Hep Öyle diyiler Suenur Bacım 2. bebişte karın daha büyük oliymiş...
Kontroller iyi canım bebğin gelişimi ,iyi ama bir türlü nasıl seveceğimizi anlayamadık,bir kızım diyoruz bir oğlum ...
Ben de hamile olduğumda idrar Ph 'ı 7 idi yani alkalinli ama sanırım bu durumda vajinal ph önemli...:ecrin_bebek:
suenurcum ben sansliyim ya benim kizlar 15 ve 12 yasindalar seninkiler kucukmus daha
ama cok ara verince tabiki bebek bakmak zor gelebilir helede rahata aliskinsan bende kizlar okula arkadaslarimla bazan yanliz vakit geciriyorum iste simdi bebek dogunca bu rahatligim kalmiycak gibi ama benim kizlar cok sevincli bebegimiz olucak diye dogunca bakicaklar artik sende kizlarin eminim hamile olsan heveslenicekler yasin uygunsa dahada bekleyebilirsin cok istedigin zaman yap
iyi geceler kimsecikler yok forumda herkes uyumuş ben hala ayakta:))) hımm birde suenur:))
ben vajinal duşa inanmıyorum herşeyin doğalı bence makbul asidik olayı da şu :)ben deli gibi yoğut süt ıvır zıvır delisiydim kilo da hatrı sayılır olmuştu bu işlere girişince alkali olayını şöyle çözdum sebze meyve sebze yemekli dışında işlem görmüş diyer ambalajlanmış fabrikasyon hiç bir şey yemezsen alkali oluyo yani inek gibi olduğunda tabii bu kısa süre için haftada bir defa et azcık çünkü sağlığımız tehlikeye girer o gerekli günde bir defa gnc den potassiyum hapı kullandım veee ph 7 yi gördüm ama bu kadar uğraştan sonra bebeği bulamadım vee pes ettiiim yani uğraşınca oluyor sonra herşeyi sıkılıp bıraktığımda aynen asidiklik geriye dönmüş inek gibi de yaşanmıyor eşimde kız olursa olsun dedi ve şimdilik öylesine devam ediyoruz canım
serdalcimm esas 5 hafta sonra falann sen bi gorr gerilip kalicannn
aniden sisiyoo
bu arada sen potasyum hapinii dr ami yazdirdin yoksaa eczaneden oylesinemi aldin
nur ablaya soracaktim unuttum kalp icin cok riskli diye burada bana vermemislerdii recetesizz
evet canim bende öyle olmustu ikincide daha belirgindi hamileligim birincide biraz gec belli oldu ikincide göbüsüm daha önce cikti canim senin ilk hamileligin galiba kac ayliksin göbegin ciktimi hic görmedik resmini koymamissin göbüsünün
hihoyyyt
alooooo nerdesiniz kizlar????
merhaba serdalcigim ay özlemisim kiz seni .senden naber??hamislik varmi senin yanlis hatirlamiyorsam 1 kizin var dimi??Hoşgeldin Ezgin ;
Ben eskiyim diyorsun arkadaşım hakkatten girmeye girmeye eskidin
Kızlar 2 gündür yok gece kuşları gece yazarlar dedim ama sabah baktım sadece 2 sayfa ilerlemiş.
Fırsat bulamaman çok normal canım bebelerden.Allah kolaylık versin
merhaba serdalcigim ay özlemisim kiz seni .senden naber??hamislik varmi senin yanlis hatirlamiyorsam 1 kizin var dimi??
ay ne güzel canim Allah tamamini erdirsin canim takvimimi tutdurdun??ne istiyordun sen??ilk birinci tabikii elli agayi düz olsun dimi canim.cok sevindim ne kadarsin??hangi aydasin?:sm_cool:Ezgincim ben hamişim canım ilk bebeğimiz ama cinsiyeti belli değil henüz.
sırnaşık şeysırnaşık şey
orkidem canim benim ayakda uyuyorum dimi kiz valla isim bitmiyor ki gecede ufaklik durmadan uyaniyor discikartiyor yazsana takvimi kim kim ne olacak sen güzel yaparsi?elifnaz hamis mi???:CüvCüv::roflol::roflol::roflol:
kiz ezginnn anam serdal nirtdeyse doguracakk
allah iyiligini versin emiiiiii
takvimidemi gormedinnnsırnaşık şey
özlemin oglumu oluyormus.ahhhhh nerelerde ki o??Artik yok ortalikda.özlem girsene bizim topiye canim bizlere yardimci ol bari??ama oda takvimi göre denemisdi onda tutdu?ama beni rahatsiz eden diger arkadaslarda niye tutmadi ki??mesela gulnisada heseyi denedi valla.ezgincimm su ozlemm bi gelsee onun oglusu olacaktii kafasini sisiririz ama
oda korkuyoo beni rahat birakmazlar diye heraldee:))))
en son bir hafta once girmiss bisey yazmadan cikmiss alacagin olsun ozlemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?