yan etkisi kist varsa onu büyütüyormuş.bende kist yoktu. bana ultrasonla bakıp yazdı.hatta ben geçen ay ilkdefa adet geciktiricide kullandım canım.
klomen yazarken doktora bunuda söyledim
benim küçük üçyaşında.
nurayahmet ben de gördüm o konuyu ama bu biraz kültür meselesi diye düşündüm biz kötü bişey istemiyoruz ki Allahtan istiyoruz ve bunun için kendimizce çaba harcayıp umutlanıyoruz neden bu kadar rahatsız edici geliyo anlamıyorum hayırlıysa Allah nasip etsin hepimize..
bugun bır arkads konu acmıs cınsıyt belırleme ahlakımı sızce dıye nerdeyse herkes karsı cıktı.evlat ayrımcılıgına gırıormus!!!!!bence bu cok ınsanı bır ıstek yanı ıkı kızı olan tabıkı de 3yu erkek ıster veya oglu olan kız ıster dogal degılmı bu yanı??sonucta bakabılecegin kadar cocuk yapmk esastır ve boyle bır sansın varsa neden degerlendrmeyesın??sonucta Allah dılemezse 10kere tup bebek yapsan tutmaz doguramazsın ıstedgn cocugu
Iyi Geceler Arkadslar Bende Yeni üye Oldum.hamileyim.araliktadogumum Var....
Ay canımm benim Allah söyletiyordur inşallah.Kızlar beni çok rahatlattınız.HEPİNİZE SEVGİLER.
Ay canımm benim Allah söyletiyordur inşallah.Kızlar beni çok rahatlattınız.HEPİNİZE SEVGİLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?