Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyon kiti veya catlatma ignesini tavsiye ederim o araliga geldgni garantilemek icinyerimseniben zaten catlatma ignesiyle buyuk ihtimal erkek oluomus erkek spermler hizli gttigi icin
Nuraycım son yazımı senin yazını görmeden yazmıştım kusura bakma çok öptüm
Şahsudecim,Nurerencim teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin bende size dua edeceğim.ben takvimin doğru olduğuna inanıyorum. ben şanssızlıktan korkuyorum.Nuray bizi birsürü paradan kafamızdaki birçok sorudan kurtardı. halada yardım ediyor.şu an olsa yine denerim yine denerim
kendimden öğrediğimbi şey söyleyecem korkular yaşadığımda onları belli mantığa oturtuyorum ki onlar beni yenmesin çünkü korkular ne kadar güçlüyse okadar çok çabuk gergekleşir o yuzden şansızllık korku falan duymayim haaa:))) tamam mı canım allah büyüktür gücü herkese yeter
Allahım inşallah dualarımı kabul eder.iyiki sizleri tanıdım.
benim yumurtlama problemim yoktu. klomeni yine formda sordum.sorunu olmayanlarada verildiğini duyunca doktora gitim.önce pek yazmak istemedi uzun süre hamile kalamayanlara yazıyoruz dedi.biraz yan etkilerinden bahsetti .sonrada yazdı.ben ısrar etmeden yazdı.aslında bende ilaçlardan çok korkarım.ama çokkullanan duyunca ve doktorda yazınca kullandım.
herkeze iyi geceler.tanıştığımıza sevindim. erkek çocuk çok istiyoruz.
suzeynep sabahtan beri araştırıyorum bebeğin anne karnında sağda ya da solda olmasına dair kesin bişey söylenmemiş sadece hurafe yada eğlenmek amaçlı başlıkları altında bir iki yerde yazıyor bencede hurafe ayrıca eminim aynı durumda kim olsa endişeli olurdubebek inşallah erkektir .nurayahmet canım saol gerçekten bizlere çok yardımın oluyor...kızlar hepinizde süper annelersiniz...
yine de iyi cezaret etmişsin kaç yıl sonra deniyosun canım