Şüphe

Ya adamın suçu yine kadına kaldı. Kadının umrunda bile değildir bu adam.
İki işini gördürüp atacak başından işte. Bazısının açık açık ağzından duyuyorum, amacıma ulaşmak için bana olan zaafı kullanırım diyorlar. Bu da o model işte.

Bana absürt gelen tek nokta kadının annesinin konu sahibine mesafeli olup eşine güler yüzlü olması ve ev işi durumlarında çağırması. Hanginiz evli komşunuzun kapısına gidip kocasını evinize çağırıyorsunuz allah askına? Çok önemli bir durumsa kadına yazarsınız, kocasına değil...

Bana absürt gelen tek nokta kadının annesinin konu sahibine mesafeli olup eşine güler yüzlü olması ve ev işi durumlarında çağırması. Hanginiz evli komşunuzun kapısına gidip kocasını evinize çağırıyorsunuz allah askına? Çok önemli bir durumsa kadına yazarsınız, kocasına değil...
Ay kadın 3 sene önce 1 kere stor sökmek için yardım istemiş. Allah da yardım etsin bu yalnız kadınlara gerçekten utanıyorum artık.

Ay kadın 3 sene önce 1 kere stor sökmek için yardım istemiş. Allah da yardım etsin bu yalnız kadınlara gerçekten utanıyorum artık.
Bu durum tartışmaya çok açık kimine normal gelir kimine anormal. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum tabi. Bizim apartmanda evli komşularımız var ve ben bir genç kız olarak açıkcası gidipte adamı çağırmam bu ona yanlış gözle baktığım için değil eşi yanlış anlar diye çağırmam.

Apartmanda bizim kapinin ampulu degisecekti. Merdivenle bile boyum kisa kaldi. Komsumun kapisina gittim. Kapiyi adam acti(evli), rica ettim geldi ampulu takti. Yani gercekten abartiyosunuz yok artik ya

Apartmanda bizim kapinin ampulu degisecekti. Merdivenle bile boyum kisa kaldi. Komsumun kapisina gittim. Kapiyi adam acti(evli), rica ettim geldi ampulu takti. Yani gercekten abartiyosunuz yok artik ya
Konu sahibi gereğinden uzun kaldığını söylemiş ama. Sizin bahsettiğiniz şey ayrı anlık olarak kapı çalınıp yardım istenir tamam ben telefon ile çağırmaktan bahsediyorum kadına yazmak varken neden eşinden yardım alırsın diye

Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Bana mı öyle geliyor kuruntu mu yapıyorum dediğin şeyler bence sana öyle gelmiyor.Hal hareketlerinden şüpheye kapılmışsın.Esine sorma ama bir süre dikkat et.Mesafeli ol diğer tarafla.Muhattap olma belki eşin de mesafeyi korumaya başlar o şekilde.

Adam askeri personel durumları normal. Ben maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum kadına karşı bir ilgisi var hissedebiliyorum bunu adami sevmemesi ondan.
Kadin nasil biri?
Bazi insanlar herkese karsi flörtöz konusuyor
Yani kisi farkinda olmuyor yapisi boyle oluyor
Bazi adamlar da bunu bana kur yapiyor olarak algilayabiliyor
Yani bi arkadasim vardi gozlerini kirpistira kirpistira konusurdu milletle
Sacini savururdi falan boyle
Biz bilirdik onun nasil biri oldugunu hani iyi bir insandi ama bazi arkadaslar onun herkesle flort ettigini dusunduklerini soylerdi
Esasen oyle degildi
Kadin nasil biri?

Telefon numaralarını niye almışlar ne münasebet yahu daha onu öğrendiğiniz anda telefonu ikiye bölecektiniz olacaktı orada iş

Konu sahibi gereğinden uzun kaldığını söylemiş ama. Sizin bahsettiğiniz şey ayrı anlık olarak kapı çalınıp yardım istenir tamam ben telefon ile çağırmaktan bahsediyorum kadına yazmak varken neden eşinden yardım alırsın diye

adamin 15dklik is icin 2saat gec geldigini düşünmüyorum. Oyle olsa adam düştü mü kaldı mı noldu diye bakmaya giderdi konu sahibi.

Kaldiki konu sahibinin kocasina gel diye mesaj atan olmamis, kapiya gidip yardim istenmiş. Onlarda beceremedikleri icin anlik olarak gelismis olabilir bu durum. Birinin yardım istemesi erkege "yesil isik" anlamina gelirse o zaman toplumsal iliskiler çürür

Açıkçası ben taşınmanın çözüm olacağını düşünmüyorum. O kadın olmaz başkası olur. Adamın kumaşı belli. Konu sahibine çok üzüldüm.
İlk kez böyle bir durum yaşıyoruz inanın. Eşim normalde mesafesini ve seviyesini korur. Bu yüzden afalladim ilk kez yaşıyorum böyle birşeyi bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.

Kadınların sezgilerinin yanıldığını hemen hemen hiç görmedim. En mahrem anları senelerce paylaştığınız insanın, hal ve hareketleri, ses tonunun değişmesi, arabasını park etme yeri ve zamanını buna uygun ayarlaması dışarıdan herkes tarafından kolay anlaşılamayabilir ancak eş anlar. Sizin eşinizin ailenizede saygısı yoktu ki zaten. Sizin konularınızı okuduğum da hep bitmiş bir evliliği sürdürmeye çalıştığınız düşünürüm tek taraflı olarak. Sonu belli olan evliliğinizi. Sizi tanımamama rağmen hep bu vibe ı alıyorum maalesef..

Kadin nasil biri?
Bazi insanlar herkese karsi flörtöz konusuyor
Yani kisi farkinda olmuyor yapisi boyle oluyor
Bazi adamlar da bunu bana kur yapiyor olarak algilayabiliyor
Yani bi arkadasim vardi gozlerini kirpistira kirpistira konusurdu milletle
Sacini savururdi falan boyle
Biz bilirdik onun nasil biri oldugunu hani iyi bir insandi ama bazi arkadaslar onun herkesle flort ettigini dusunduklerini soylerdi
Esasen oyle degildi
Kadin nasil biri?
Kadın konuşurken öyle flörtöz konuşan biri değil ama mesafesini koruyan biride değil. Yani bu erkeklere özel yaptığını sanmıyorum herkesle öyle. Ama süsüne falan çok düşkün bunuda herkesin gözüne sokar.

İçli dişli değiliz zaten. Ben herkesle aramdaki mesafeyi ayarlıyorum eşimde normalde öyledir ama bu kadına ve kocasına karşı tuhaf bir tutumu var. Herkese karşı aşırı ilgisiz olan adam bunlara karşı değişik bir merak içerisinde.
Adam kadını beğeniyor belli, insan eşini tanır zaten . Adamda ahlak, iman, Allah korkusu varsa işi ilerletmeye çalışmaz sadece begenmekle kalir

Adam kadını beğeniyor belli, insan eşini tanır zaten . Adamda ahlak, iman, Allah korkusu varsa işi ilerletmeye çalışmaz sadece begenmekle kalir
Bu daha beter degilmi 😔 eyleme geçse en azından elimde somut bir kanıt olur bitirmem için elle tutulur bir sebebim olur ama şimdi kendine savunma hakkı var ben birşey yapmadım ki diyebilir. Beğenmeside sadakatsizlik degilmidir.

Canım biz maddeden yaratılmadık hissediyorsan birşeyler vardır ama bu hisle yaşamak bile kötü . boşanacaksan kurcala takip et . Ama boşanmayacaksan yüz göz olma .

X