pazar sabahı eşim rüyasında ikiz erkek bebeğimiz olduğunu çok tatlı olduğunu anlatmıştı. o gün kanama falan sonra arkadaşlar buraya düştüğünü yazdım deniz atı gibi diye ondan ortalama 1 saat sonra tekrar bir sancı ve birtane daha düştü 2side birbirinin aynı ya ikizmiş bebekler... şok oldum görünce çok tuhaf oluyor insan o küçüçük bir et parçası olsa bile etkiledi beni. Buarada dış gebelik değil normal bir gebelikmiş arkadaşlar. Ama her şeyde bir hayır vardır diyorum kendime olayın etkisinden bir kurtulayımda biraz korunup tekrar denerim kısmetse de tekrar diyet tekrar tarih ayarlama falan.. uff kısmet böyleymiş demekki
arkadaşlar kanamam artarak devam ediyor du ve et parçaları düştü abi resmen deniz atı gibi bebek şekliydi görünce çok tuhaf oldum. Allah size hayırlı bebekler versin ben bir süre korunurum falan zaten. Gelişmeleri burdan okurum aregon un güzel haberlerini duyarız inş.
Canım ahhh şimdi ben de altüst oldum yaa, iki gündür bende kötü şeyler hissediyorum, sanki her an kanamam olacak da düşecek gibi, bulantılarım başlamayınca daha da panikledim ,ben de haftaya gitmeyi düşünüyordum, izin alabilirsem ben de gideyim doktora yaa, üzülme güzelim napalım olacağı varsa yapabileceğimiz bir şey yok , Allah'ın takdiri, üç gün niye bekletiyorlar anlamadım,, belki de ikinci bir yumurta atılmıştır o zaman hamiş kalmışsındır canım, dış gebelik olduğundan eminmi ki doktor,offf bayağı sıkıldım şimdi, bugün her şey üst üste geliyor...
elifcim canim o site yabanci sitemi banada anlatirmisin bi
nasil nereye tikliycaz
ay bende bakmak istiyorumm:dance:
hemserim naber canim iyimisin sende ne var ne yok??hadi iyi haberler duyalim canim....canim sende takvim yokmuydu zaten? dur ben kendim tekrar yapmayi deneyeyim sonra anlatirim. ilkini esimle yapmistim bakalim kendim becerebilecekmiyim.
özlembay canim sende ne haberler var az kaldi nisana girdik insAllah tutdurursun canim kilolarini ata bildin mi???fazla yokdu kilom ama???olsun hamisden sonra atarsin öput.
aregon canim sende yorma kendini canim fazla is yapma Allah kucayina nasip edsin canim öptüm
Günaydın Cnm,
Fazla kilo veremedim dediğin gibi zaten fazla kilo yoktu vermem gereken.Ama en azından güzel bir haber sigarayı bıraktım yani hala ugrasıyorum bugun 3.gun.
Sigara hem hamileliğe verecegi zarar açısından önemliydi hemde sigara içince daha asidik oluyoruz.Eşim çinko hapını içiyo yeni basladı daha.
Allah'tan hayırlısı.Ne zaman adet olcam bilmiyorum.Gecen ay geciktirmiştim.13 MARTTA OLMUSTUM.Ama bu ayda 13 undemi olurum bilmiyorum bugun olmam lazımdı normal duzenimde.Insallah 10 nisanda olurum olunca 3 gun içinde dr a gidicem ve takip baslıycak.
Hakkatten ya biz eyleniyorduk ya çok gördüler .Arkadaşlar bana bu ay hamiş olmam için dua edin lütfen ben tüm kalmak isteyenlere dua ediyorum
serdalcim yaa inan bu konuya canim cook sikildi tutmuycak kizlar
naparsam yapyim iki gun farkla kaciriyoruumm
uff yaa pes etme noktasina geldim
notr gunlerde shettlesi denesem acaba olurmu dersiniz
neyse yaa gercekten canim sikkin bide ilk bebek geldide geciyor bile zamani herkes bekler oldu
aaaah be elifim notr gunlerimi bir bilsem bugun basliycam canim
ama yok elimde ben
nuraydan aldim takvimi
siteden degil sen erkek annesi ver bakalim bana tuyolari:roflol:
serdalcim yaa inan bu konuya canim cook sikildi tutmuycak kizlar
naparsam yapyim iki gun farkla kaciriyoruumm
uff yaa pes etme noktasina geldim
notr gunlerde shettlesi denesem acaba olurmu dersiniz
neyse yaa gercekten canim sikkin bide ilk bebek geldide geciyor bile zamani herkes bekler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?