Heyecanlı günler başlıyor demek, hadi kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bana gelince mide bulantılarım çok fazla senağlama, günümün çoğu lavaboda geçiyor, ilaçlarr bantlar hiç bişey işe yaramıyor, ahh zaten benim hamilelikte en çok korktuğum şey mide bulantılarıydı, umarım bebişim sağ salim doğar da çektiğim bu kadar eziyet biraz olsun unutulur, ben yine lavaboma gidiyorum, sağlıcakla senağlama
Heyecanlı günler başlıyor demek, hadi kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bana gelince mide bulantılarım çok fazla senağlama, günümün çoğu lavaboda geçiyor, ilaçlarr bantlar hiç bişey işe yaramıyor, ahh zaten benim hamilelikte en çok korktuğum şey mide bulantılarıydı, umarım bebişim sağ salim doğar da çektiğim bu kadar eziyet biraz olsun unutulur, ben yine lavaboma gidiyorum, sağlıcakla senağlama
Allah yardimcin olsun canim ne güzel miden bulantin gecer zamanla benim hic yokdu 2 kizimdada.öptümHeyecanlı günler başlıyor demek, hadi kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bana gelince mide bulantılarım çok fazla senağlama, günümün çoğu lavaboda geçiyor, ilaçlarr bantlar hiç bişey işe yaramıyor, ahh zaten benim hamilelikte en çok korktuğum şey mide bulantılarıydı, umarım bebişim sağ salim doğar da çektiğim bu kadar eziyet biraz olsun unutulur, ben yine lavaboma gidiyorum, sağlıcakla senağlama
hadi hayirlisi canim seninde insAllah.ben bilmiyorum ya 3 cüyü yapsam mi????????????ne diyorsunuz kizlar???????:dance:Canım,
Allah kolaylık versin.Takip edemedim bayadır ne yaptın dr a gittinmi,kac haftalıksın acaba folik asite felan basladınmı cok onemli biliyorsun ben yarın baslıyorum folık asite.Cok dikkat et cnm.
Canım ben takvimi aldığımda Nurayı tanımıyordum sonra araştırırken googledan bu siteyi keşfettim açıkçası ,birisi öylesine bişey uydurmuş dedim ,tabi nurayı da bu kadar tanımıyordum ve inanılmaz bir sonuç ile karşılaştım , aldığım 3 aylık takvim birebir Nurayın yaptığıyla aynıydı...Allah ona bunu keşfedecek kadar akıl vermiş çok zeki kız valla ...Allah gönlüne göre versin onun ve elimde devamı var bakalım ne olacak....
merhaba orkidem.öncelikle gün ayarlaması yaptım yorumcuya göre.ve yabancı bir sitede ki günlere uyarakda kız gününde hamile kaldım.çin takvimi.sola yatma.süt ürünleri,pH değeri,şu ayın tek sayılı günleri,eşin yorgun olması şu anda aklıma gelenler bunlar
canim büyük kizim 5 yasinda kücükde 10 aylik valla bilmiyorum canimaslinda hep 3 cocuk derdim büyük kizimda 1 tane erkek kardes istiyorum diyiyor cünkü etrafimda hep 2.kizimla hep tanidiklarimda erkek oldu.seneye falan ??????????????:1closedeyes:sen???seninkiler ne kadar Allah bagislasinmer haba ezgin sende 3.çocupğu düşünüyormusun?kızların kaç yaşında?hşçkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?