- 5 Ocak 2007
- 146
- 1
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin hülya benAllah nasip ederse 31 gireceyim bende senin gibi düsünüyorum sonra derim keske deneseydim belki bir oglum olurdu benimde nuraycigim sag olsun ozamalari takvim yapmisdi onada Allah versin bebis insAllah.sence sirf o tarihlerimi lazim yani yemek diet falan gerek yokmu???:dance:siz kaç yaşındasınız ezgin hanım?
allah bagislasin canim Allah annali babali büyütmemize nasip edsin kücük daha 4 aylik mi ne tatlidir o simdi biz en iyisi takvimi deneyelim bence sence?öncelikle merhaba ezgin.benim büyük oğlum 4yaş 2 aylık.küçüğüde 4 aylık.ben çalışıyorum ve yaşomda 37 olduğu için aslında kız çok istiyorum ama gözümde kesmiyor.zorlanmazsam 2 çocuğuma bakmaya belki 2009 da nuraydan aldığım takvimle tekrar düşünürüm.çünkü çok istiyorum kızım olmasını.ilerde keşke deneseydim dememek için.iyi geceler
özlemcim inş. tutturursun canım cmts doktora gidince hemen yaz bende çok merak ediyorum. Bakalım ne olacak. Birde tarihlerini tam olarak nasıl ayarladığını ve tavsiyelerini yazabilirmisin. Ne kullandın nezaman başlanır vs.. gibi
arkadaslar yaa igne batar gibi aci oluyor sag kasigimda. yani oturup duruken birden bir aci geliyor ve hemen geciyor. nedir bu sizce...yaa acaba yerlesme belirtisimi acaba diye dusunuyorum. bugun yumurtlamadan sonraki 5.gun. olabilirmi sizce...birde sag yada sol kasiktaki acinin cinsiyetle ilgisi varmiydi? oyle birseler okumustum bir ara buralarda.
kizlar yaa beni gormuyormususnuz? askolsun yani hic kimseden yorum gelmiyor soruma :çok üzgünüm:
sag kasik, sol kasik sancisinin varmiydi bir iliskisi bebegin cinsiyeti ile. benim hep sag kasigimda igne gibi saplanmalar oluyor.
Bence yok canım be diyorum ama büüklerden de sağ erkek ,sol kız diye duyuyoruz şayet safsata değilse????
elıf nazcım sen de kendince haklı olabilirsin.olay sana yapıp yapmama mevzusu degıl kendi uzerine alınma
ben zaten zar zor kurtuldum bu işten.topigi okuyan peşime düştü hala da devam ediyor.tekrar mevzuyu acmak istemiyorum bütün olay bu
sen veya bir baskası degil:sm_confused:
kizz nuraaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bide su erkek icin ozetleee
yabanci sitelmer ne diyi yaaa
allahim rabbim bu mubarek gunde duy bizi dualarimizi kabul eyle mevlaaammmm
elıf nazcım sen de kendince haklı olabilirsin.olay sana yapıp yapmama mevzusu degıl kendi uzerine alınma
ben zaten zar zor kurtuldum bu işten.topigi okuyan peşime düştü hala da devam ediyor.tekrar mevzuyu acmak istemiyorum bütün olay bu
sen veya bir baskası degil:sm_confused: