- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Bio kadın geçen aylarda satışı yoktu son zamanlarda alanınız oldu mu? Ben iki kutu ondan kullandım, şimdi neo penatron onu kullanıyorumBio kadın fitil canım. İltihab,Enflasyon felan varsa kurutuyor. O yüzdende vajen alkali oluyor. Erkek bebek için mantar, enfeksiyon, iltihab felan olmaması lazım
Kuzenimin adet döngüsü çok kısaydı. Adet bitti 5.gün ilişki oldu. Günlere hiç bakmadıkEflatuncum kuzenin annenin dediği günlerdemi yaptı
Bu ay deneme yapacaksan kullan. Sakın aylarca kullanma en fazla 2,3 ay denemeden önce. Fazlasını doktorlar kesinlikle önermiyorBio kadın geçen aylarda satışı yoktu son zamanlarda alanınız oldu mu? Ben iki kutu ondan kullandım, şimdi neo penatron onu kullanıyorum
Yumurtlama günü tuttuEflatuncum kuzenin annenin dediği günlerdemi yaptı
Hoş geldin canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar yeni topik hayırlı olsun. Allah nasip ederse bende nisan ayında denemelere başlarım. Bundan önce 5 ay denemeler yaptım gebelik oluşmadı. Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar versin inşâAllah
3 kızım var canımHoş geldin canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahsenin kaç kızın var
Canım ateş ölçme yöntemi hakkında bilgin var mı? Ateş yükseldiği zaman yum geliyor, düşüş olduğu gün de yum oldu çat olacak demek mi oluyor?Silikleşmeye başlamıştı. Dr da her an çatlayabilir demişti. O akşam oldu. Ateş de ölçüyordum ozamanlar.
Canım ben erkek bebek için denemeyi yapacağım 20 gün sonra sanırm, fitili şimdi den kullanayım mıEvet canim tek deneme ilk denemede oldu cinsel perhiz 1,2gün felandı
sence tutar mı bende fitil deneyebilirimYumurtlama günü tuttu
Adet olduktan sonra kullan yumurtlama gününe 2,3 gün kala bırak.Canım ben erkek bebek için denemeyi yapacağım 20 gün sonra sanırm, fitili şimdi den kullanayım mı
O zaman 3-4 gün kullansam yeterli mi canımYani adetten temizle öyle koy.
Aminnn canım inşallahRabbim hayırlısıyla erkek evlat nasip etsin canım sana ve bizebende bu ay takip yapcam yarın adetin üstünden 10.gün oluyor sabah bir tane mi yapayım yoksa üç saat arayla devam edeyim mi 16 günü ağrı oluyordu hep
O zaman 3-4 gün kullansam yeterli miYani adetten temizle öyle koy.
bide donaxyl marka fitil kullansam nasıl olur?Yani adetten temizle öyle koy.
Bio kadın veya gynomax genelde kullanılıyor canımO zaman 3-4 gün kullansam yeterli mi
bide donaxyl marka fitil kullansam nasıl olur?
Hiç kullanmadım canım ya ve sanki akıntımda oluyor, belkide enfeksiyonum da vardırŞuana kadar hiç fitil kullanmadın mı eğer Kullanmadıysan içinde 7 tane felan oluyor. Bir kutuyu kullan bence. Enfeksiyon.,mantar felan varsa kurusun.
O zaman kesin kullan adet bitince başlaHiç kullanmadım canım ya ve sanki akıntımda oluyor, belkide enfeksiyonum da vardır
Evet ya bende bulamadım neo penotran kullanıyorum satışı yokmuşBio kadın geçen aylarda satışı yoktu son zamanlarda alanınız oldu mu? Ben iki kutu ondan kullandım, şimdi neo penatron onu kullanıyorum