıyorsunuz? Çok saçma değil mi? Pohpohlanmak istiyorsanız arkadaşlarınıza anlatın burası pohpohlama platformu değil. Gerçekler yüzünüze vurulur.Konunun tamamını okumadan yok sen eşinden bakmışsın diyorsunuz. Hayret birşey 2 defa baktım o da profiline tıklamadan. Mesela adı ayşeyse ayşeayşe07 gibi yazınca tıklamadan da görülüyor. Burda kadın kadına destek veya fikir olacakken hemen karşıdaki kadını destekliyor galiba. Çok yazık cidden
Şu kafayı da hiç anlamıyorum cidden. Mesela benim aklımda biri yok. Eşim eskilerden birisinin konusunu açsa eskiyi düşünüp mesaj mı atıcam haha hiç güleceğim yoktu robot değiliz insanız birinin ittirmesiyle mi başkasına koşucaz. Bazı erkekler aldatıyor sonra diyor ya eşim ilgisizdi ya da eşim çok boğuyordu beni vs diye. Sizin sözünüzle paralel işte. Neymiş ben karpuz kabuğu düşürmüşüm ben kurdun dişine kan bulaştırmışım da ava çıkmış falan komik olmayın lütfen
Sürekli hesabına girip takip ettiğiniz için olmasınBen haklıyım demiyorum ki
Şüphem boşuna mı diyorum
Çünkü neden biri durduk yere engellesin buna fikir aradım
Mesela şöyle sorayım sevgilisinden ayrıldıktan 2 sene sonra engelleyen var mı? Normal bi insan bunu neden yapsın. Bunu merak ediyorum sadece
Kızın şu an nerde yaşadığının ne önemi var?Belki de kızla orda burda karşılaşmasam bende sorun etmezdim. Sonuçta tek eski sevgilisi o değildi eskiden
Niye komik olsun ki ? Duymak istediklerinizi değil genel olarak anlattığınızdan çıkardığım yargıyı söylüyorum. Eşinizi tanımam etmem ama sizin anlatımınızla sizi tanıdığı için gizlediği bir durumu kurcalayıp sonra da içine kurt düştü demenizden çıkan bir yargı. Buradaki hiçbir aklıbaşında kadın (kocasının şifrelerine ihtiyaç duymayan kadın diyeyim de ) sizin yaptığınızı yapmaz yoluna bakardı. Siz de öyle yapın bi sakinleşin insanların İnstagram hesaplarından uzaklaşın. Tek iletişiminiz eşinizle olan iletişiminiz olsun. İnanmıyorsanız ilişkinizi sorgulayın. Araya eski sevgili İnstagram engelleme gibi süsler yerleştirmeyin. Eşime güvenmiyorum der sebeplerini somut olarak söylerseniz kadın dayanışmasını o zaman görürsünüz. Ama ortada hiçbir şey yokken adamın geçmişini kurcalayıp bizden de yorum isterseniz biz deriz ki yaptığınız yanlış.Konunun tamamını okumadan yok sen eşinden bakmışsın diyorsunuz. Hayret birşey 2 defa baktım o da profiline tıklamadan. Mesela adı ayşeyse ayşeayşe07 gibi yazınca tıklamadan da görülüyor. Burda kadın kadına destek veya fikir olacakken hemen karşıdaki kadını destekliyor galiba. Çok yazık cidden
Şu kafayı da hiç anlamıyorum cidden. Mesela benim aklımda biri yok. Eşim eskilerden birisinin konusunu açsa eskiyi düşünüp mesaj mı atıcam haha hiç güleceğim yoktu robot değiliz insanız birinin ittirmesiyle mi başkasına koşucaz. Bazı erkekler aldatıyor sonra diyor ya eşim ilgisizdi ya da eşim çok boğuyordu beni vs diye. Sizin sözünüzle paralel işte. Neymiş ben karpuz kabuğu düşürmüşüm ben kurdun dişine kan bulaştırmışım da ava çıkmış falan komik olmayın lütfen
Evlendiniz üstünden 1.5 yıl gecti niye didikliyorsunuz.Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
Valla esinize hak verdim siz yakinda oldugunu bilirseniz huzursuz olursunuz diye dememistir. Takilmaniz gereken trk konu size kizi anlatan iç huzrunuzu bozmak isteyen arkadaşınız hic iyi niyetli degilMerhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
Okumakta sorun mu yaşanıyor? 1.5 senede 2 kez girdim diyorum ne süreklisi la havleSürekli hesabına girip takip ettiğiniz için olmasın
Bize baka baka kahkaha atıyordu 1 dk öncesinde normal oturuyordu üstelik tek başına oturuyordu. Bana bakıyor diye uydurmuyorum ne kadar eski sevgili yandaşı çıktı hayretBir de düğünde bu kadın sizi fark etti sonra da kahkaha atmaya mı başladı?
Sırf sizin dikkatinizi çekmek için?
Belki komik bir şey oldu ona güldü, her zaman olayları böyle kişisel mi algılarsınız?
Fazla anlam yüklüyorsunuz gibi geldi, yok neden engelledi neden güldü. Kadının umrunda bile değilsiniz belki de.
Hanfendi 2 sene sonra engelliyor yalnızkesinlikle hakli degilsiniz.
evlilik icinde boyle bir konuda asla esimle arami bozmaz, dile dahi getirmezdim.
size bunun söylenmesinde pek iyiniyetle göremedim. asla birine bu seninkinin eski arkadaşı vs demem, hic hoş degil. bilsem ne.. huzursuzluk mu ciksin.. ama ben bunu duydugumda esimin gecmisine saygi duyarım der geçerdim sahsen..
iyiniyetle yok ki size gecmisin söylenmesine gerek yok. cok tuhaf, merhaba merhaba olurdum bir daha..
hem kiz niye engellemesin ki. eski erkek arkadaşı engellemek de ne kotu yan var ki..tam tersi iyi bi hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?