• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

Ben bu hikayede en çok kızı gözleriyle ve sözleriyle taciz eden arkadaşınıza sinir oldum.

Birilerinin kocasının eski sevgilisi diye bu şekilde saygısızca konuşma hakkına sahip mi oluyor bazı kadınlar ?

Belki mahallede görmüştür eşinizi , profiline bakmıştır ve o an yasaklamıştır

Takılmayın bu detaylara. Üzülen yine siz olursunuz.

Kimse kimseye eski sevgilisi hakkında bilgi vermek zorunda değil. Hatta mümkünse vermemeli.

Aslında eşiniz ta en baştan sabırlı davranmaya çalışıyor. " Benden önce sevgilin varmış, neden söylemedin " cümlesi gerçekten büyük haksızlık. Büyük had aşma.

Çok gereksiz takıyorsunuz ve evet saçmalıyorsunuz. Eşiniz sizin neden söylesin ki aynı mahallede oturuyoruz diye? Hatta neden size eski sevgilisiyle ilgili bir şey anlatsın? Engellememiş olması normal daha bir tane eski sevgilimi engellemişliğim yok, çocukluk resmen. Böyle kuruntulara kapılmak sadece sizi yorar

Ben bu hikayede en çok kızı gözleriyle ve sözleriyle taciz eden arkadaşınıza sinir oldum.

Birilerinin kocasının eski sevgilisi diye bu şekilde saygısızca konuşma hakkına sahip mi oluyor bazı kadınlar ?

Belki mahallede görmüştür eşinizi , profiline bakmıştır ve o an yasaklamıştır

Takılmayın bu detaylara. Üzülen yine siz olursunuz.

Kimse kimseye eski sevgilisi hakkında bilgi vermek zorunda değil. Hatta mümkünse vermemeli.

Aslında eşiniz ta en baştan sabırlı davranmaya çalışıyor. " Benden önce sevgilin varmış, neden söylemedin " cümlesi gerçekten büyük haksızlık. Büyük had aşma.
Yeni ayrılan biriyle olmazdım çünkü bu yara bandı gibi birşey oluyor o zaman
Yoksa kalkıp da eskilerini anlat diye baskılamam tabiki o normal değil. Hatta ben demiştim sizin orası küçük yer eski insanlarla karşılaşmamızı istemem. O da hayır hayır burdan kimseyle olmadım demişti. Bu yalan değil mi şimdi

Çok gereksiz takıyorsunuz ve evet saçmalıyorsunuz. Eşiniz sizin neden söylesin ki aynı mahallede oturuyoruz diye? Hatta neden size eski sevgilisiyle ilgili bir şey anlatsın? Engellememiş olması normal daha bir tane eski sevgilimi engellemişliğim yok, çocukluk resmen. Böyle kuruntulara kapılmak sadece sizi yorar
Konu zaten engelli olmaması ve 2 yıl sonra engellemesi
Sorum neden engellemedi değil

Aman ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsunuz kendinize dert arıyorsunuz belkide kız hesabını kapattı.Yada stalk yaptınığnızı ben eşimin ez aşkı ile aynı yerde çalıştım bir süre sonrada kaçırdı eşim beni kız onu kıskandırmak için eşimin beni kullandığını falan sanıyordu. Ayrıca o kızı sürekli muhabbetini yapma eşinin aklıma sokma unutma düşmanı bazen biz yaratırız acaba onunla olsam nasıl olurdu diye kızla görüşmeye başlar

Aman ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsunuz kendinize dert arıyorsunuz belkide kız hesabını kapattı.Yada stalk yaptınığnızı ben eşimin ez aşkı ile aynı yerde çalıştım bir süre sonrada kaçırdı eşim beni kız onu kıskandırmak için eşimin beni kullandığını falan sanıyordu. Ayrıca o kızı sürekli muhabbetini yapma eşinin aklıma sokma unutma düşmanı bazen biz yaratırız acaba onunla olsam nasıl olurdu diye kızla görüşmeye başlar
Kızın hesabı bende görünüyor hesap açık yani
Yüzüncü kez yazıyorum stalk yapmıyorum 2kez baktım kız umrumda değil sadece şimdi engellemiş olması tuhaf geldi anlatamıyorum galiba. Kızın muhabbetini yapmıyorum elbette. Bi o zaman tartıştık ondan sonra konusunu açmadım. Ayrıca aklına sokmak diye birşey olduğunu sanmıyorum. Ne yani eşim eski sevgilimle ilgili konu açsa aklıma mı düşecek? Sadece midem bulanır. Aklına düşecek insanın niyeti bozuktur zaten.

Tabiki de hayır. Öyle bi durum olsa evlenmezdim veya boşanırdım bu konuda sorun yok. Sevgisinden hareketlerinden şüphem yok. Sadece bi insan neden bunu yapar merak ettim. Neden eleştiriliyorum hala anlamış değilim
Bunu neden yapar dediğiniz eğer engel olayıysa şöyle açıklanabilir; Bazı uygulamalar var profiline bakanı görebiliyorsun falan, belki öyle bi uygulama kullanıyordur ve siz eşinizin hesabından stalk yaptığınız için "bu adam da evlendi hala benim profilime bakıyor utanmadan" gibisinden düşünmüş engellemiştir :KK66: Yani iyki sadece engellemiş yazadabilirdi, aralarında konuşma doğardı,yeniden görüşmeye başlayabilirlerdi... vs.. Neyseki kız düzgün biriymiş de engellemiş. Allahaşkına yapmayın yaa "self fulfilling prophecy" diye bi sosyal psikoloji teorisi var bilir misiniz? Türkçesi "kendini gerçekleştiren kehanet" . Yani bi nevi aklınıza gelenin başınıza gelmesi gibi bişey. Şimdi uzun uzun açıklamak isterdim ama burası yeri değil. Siz bence bu konuyu bi araştırın. Bu tarz şeyleri de fazla düşünmeyin :KK66:

Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
Dertsiz başınıza dert ariyorsunuz zorla. Neden gecmisteki sevgililerini size anlatsin ki? Asil bu sacma ve saygisizca olmaz mi? Adi ustunde gecmis ve sizden once yasanmis. Esinizin ozeli. Kimseyi ilgilendirmez. Bitmis gitmis. Herkesin gecmiste cevresinde yasayan bir sevgilisi olabilir.
Kizin engellemesi konusuna gelince,belki siz gizli gizli baktiginizi dusunurken karsi tarafa bildirim gidecek bir sey oldu ve kiz rahatsiz olup engelledi. Yada baska birine bunu anlattiysaniz kiza soylemis olabilir.
Bence konuyu kapatin. Birinin kulagina giderse zavalli kizin evli adamla adi cikmis olacak durduk yere.

Kendinize dönün biraz. Bir hobi edinin mesela. Kafanizi mesgul edecek amaclar bulun.

Bazı erkeklere Allah sabır versin, geçmiş geçmiştir size anlatmak zorunda değil. Ne kadar saçmalanabilirse o kadar saçmalamışsınız.

Konu zaten engelli olmaması ve 2 yıl sonra engellemesi
Sorum neden engellemedi değil

Sihirli küremden bakıp yazayım o zaman bekleyin bir saniye. Hanımefendi bunun bin tane sebebi olabilir. Hatta sebebi olmayabilir bile. Bizim bulduğumuz sebepleri evet doğru o yüzden diye onaylayacak biri de yok. Buna takılmanız o kadar saçma ki.

Kızın hesabı bende görünüyor hesap açık yani
Yüzüncü kez yazıyorum stalk yapmıyorum 2kez baktım kız umrumda değil sadece şimdi engellemiş olması tuhaf geldi anlatamıyorum galiba. Kızın muhabbetini yapmıyorum elbette. Bi o zaman tartıştık ondan sonra konusunu açmadım. Ayrıca aklına sokmak diye birşey olduğunu sanmıyorum. Ne yani eşim eski sevgilimle ilgili konu açsa aklıma mı düşecek? Sadece midem bulanır. Aklına düşecek insanın niyeti bozuktur zaten.
Sürekli lafını yaparsan zaten aklına gelir onu kıskanıyor gibi görünüyorsun İki kadında benim önemsiyor havasına girer ayrıca hesabıma kimler bakmış uygulaması var ordan eşinin hesabı ile baktığın için görmüş olabilir birde eşinin engelli listesine bak

Dertsiz başınıza dert ariyorsunuz zorla. Neden gecmisteki sevgililerini size anlatsin ki? Asil bu sacma ve saygisizca olmaz mi? Adi ustunde gecmis ve sizden once yasanmis. Esinizin ozeli. Kimseyi ilgilendirmez. Bitmis gitmis. Herkesin gecmiste cevresinde yasayan bir sevgilisi olabilir.
Kizin engellemesi konusuna gelince,belki siz gizli gizli baktiginizi dusunurken karsi tarafa bildirim gidecek bir sey oldu ve kiz rahatsiz olup engelledi. Yada baska birine bunu anlattiysaniz kiza soylemis olabilir.
Bence konuyu kapatin. Birinin kulagina giderse zavalli kizin evli adamla adi cikmis olacak durduk yere.

Kendinize dönün biraz. Bir hobi edinin mesela. Kafanizi mesgul edecek amaclar bulun.
Bunu neden yapar dediğiniz eğer engel olayıysa şöyle açıklanabilir; Bazı uygulamalar var profiline bakanı görebiliyorsun falan, belki öyle bi uygulama kullanıyordur ve siz eşinizin hesabından stalk yaptığınız için "bu adam da evlendi hala benim profilime bakıyor utanmadan" gibisinden düşünmüş engellemiştir :KK66: Yani iyki sadece engellemiş yazadabilirdi, aralarında konuşma doğardı,yeniden görüşmeye başlayabilirlerdi... vs.. Neyseki kız düzgün biriymiş de engellemiş. Allahaşkına yapmayın yaa "self fulfilling prophecy" diye bi sosyal psikoloji teorisi var bilir misiniz? Türkçesi "kendini gerçekleştiren kehanet" . Yani bi nevi aklınıza gelenin başınıza gelmesi gibi bişey. Şimdi uzun uzun açıklamak isterdim ama burası yeri değil. Siz bence bu konuyu bi araştırın. Bu tarz şeyleri de fazla düşünmeyin :KK66:
Arkadaşlar kızı baya melek yapmışsınız teşekkürler :)
Bin kere stalklamadım dedim ama hala yok bakıyorsan programdan görmüştür engellemiştir diyorsunuz
Bunu aylar önce 1 kez baktım
Ve de geçenlerde 1 kez baktım
Toplamda 1.5 senede 2 kez yani
Zaten 2.baktığımda engellemiş olduğunu gördüm. Sapık gibi sürekli hesabına bakıyormuşum gibi lanse ediyorsunuz Allah aşkına ya.

Sihirli küremden bakıp yazayım o zaman bekleyin bir saniye. Hanımefendi bunun bin tane sebebi olabilir. Hatta sebebi olmayabilir bile. Bizim bulduğumuz sebepleri evet doğru o yüzden diye onaylayacak biri de yok. Buna takılmanız o kadar saçma ki.
Versin kızın adını sanını gidip sorayım ben neden engellemiş diye 😂 rahatlar belki 😂😂😂

Bin kere stalklamadım dedim ama hala yok bakıyorsan programdan görmüştür engellemiştir diyorsunuz
Zaten 2.baktığımda engellemiş olduğunu gördüm. Sapık gibi sürekli hesabına bakıyormuşum gibi lanse ediyorsunuz Allah aşkına ya.
Bazı konulara yorum yapmamak gerekiyor sanırım.
Konu sahibi fikrimizi sorduğu için tecrübelerimizden yola çıkarak yorum yapmaya,yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama gel gör ki istediği yorumu yapmadığımız için serzenişlerine maruz kalıyoruz. O zaman geriye kalan bir seçenek daha var belki bunu beğenirsiniz. Buyrun;
Eşiniz, eski sevgilisiyle yolda karsilasmis olabilir. Kiza onu hic unutmadigini soylemis ve kiz da ilk is onu her yerden engellemis olabilir.

Aaaa ama siz cidden kıza kafayı takmışsınız ben ne diyorum siz ne diyorsunuz :KK57: :KK57: :KK57:

Bi kere de baksanız profiline bakanlarda görmüş olabilir. Niye engelledi diye sormuşsunuz bunu açıkladım.

Kızı melek falan yapmadım (ayrıca melek olmadığını ne biliyorsunuz), sadece düzgün biriymiş evli birinin kendisine ulaşım yolunu kapatmış dedim.

Ayrıca sizin için bir sosyal psikoloji teorisinden bahsettim bu kadar düşünürseniz başınıza gelir düşünmeyin dedim, gerek yok dedim.

Evet belki de kız da benim gibi takıntılıdır eski sevgililerini tek tek engelleyip engel koleksiyonu yapıyordur ya da sürekli aratıp bakmamak için engel listesinden bakıyordur 😄
Mesela düğünde karşılaştığımızda ilk ben gördüm kızı kız görmemişken bizi. Normal oturuyordu. Bizi gördü 1 dk sonra birden kahkaha atmaya başladı yanındakiler bile anlamadı nolduğunu bu benim çok komiğime gitti zaten herkes baktı o tarafa eşim de o şekilde gördü çünkü dikkat çekmeye çalıştığı çok belliydi :)
Bu kız çok mu güzel merak ettim sadece...

Çeneyle olacak iş değil insanın içinde varsa olur. Özgüvenim var şükür. Olmasaydı zaten şu an eşim ne beni kırmaktan çekinirdi ne de saygı duyardı. Herşeyi görmek gerekmez hissiyat da önemlidir bence
Kendi kendinizi yalanlıyorsunuz insanın icinde varsa olur diyorsunuz bakın ne güzel söylüyorsunuz dimi? Ozaman uygulasanıza :) özgüveniniz tam olsa bu tarz isleri kovalamazsınız, birde özgüven baskaları ile ilintili bisey değildir yanlıs biliyorsunuz an geldiğinde herkes size karsı durdugunda durusundan taviz vermemektir birisi saygı duyuyor diye özgüven sahibi olunmaz

Bazı konulara yorum yapmamak gerekiyor sanırım.
Konu sahibi fikrimizi sorduğu için tecrübelerimizden yola çıkarak yorum yapmaya,yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama gel gör ki istediği yorumu yapmadığımız için serzenişlerine maruz kalıyoruz. O zaman geriye kalan bir seçenek daha var belki bunu beğenirsiniz. Buyrun;
Eşiniz, eski sevgilisiyle yolda karsilasmis olabilir. Kiza onu hic unutmadigini soylemis ve kiz da ilk is onu her yerden engellemis olabilir.
Versin kızın adını sanını gidip sorayım ben neden engellemiş diye 😂 rahatlar belki 😂😂😂
Gerçekten çok komiksiniz
Belki ben psikolojik destek almalıyım ama sizin gibi kırıcı insanlara çare yok. Şurda dert niteliğinde açtığım konumla dalga geçtiniz ya Allah büyük. Yorumlarınıza devam etmeyin iyi günler size.

Back