Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

İşte ilişkinin başında söylediği yalanlardan dolayı böyle oldum sanırım
hayır yine yanlış
adamı yalana siz yöneltmişsiniz kusura bakmayın ama
eşiniz muhtemelen bu konuda tavrınızı tahmin ettiği için sakladı sizden
siz de kurcalamaya devam ediyorsunuz

eşim de başta eski sevgilisiyle ilgili konularda konuşmaktan çekinirdi arkadaşları bana laf atardı beni kızdırmak için baktı-baktılar ben oralı değilim şimdi hiç umursamaz bile, bilir kiben de takmıyorum

tekrar söylüyorum eşinizin geçmişini bırakın şu anda size nasıl onu önemseyin

Öf madem yorum beğenmeyeceksiniz niye konu açıyorsunuz? Çok saçma değil mi? Pohpohlanmak istiyorsanız arkadaşlarınıza anlatın burası pohpohlama platformu değil. Gerçekler yüzünüze vurulur.

Sürekli hesabına girip takip ettiğiniz için olmasın

Belki de kızla orda burda karşılaşmasam bende sorun etmezdim. Sonuçta tek eski sevgilisi o değildi eskiden
Kızın şu an nerde yaşadığının ne önemi var?
Herkesle her yerde karşılaşabilirsiniz,ne derler dünya küçük.
Size bir şey diyeyim mi, bence "eski sevgililer" en risksiz kategoride.
Çünkü yaşanmış bitmiş, hiçbir potansiyele sahip değil o yüzden benim gözümde.
Ben eşimin eski sevgilisiyle kapı komşusu bile olabilirim yani hiç sorun değil =)))
Adam denemiş, yürümediğini görmüş bitirmiş, bu kadar.

Bir de düğünde bu kadın sizi fark etti sonra da kahkaha atmaya mı başladı?
Sırf sizin dikkatinizi çekmek için?
Belki komik bir şey oldu ona güldü, her zaman olayları böyle kişisel mi algılarsınız?
Fazla anlam yüklüyorsunuz gibi geldi, yok neden engelledi neden güldü. Kadının umrunda bile değilsiniz belki de.

Niye komik olsun ki ? Duymak istediklerinizi değil genel olarak anlattığınızdan çıkardığım yargıyı söylüyorum. Eşinizi tanımam etmem ama sizin anlatımınızla sizi tanıdığı için gizlediği bir durumu kurcalayıp sonra da içine kurt düştü demenizden çıkan bir yargı. Buradaki hiçbir aklıbaşında kadın (kocasının şifrelerine ihtiyaç duymayan kadın diyeyim de ) sizin yaptığınızı yapmaz yoluna bakardı. Siz de öyle yapın bi sakinleşin insanların İnstagram hesaplarından uzaklaşın. Tek iletişiminiz eşinizle olan iletişiminiz olsun. İnanmıyorsanız ilişkinizi sorgulayın. Araya eski sevgili İnstagram engelleme gibi süsler yerleştirmeyin. Eşime güvenmiyorum der sebeplerini somut olarak söylerseniz kadın dayanışmasını o zaman görürsünüz. Ama ortada hiçbir şey yokken adamın geçmişini kurcalayıp bizden de yorum isterseniz biz deriz ki yaptığınız yanlış.

Evlendiniz üstünden 1.5 yıl gecti niye didikliyorsunuz.

Valla esinize hak verdim siz yakinda oldugunu bilirseniz huzursuz olursunuz diye dememistir. Takilmaniz gereken trk konu size kizi anlatan iç huzrunuzu bozmak isteyen arkadaşınız hic iyi niyetli degil esiniz hicbisey yapmamış ki evlilgin tadini çıkarin bozmayin huzrunuzu olmayan şeylerden dolayi

Kızın şimdi engellemesi gayet de şüpheye düşürecek bir şey.

Eşinizin geçmişini sorgulayabilirsiniz, o sizinkini sorguluyorsa. O yapıyor mu?

Bize baka baka kahkaha atıyordu 1 dk öncesinde normal oturuyordu üstelik tek başına oturuyordu. Bana bakıyor diye uydurmuyorum ne kadar eski sevgili yandaşı çıktı hayret

Hanfendi 2 sene sonra engelliyor yalnız
O kısmı atladınız sanırım
2 sene sonra aklına gelmiş engellemiş
Çok mu normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…