Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

Pink sihirli kürene baksana ya benim yüzüm gülecek mi vallahi benim sorum daha makul

Vallahi kimsenin kırıcı yok burada yanılıyorsunuz ama endişelendim cünkü kafanızdaki sanal inanmıslığı, somut ortama tasımaya calısıyorsunuz. Bu yazılarınız yorumlarınız ile cok net anlasılıyor. Ama siz icinde bulunduğunuz durumdan ötürü anlamamıssınız bizde uyandırdık sizi bir nevi.

Yalan evet , yalanın bahanesi olamaz ancak , soru sorma şeklinize de bakınca acayip şüpheci, kıskanç bir insan görünüyor.

Eşinizin en baştan " geçmişimi sorgulama , bu şekilde devam edersen biter " deseydi belki de bu kadar hak ihlal etmezdiniz.

Pasif davranmış.

Kimse sizin derdinizle dalga geçmiyor, beklediğiniz cevapları alamayınca gösterdiğiniz reaksiyon normal değil. O yüzden biraz tiye alınmış olabilirsiniz.

Valla çok zor bir insan gibi duruyorsun bacım. Baştan bu kadar asabileşmen ofsayt. Adam bitmiş bir ilişkiyi niye size en baştan anlatmalıki bu kadar tepki verdiniz? Sanki evli olduğunu gizlemiş gibi..Ortak arkadaşın haber vermesi işine gelmiş, ama hemen onu da yargılayıp, mesafe koy. Söylemeseydi de biliyordu ama o da benden sakladı olurdu.

Hadi hepsini geçtim, sürekli ex'i gündem yaparak çok özgüvensiz bir imaj çiziyorsunuz. Bişey yoksa da adamın aklına sokacaksın kadını

Bir kere arkadasinizin tavrı doğru değil.
Siz bi tepki vermeyincede kusura bakma boş bulundum demeside hic samimi gelmedi bana. Esinizde rahatsiz olursunuz diye soylememis bencede ki soylese daha doğru olurdu ama erkekler kadınlar kadar detaylı düşünmüyor. O kizda neden birden engelledi dersiniz belki sizin onu görüp arastiracaginizi düşünüp yapmış olabilir yada midenizi bulandirmak yani supheye düşürmek amaciyla yinede gunahini alamayiz tabii. Inşallah bunun harici bi durum yoktur ki sanmıyorum

Ben dalga geçmemiştim gayet ciddiyim. Ve yorumlarımıza devam edeceyizdir

Ben de geçen gün rüyamda eşimin benim yanında başkasına evlilik teklif ettiğini görmüştüm. Kalkıp adamın boğazına yapisayim bari

Çok teşekkürler, sizin gibi ılımlı yorumcular lazım her daim

Benim kafam karıştı siz kızı ilk düğünde mi gördünüz yoksa arkadaşınız yolda mı gösterdi? Düğünde gördüyseniz zaten aynı çevrede olduğunuzu biliyorsunuz demektir bu durumda arkadaşınız yolda gösterdiğinde neden eve gidip eşinizle kavga ettiniz?

Allah'ın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem. Normal bi insan herkes kendine göre güzeldir zaten ama kızın tipini kıskanmıyorum ki tek merakım engel olayıydı bu kadar.
Ben olsam bende engelleme olayını merak ederim ama eşimden eminsem eğer hiç konusunu açmam...

Yoktan yere adama o kızı hatırlatıp duruyorsunuz. Aklına düşürüyorsunuz.

Sanırım dert arıyorsunuz, aksiyon istiyorsunuz.
Ortada hiçbir şey yok. Hepimizin geçmişi var ve inanın geçmiş ilişkileri oturup konuşmak kadar saçma bir şey yok. Anlamsız çünkü, ucu bir yere varmıyor..

Benim eşimin tanıştığımızda kız arkadaşı varmış, biz flörteşmeye başlayınca kızdan ayrılmış ve bana hiçbir şey söylemedi.
Aylar sonra kız bana mesaj atınca öğrendim. Kız epey hırs yapmıştı ve ilişkimizin başladığı tarihi sordu acaba ben varken mi beni aldattı merak ediyorum uyuyamıyorum dedi. Ablacım sakin ol dedim, 29 ekim saat 20 sularında adını koyduk =))) Meğerse 1 gün önce ayrılmış eşim. Köftehorun zamanlaması da müthiş =))
Hiç dert etmedim, olabilir, ikimizi bir süre idare de edebilirdi. Ama ben bilseydim sevgilisi olduğunu dört nala koşmazdım tabi orası ayrı. Eşime sordum tabi neden söylemediğini, zaten yürümüyordu sallantıdaydı seninle samimi olunca da emin oldum kendim hallettim seni ilgilendiren bir durum yoktu o yüzden sana söylemedim dedi. E doğru, beni ilgilendiren bir durum yoktu. Biz arkadaşça görüşüyorduk.

Çok teşekkürler, sizin gibi ılımlı yorumcular lazım her daim
Benim yaşım 41. Bu yüzden daha farklı bi pencereden bakabiliyorum. Farkindayim öncelikle yazan kişinin suan sakinleşmesi lazim diye dusunmeden saygı ile ilimli bir sekilde yaklasmayi bilmeyenler var. Yaşım 41 dedim ama bazen bende benden yasca küçük birinin yorumundan bi fikir edinebilirim. Yani hangi yaşta olursak olalim o anki pskolojimiz gereği yada genç yaştan dolayi o tecrubesizlikle bazen hepimiz sağlıklı dusunemeyiz yada bi fikre yada teyite ihtiyaç duyariz. Bencede büyütmeyin. Huzursuz olursunuz tabii birden engel olmasına ama esinizin sifrelerini zaten biliyorsunuz. Dolayısıyla eşiniz yüzünden gelmedi bence o engel.

Durduk yere niye eski sevgilisinin nerede oturduğunu söylesin? İlişkinizde hep eski sevgili konusu mu geçmeli başka sohbet konunuz yok mu ki böyle gereksiz detaylar istiyorsunuz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…