Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aslında hemen yapacaktım ama bir sürü şey giriyor araya ertelemek zorunda kaldım. En kötüsü de diyet takviye herşeyi yapmıştık Vajen pH çok iyiydi benim. Hepsi boşa gitti ya. Diyorum vardır bu dada bir hayır

Deneme ne zaman canım

Öyle canım işin bir de bu tarafı var aylarca diyet su uğraşıyoruz ertelesek sil baştan hepsini aynı sabırla azimle devam eder miyim bilmiyorum kendi adıma.

Kızlar benim kuzeniminde iki kızı vardı. Ona dedim ki gel sende bir yöntem deneyelim. Çok istiyorsun erkek bebek belki tutar. Başta inanmadı felan. Sonra dedi vardır bunda da bir hayır. Neyse diyet felan yapamam dedi. Tamam ozaman fitil kullan birde yumurtlama takibi yapalım olur dedi başladık işte. Eşi takviye felan da almadı.Bi kaç ay yumurtlama takibi yaptık. Bir türlü koyulaşmıyordu. Bi kaç ay sonra koyulaştı testi. Dedim hemen soğuk duş alın ikinizde eşin kahve içir. Eşi işte gelemiyor test koyulaştı açılmaya başladı. Dedim riskli bak olursa olur napalım dedi. İlişki olduğunda test açılmıştı baya Veeeeeeeeee bebeğimiizin cinsiyeti ERKEKKKK nasip de varsa oluyor işde

Silikleşmeye başlamıştı. Dr da her an çatlayabilir demişti. O akşam oldu. Ateş de ölçüyordum ozamanlar.

Son zamanlarda anladığım kadarıyla silikleşmesini hiç beklememek gerekiyor sanırım pik daha mantıklı sanki

Ya ne guzel rabbim anneli babali büyütsün fitil ismi ne cnn birde fitilin ne gibi etkisi var

Yaa maşaallah darısı başımıza olsun

Tek deneme mi olmuş biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…