Merhaba arkadaşlar,,,bebişimin kalbi durdu tutunamadı meleğim bana:çok üzgünüm:,,,yarın sabah doktorum alıcak onu benden hala şoktayım,,,,Demekki hayırlısı böyleymiş,,,Allahım hiç bir anneye yaşatmasın bu acıyı,,,yaşayan annelere de sabır versin,,,,hala inanamıyorum bugün renkli ultrasonla baya inceledi doktor kalp atışı göremedi malesef 10 hafta 5 günlükmüş sebebii belli değil dedi,,,büyük bir şey yaşamış bebek dedi;ya yüksek radyasyona maruz kalmış yada dışardan enfeksiyon kapmışsın dedi,,,,çok dikkat ettim ama hala nasıl oldu anlamadım ,,,,umarım atlatırım bu acıyı,,,,senağlamasenağlamasenağlama
nurerencim haklisin canim yauzun aradan sonra bebek alisverii yapmak,cok keyifli
bende az once bebegime bir cok tetin aldim cok sirinler ya byildim :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:benim kizlar ikiside emmemisti ama bunu alistiricam emzik emen bebeler cok hosuma gidiyor umarim alisir ablalari gibi olmaz
canim bende aregonu uzun suredir karsilasmamistim bir selam vereyim dedim ama isayfalar ilerleyince karsilasamadik bir turlu civcivimlede hep ayni
canim geldim ama sayfalarim acilmiyor
oyle bir cikolata yedimki bayginlik geldi o kadar canim istediki dayanamadim hala aseriyorum ya olmaz boyle bir sey
gordugum hepsinden aldim kizimda diyorki anne ya bu kadar alinirmi yiyemeyiz hepsini diyor :1shok:ben yiycem dedim ama gercekten abartmisim cok almisim galiba benim kan sekerim dusunce tatli krizi basliyor
canim sendennaber adet gunun yakin belirtilerin varmi
canim geldim ama sayfalarim acilmiyor
oyle bir cikolata yedimki bayginlik geldi o kadar canim istediki dayanamadim hala aseriyorum ya olmaz boyle bir sey
gordugum hepsinden aldim kizimda diyorki anne ya bu kadar alinirmi yiyemeyiz hepsini diyor :1shok:ben yiycem dedim ama gercekten abartmisim cok almisim galiba benim kan sekerim dusunce tatli krizi basliyor
canim sendennaber adet gunun yakin belirtilerin varmi
Merhaba arkadaşlar,,,bebişimin kalbi durdu tutunamadı meleğim bana:çok üzgünüm:,,,yarın sabah doktorum alıcak onu benden hala şoktayım,,,,Demekki hayırlısı böyleymiş,,,Allahım hiç bir anneye yaşatmasın bu acıyı,,,yaşayan annelere de sabır versin,,,,hala inanamıyorum bugün renkli ultrasonla baya inceledi doktor kalp atışı göremedi malesef 10 hafta 5 günlükmüş sebebii belli değil dedi,,,büyük bir şey yaşamış bebek dedi;ya yüksek radyasyona maruz kalmış yada dışardan enfeksiyon kapmışsın dedi,,,,çok dikkat ettim ama hala nasıl oldu anlamadım ,,,,umarım atlatırım bu acıyı,,,,senağlamasenağlamasenağlama
http://www.in-gender.com/Survey/Results_Timing.aspx
nur ablamm vallahi arastirmaci oldumm hehehee yakinda bana bilim yollari gozukuyoo
kesin bilim adami olucamm yada delirip gidicem:))))
ingilizcen varsa yukaridaki linkte ne diyo ablacim bi baksana bii shettles emmiden bahsediyo sanirim ama anlamadim
nur ablamm
sen simdi 7 ye cikarana kadar ne yedin nelerden uzak durdun yazda ben bi not alamm:))))
offf hepsi kafa karistiricii
ama ne kadar devamin sonundaa istedigin sonuca ulastin
gulnisanin dr daa cikolata kola kirmizi et bunlari soylemiss ben bunlari not alayim ne olur ne olmaz:)))
1 ay öncesine kadar polonyadaydımm şimdi adanadayım canım
bende duymustumm onuu aslinda sebzeyide kiz coocugu icin diyorlar ama hani su marulu falann
cunku marulda sut kadar kalsiyum varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?