merhaba elifnaz.benim de yorumcuya göre kız günlerimde hamile kaldım .ama erkek oldu.bence boşver nasip diyip şartlandırmayacaksın.hoşçakal
merhaba canim sen takvimi denedin mi???gercekden mi kiz günlerinde hamis kaldin erkek oldu??babychoicedan mi almisdin takvimi??merak edim de canim .elli agagi düz olsun ne olursa olsun bencemerhaba elifnaz.benim de yorumcuya göre kız günlerimde hamile kaldım .ama erkek oldu.bence boşver nasip diyip şartlandırmayacaksın.hoşçakal
güzeller konuyu tek ph a bağlamıyoruz ki biz zaten bizim maksadımız erkek olması için yüzde oranını artırmak yani süt içtim içmedim oğlum oldu meselesi değil. Babychoicenin yabanci sitesinde yazan diyet olduğu ve ph ı değiştirdiği bu değişen ph ında tarihlere yardımcı olarak ihtimali artırdığı diyeti uygulayın yazması ve hakkatende diyet uygulayınca ben 5ten 8 e yükseldi ph ım. Yani 5 sede ph ın erkek olabilir ordaki maksat ihtimali artırmak. erkek spermlerinin daha uzun canlı kalması açısından bir ek yöntem. Yani hem diyet, hem babychoce takvimleri hemde yumurtlama zamanı uyarsa ihtimaller yani yüzde artmış oluyor :) siz deneyin hepsini kobaylarımız artsın :)
özlembay nerelerdesin canim
Selam Canlar,
Gunlerdir bilgisayarm bozuktu giremedim.Müjde bugun adet oldum.Buyuk çabalar sonucu 22 nisanı tam 14.gunume denk getirdim.Bugün dr dan Cumartesi için randevu alıcam.Hadi size anlatırım artık neler yapmak lazımmıs dr agzından.
Selam Canlar,
Gunlerdir bilgisayarm bozuktu giremedim.Müjde bugun adet oldum.Buyuk çabalar sonucu 22 nisanı tam 14.gunume denk getirdim.Bugün dr dan Cumartesi için randevu alıcam.Hadi size anlatırım artık neler yapmak lazımmıs dr agzından.
Allah bagislasin 2 kizimiz var canim.ezgin sizin kaç çocuğunuz var?
bilmiyorum canim hic duymadim???aslında almanyada belki sizde cinsiyetle ilgili çeşitli yöntemler duymuşsunuzdur?
Selam Canlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?