• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

Benim yaşım 41. Bu yüzden daha farklı bi pencereden bakabiliyorum. Farkindayim öncelikle yazan kişinin suan sakinleşmesi lazim diye dusunmeden saygı ile ilimli bir sekilde yaklasmayi bilmeyenler var. Yaşım 41 dedim ama bazen bende benden yasca küçük birinin yorumundan bi fikir edinebilirim. Yani hangi yaşta olursak olalim o anki pskolojimiz gereği yada genç yaştan dolayi o tecrubesizlikle bazen hepimiz sağlıklı dusunemeyiz yada bi fikre yada teyite ihtiyaç duyariz. Bencede büyütmeyin. Huzursuz olursunuz tabii birden engel olmasına ama esinizin sifrelerini zaten biliyorsunuz. Dolayısıyla eşiniz yüzünden gelmedi bence o engel.
Evet belkide fazla düşünüyorum. Belki de karşılaştılar kızın aklına geldi engelledi. Ya da artık evli diye engelledi. Bana bakamasın diye engelledi. Görmeye tahammül edemedi veya öneri olarak çıkıyordur olabilir birçok sebep. Aklıma taksam ne değişecek ki zaten boşuna kendimi yoruyorum teşekkür ederim

Sanırım dert arıyorsunuz, aksiyon istiyorsunuz.
Ortada hiçbir şey yok. Hepimizin geçmişi var ve inanın geçmiş ilişkileri oturup konuşmak kadar saçma bir şey yok. Anlamsız çünkü, ucu bir yere varmıyor..

Benim eşimin tanıştığımızda kız arkadaşı varmış, biz flörteşmeye başlayınca kızdan ayrılmış ve bana hiçbir şey söylemedi.
Aylar sonra kız bana mesaj atınca öğrendim. Kız epey hırs yapmıştı ve ilişkimizin başladığı tarihi sordu acaba ben varken mi beni aldattı merak ediyorum uyuyamıyorum dedi. Ablacım sakin ol dedim, 29 ekim saat 20 sularında adını koyduk =))) Meğerse 1 gün önce ayrılmış eşim. Köftehorun zamanlaması da müthiş =))
Hiç dert etmedim, olabilir, ikimizi bir süre idare de edebilirdi. Ama ben bilseydim sevgilisi olduğunu dört nala koşmazdım tabi orası ayrı. Eşime sordum tabi neden söylemediğini, zaten yürümüyordu sallantıdaydı seninle samimi olunca da emin oldum kendim hallettim seni ilgilendiren bir durum yoktu o yüzden sana söylemedim dedi. E doğru, beni ilgilendiren bir durum yoktu. Biz arkadaşça görüşüyorduk.
Belki de kızla orda burda karşılaşmasam bende sorun etmezdim. Sonuçta tek eski sevgilisi o değildi eskiden

Durduk yere niye eski sevgilisinin nerede oturduğunu söylesin? İlişkinizde hep eski sevgili konusu mu geçmeli başka sohbet konunuz yok mu ki böyle gereksiz detaylar istiyorsunuz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Bu konuda tartışınca ben sormuştum aynı yerde mi otryosunuz diye hayır demişti yalanmış yani. Yo birçok konumuz var çok da gezeriz kitap eleştirisi yaparız sosyal insanlarız. Aklına karpuz kabuğu düşecekse benim itelememle olmaz. Ki bana yapılsa aynısı ben eski sevgilimi düşünmem pembe gözlüklerle

Keşke şu eski sevgili unvanı kalksa ya. Ayrıldığım insan benim için hiçbir şeydir. Ben de kimsenin eski sevgilisi olarak anılmak istemem. Bitmiş gitmiş çünkü. Toplum olarak anlaşıp bir gecede tedavülden kaldırsak şu eski sevgili lafını.

Benim kafam karıştı siz kızı ilk düğünde mi gördünüz yoksa arkadaşınız yolda mı gösterdi? Düğünde gördüyseniz zaten aynı çevrede olduğunuzu biliyorsunuz demektir bu durumda arkadaşınız yolda gösterdiğinde neden eve gidip eşinizle kavga ettiniz?
Yok önce arkadaş gösterdi
Sonra düğünde gördüm aradan 2 ay geçti bi kavga anında söyledim bildiklerimi. Düğünde kız bizi görünce dikkat çekmeye çalıştı. Belki bu engel de dikkat çekme çalışmasıdır belki de stalk yapıyordur bakmamak için engellemiştir vs vs herşey olabilir sadece fazla kafa yordum

Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
okurken daraldım.
şüphelenmekte saçmalamışsınız.

Bu konuda tartışınca ben sormuştum aynı yerde mi otryosunuz diye hayır demişti yalanmış yani. Yo birçok konumuz var çok da gezeriz kitap eleştirisi yaparız sosyal insanlarız. Aklına karpuz kabuğu düşecekse benim itelememle olmaz. Ki bana yapılsa aynısı ben eski sevgilimi düşünmem pembe gözlüklerle
Bence rahatsız olmayın diye söylememiş. Belki o mahalleyi seviyordu ve orada oturmak istedi o yüzden söylememiş de olabilir. Ben eşinizin eski sevgilinizi zerrece umursadığı hissine kapılmadım. Öyle olsa sizinle gözükmemeye çalışır aynı mahallede neden otursun? Bunca zaman ulaşmak istese yine ulaşırdı ayrıca. Eşinizi yok yere sıkmayın. Kadının engelleme sebebi de belki sizi yolda sokakta gördü eşinizi stalklamak istemediği için engellemiş olabilir. Ya da size söylenenler ona da söylenmiştir aa bak bu x’in eşi buraya taşındılar gibi yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için de engellemiş olabilir

ben evlendıkten sonra eşimin nişanlanıp ayrıldıgını ögrendim ,

neden bana söylemedin dedim , yıllarca önce bitmiş gitmiş onu sana anlatıp halaa aklımdaymış gibi bir izlenim yaratayım dedi ,

düşününce mantıklı geldi , şimdi çalıştıgı kuruma gittiği zaman gördün mü len eski nişanlını diye takılıyorum , :KK48::KK48:

bazen erkelere bize karşı yanlış davranmak zorunda bıraktıgımızı düşünüyorum

Yok önce arkadaş gösterdi
Sonra düğünde gördüm aradan 2 ay geçti bi kavga anında söyledim bildiklerimi. Düğünde kız bizi görünce dikkat çekmeye çalıştı. Belki bu engel de dikkat çekme çalışmasıdır belki de stalk yapıyordur bakmamak için engellemiştir vs vs herşey olabilir sadece fazla kafa yordum

Yani fazla fazla kafa yormuşsunuz gereksiz yere.

Evet saçmalıyorsunuz. Hem de taa en başından beri. Eşiniz size eski ilişkilerinin raporunu vermek, ne zaman başladı ne zaman bitti anlatmak, eski sevgililerin lokasyonu hakkında bilgi vermek, sosyal medya hesaplarında yaptıklarının hesabını vermek zorunda değil. Böyle devam ederseniz usandırırsınız.
Sanırım şimdi tüm sıkıntılı ilişkilerin ana sorunu bu şimdilerde. Sosyal medya şifreleri bende telefonu hep elimde ve evden işe bir adamdır ama yine içime kurt düştü. Daha napacaktınız acaba adama bir de çip yerleştirin olsun bitsin. Evlilik iki ayrı kişiden oluşuyor ve daha en başında güvensizliğin temelini atmışsınız. Kurdun dişine kanı siz bulaştırmışsınız. Şimdi de neden ava çıktı diyeceksiniz. 🥱

Ben haklıyım demiyorum ki
Şüphem boşuna mı diyorum
Çünkü neden biri durduk yere engellesin buna fikir aradım
Mesela şöyle sorayım sevgilisinden ayrıldıktan 2 sene sonra engelleyen var mı? Normal bi insan bunu neden yapsın. Bunu merak ediyorum sadece
Belki de siz ilk eşinizin hesabınızdan baktınız ve kız da bir uygulama vardı ve eşinizin hesabının kendi hesabına baktığını gördü. Evli olduğu için de engelledi. Yani belki de sizin merakınız yüzünden olmuş oldu o zaman. Yani kızın durup dururken yapacağı bir şey değil haklısınız.

ben eşimin benden önce kaç sevgilisi olmuş, en uzun ilişkisi ne kadar sürmüş, hiç aşık olmuş mu, en sonki sevgilisiyle ne zaman ayrılmış vs vs gibi detayları bilmem bilmek de istemem bana ne bende öncesinden
keza ben de eşimden öncesini anlatmadım anlatmam da
siz baştan hatayı geçmişi kurcalayarak yapmışsınız
size ne ki
sizinle beraberken yaptığı bişe olsa neyse
bir de engelleyebilir ne var bunda bunun altında bişe aramak da abes geldi bana, eşiniz güveninizi kıracak birşey mi yaptı ki

Böyle devam ederseniz eşiniz sizinle eski ilişkilerini kıyaslamakta başlayacak ve sizden uzaklaşacak. Tamam kıskanabilirsin belli etme. Birde eşin eski sevgilisini umursamıyor ki engellememiş. Başka uğraş bul kendine düşünmemeye çalış.

ben eşimin benden önce kaç sevgilisi olmuş, en uzun ilişkisi ne kadar sürmüş, hiç aşık olmuş mu, en sonki sevgilisiyle ne zaman ayrılmış vs vs gibi detayları bilmem bilmek de istemem bana ne bende öncesinden
keza ben de eşimden öncesini anlatmadım anlatmam da
siz baştan hatayı geçmişi kurcalayarak yapmışsınız
size ne ki
sizinle beraberken yaptığı bişe olsa neyse
bir de engelleyebilir ne var bunda bunun altında bişe aramak da abes geldi bana, eşiniz güveninizi kıracak birşey mi yaptı ki
İşte ilişkinin başında söylediği yalanlardan dolayı böyle oldum sanırım

Belki de siz ilk eşinizin hesabınızdan baktınız ve kız da bir uygulama vardı ve eşinizin hesabının kendi hesabına baktığını gördü. Evli olduğu için de engelledi. Yani belki de sizin merakınız yüzünden olmuş oldu o zaman. Yani kızın durup dururken yapacağı bir şey değil haklısınız.
Konunun tamamını okumadan yok sen eşinden bakmışsın diyorsunuz. Hayret birşey 2 defa baktım o da profiline tıklamadan. Mesela adı ayşeyse ayşeayşe07 gibi yazınca tıklamadan da görülüyor. Burda kadın kadına destek veya fikir olacakken hemen karşıdaki kadını destekliyor galiba. Çok yazık cidden
Sanırım şimdi tüm sıkıntılı ilişkilerin ana sorunu bu şimdilerde. Sosyal medya şifreleri bende telefonu hep elimde ve evden işe bir adamdır ama yine içime kurt düştü. Daha napacaktınız acaba adama bir de çip yerleştirin olsun bitsin. Evlilik iki ayrı kişiden oluşuyor ve daha en başında güvensizliğin temelini atmışsınız. Kurdun dişine kanı siz bulaştırmışsınız. Şimdi de neden ava çıktı diyeceksiniz. 🥱
Şu kafayı da hiç anlamıyorum cidden. Mesela benim aklımda biri yok. Eşim eskilerden birisinin konusunu açsa eskiyi düşünüp mesaj mı atıcam haha hiç güleceğim yoktu robot değiliz insanız birinin ittirmesiyle mi başkasına koşucaz. Bazı erkekler aldatıyor sonra diyor ya eşim ilgisizdi ya da eşim çok boğuyordu beni vs diye. Sizin sözünüzle paralel işte. Neymiş ben karpuz kabuğu düşürmüşüm ben kurdun dişine kan bulaştırmışım da ava çıkmış falan komik olmayın lütfen 😄

Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
kesinlikle hakli degilsiniz.
evlilik icinde boyle bir konuda asla esimle arami bozmaz, dile dahi getirmezdim.
size bunun söylenmesinde pek iyiniyetle göremedim. asla birine bu seninkinin eski arkadaşı vs demem, hic hoş degil. bilsem ne.. huzursuzluk mu ciksin.. ama ben bunu duydugumda esimin gecmisine saygi duyarım der geçerdim sahsen..
iyiniyetle yok ki size gecmisin söylenmesine gerek yok. cok tuhaf, merhaba merhaba olurdum bir daha..
hem kiz niye engellemesin ki. eski erkek arkadaşı engellemek de ne kotu yan var ki..tam tersi iyi bi hareket

Back