Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamalar arkadaşlar sizlere sormak istediğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim
2 li test sonuçlarını bende aldım amabenim kinde free beta hcg yazmıyor
serbest beta hcg yazıyor acaba aynı şeymi diye sorucaktım sonuç da 31,8 bu durum da
cinsiyeti erkek mi oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim henüz cinsiyetini dr göremedi.
valla bi tek dogurganlik hapi dedilerr
dur bi arastirak bunuda bide bes kiz geliomuss anaaaaaaa
merak etme alif ablacimm
kizimida alir kucagimaa bak kizim teyzelere gidelim gel derimm
yaa elif ablaa biraz once butun makaleleri aradim cinsiyetle ilgili nereydeyse her gordugum yazdidaa regli bitmiss 10 gun icinde gebe kalmiss sence yum gunune denk gelmismidirr
yoksa feyzanin yontemmi dersinn
sasirdim o yontemee silagul diye bi arkadastaa dogruluyo feyza ablanin yontemii bsak topikteekafamçokkarıştı
valla elif ablacimm insallahh en kisa zamanda hamis kalirsinda gonlundeki beebcigin gelir sanaa
ama insan hamile kalmadan once bebek bebek diyo
kalincada cinsiyet derdine dusuyoo
ama gercek buu ben de dahill
hatta samiradan illede notr gun dedimm aramiyom erkek gunu falan dedimm
ama bak hamis kalincadaa neleeer yazdim neleeeerrr
gecenlerde okudumda tum yazdiklarimi illallah dedirtmisimm
ama sagolasiniz kimsede bikmamis bendenn:))))
sadece fazla takma diyenler olmuss
suan kiziyom kendimee :mymeka:
feyza ablanin yontemm regl olunca esin hic bis sekilde bosalmayacak seni bekleyecekk
5 gunmu 10 gunmu neysee
iste sen yikaninca ilk 7 gun icindee iliski olucakmiss 7 gunden sonrasii kiz oluyomuss
o 7 gun icindede erkek mis ama neye dayaniliyor bilmiyorum
kitapta bile yaziyoo bir aciklamasi olsa keskee
ay ne güzel canim Allah tamamini erdirsin canim takvimimi tutdurdun??ne istiyordun sen??ilk birinci tabikii elli agayi düz olsun dimi canim.cok sevindim ne kadarsin??hangi aydasin?:sm_cool:
samiracim neden tr yediki drlar erkenden soyluyor yada cinsiyeti gormeselerde bazi durumlara gore tahmin ediyorlar ne guzel
burdakiler saban gibi ya hic oyle soylmiyorlar
orkidem kis gel bu fransir drlari protesto edelim bende gicik oldum bunlara
ben 8 haftalikken gittim elleri cok hareketliydi cok belirgindi bosuna erkek diye umitlenmisim meger:çok üzgünüm:
Bundan 10gün önce internette bir konu ararken kadınlar kulübünü tanıdım HAYRET ettim bu kadar süper ilgili anne ve anne adayları karşıma çıktı.DAHA gebe kalmadan önce,planlar yapan araştıran gebe olduğu halde gelecekle ilgili bir sürü araştırma yapıp harekete geçen insanlar gördüm.İNANIYORUMki sizler çocuklarınızın her yaşında aynı araştırmacı ruhuyla süper evlatlar yetiştireceğinize eminim.Okurken çok etkilendim 10 yıldır aklımda çocuk geçmediği halde müthiş çocuk yapma isteği doğdu içime,kızlarımda bu moda girdiler SİZLERDEN yardım olarak cinsiyet belirleme konusuyla ilgili fikirlerinizi,yardımlarınızı bekliyorum SAT 10ekim DTARİHİM 12 07 1968 YUM GÜMÜM 11 GÜN adresim.HERKESE sevgilerimi selamlarımı yolluyorum
bende baktım erkek çıktı ama benim kızım oluyoo