- 17 Şubat 2021
- 326
- -315
- 13
Pink sihirli kürene baksana ya benim yüzüm gülecek miSihirli küremden bakıp yazayım o zaman bekleyin bir saniye. Hanımefendi bunun bin tane sebebi olabilir. Hatta sebebi olmayabilir bile. Bizim bulduğumuz sebepleri evet doğru o yüzden diye onaylayacak biri de yok. Buna takılmanız o kadar saçma ki.
Allah'ın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem. Normal bi insan herkes kendine göre güzeldir zaten ama kızın tipini kıskanmıyorum ki tek merakım engel olayıydı bu kadar.Bu kız çok mu güzel merak ettim sadece...
Allah razı olsun düzgün yorum bulmak çok zormuş buradagüveniniz kırıldığı için üstüne düşmüşsünüz ama geçmişe takılmayın bu kadar. iyiye, geleceğe kafa yorun.
Vallahi kimsenin kırıcı yok burada yanılıyorsunuz ama endişelendim cünkü kafanızdaki sanal inanmıslığı, somut ortama tasımaya calısıyorsunuz. Bu yazılarınız yorumlarınız ile cok net anlasılıyor. Ama siz icinde bulunduğunuz durumdan ötürü anlamamıssınız bizde uyandırdık sizi bir nevi.Gerçekten çok komiksiniz
Belki ben psikolojik destek almalıyım ama sizin gibi kırıcı insanlara çare yok. Şurda dert niteliğinde açtığım konumla dalga geçtiniz ya Allah büyük. Yorumlarınıza devam etmeyin iyi günler size.
Yeni ayrılan biriyle olmazdım çünkü bu yara bandı gibi birşey oluyor o zaman
Yoksa kalkıp da eskilerini anlat diye baskılamam tabiki o normal değil. Hatta ben demiştim sizin orası küçük yer eski insanlarla karşılaşmamızı istemem. O da hayır hayır burdan kimseyle olmadım demişti. Bu yalan değil mi şimdi
Allah razı olsun düzgün yorum bulmak çok zormuş burada
Kimse sizin derdinizle dalga geçmiyor, beklediğiniz cevapları alamayınca gösterdiğiniz reaksiyon normal değil. O yüzden biraz tiye alınmış olabilirsiniz.Gerçekten çok komiksiniz
Belki ben psikolojik destek almalıyım ama sizin gibi kırıcı insanlara çare yok. Şurda dert niteliğinde açtığım konumla dalga geçtiniz ya Allah büyük. Yorumlarınıza devam etmeyin iyi günler size.
Bir kere arkadasinizin tavrı doğru değil.Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese
Ben dalga geçmemiştim gayet ciddiyim. Ve yorumlarımıza devam edeceyizdirGerçekten çok komiksiniz
❤❤Yargılamayan azarlamayan bir yorum, teşekkür ederim
Çok teşekkürler, sizin gibi ılımlı yorumcular lazım her daimBir kere arkadasinizin tavrı doğru değil.
Siz bi tepki vermeyincede kusura bakma boş bulundum demeside hic samimi gelmedi bana. Esinizde rahatsiz olursunuz diye soylememis bencede ki soylese daha doğru olurdu ama erkekler kadınlar kadar detaylı düşünmüyor. O kizda neden birden engelledi dersiniz belki sizin onu görüp arastiracaginizi düşünüp yapmış olabilir yada midenizi bulandirmak yani supheye düşürmek amaciyla yinede gunahini alamayiz tabii. Inşallah bunun harici bi durum yoktur ki sanmıyorum
Evet belki de kız da benim gibi takıntılıdır eski sevgililerini tek tek engelleyip engel koleksiyonu yapıyordur ya da sürekli aratıp bakmamak için engel listesinden bakıyordur
Mesela düğünde karşılaştığımızda ilk ben gördüm kızı kız görmemişken bizi. Normal oturuyordu. Bizi gördü 1 dk sonra birden kahkaha atmaya başladı yanındakiler bile anlamadı nolduğunu bu benim çok komiğime gitti zaten herkes baktı o tarafa eşim de o şekilde gördü çünkü dikkat çekmeye çalıştığı çok belliydi :)
Ben olsam bende engelleme olayını merak ederim ama eşimden eminsem eğer hiç konusunu açmam...Allah'ın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem. Normal bi insan herkes kendine göre güzeldir zaten ama kızın tipini kıskanmıyorum ki tek merakım engel olayıydı bu kadar.
Benim yaşım 41. Bu yüzden daha farklı bi pencereden bakabiliyorum. Farkindayim öncelikle yazan kişinin suan sakinleşmesi lazim diye dusunmeden saygı ile ilimli bir sekilde yaklasmayi bilmeyenler var. Yaşım 41 dedim ama bazen bende benden yasca küçük birinin yorumundan bi fikir edinebilirim. Yani hangi yaşta olursak olalim o anki pskolojimiz gereği yada genç yaştan dolayi o tecrubesizlikle bazen hepimiz sağlıklı dusunemeyiz yada bi fikre yada teyite ihtiyaç duyariz. Bencede büyütmeyin. Huzursuz olursunuz tabii birden engel olmasına ama esinizin sifrelerini zaten biliyorsunuz. Dolayısıyla eşiniz yüzünden gelmedi bence o engel.Çok teşekkürler, sizin gibi ılımlı yorumcular lazım her daim
Konusunu bile açmıyorum. Tek seferlik bi kavgaydı. Neden yatıp kalkıp kızı konuşuyormuşum gibi algılandı?Yoktan yere adama o kızı hatırlatıp duruyorsunuz. Aklına düşürüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?