- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Benim 2. Kızım tek ilişki, yumurtlama günü.
Pil günü mü çatlama günü mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2. Kızım tek ilişki, yumurtlama günü.
Aslında hemen yapacaktım ama bir sürü şey giriyor araya ertelemek zorunda kaldım. En kötüsü de diyet takviye herşeyi yapmıştık Vajen pH çok iyiydi benim. Hepsi boşa gitti ya. Diyorum vardır bu dada bir hayırMaşaallah valla iyi sabretmiştin ben bir yılda onu araştır bunu araştır bilmem ne deli oldum düşünce stres alkali diyet derken kansızlık b12 Demir eksikliği bilmem ne hepsi başlamış zaten gebelik ve emzirme döneminden kaynaklı da olabilirmiş şimdi haplarla yaşıyorum bütün dengem bozuldu.
Deneme ne zaman canımCanım biz sperm kalitesi için macun yaptırmıştık birkaç aydır onu kullanıyordu ama düzensiz benim zorumla şimdede zorla bal pekmez vermeye çalışıyorum o kadar Onun dışında beslenme ağırlıklı ilerliyorum onda meyve çerez muz kabak çekirdeği vs hergün bakalım zaman yaklaştıkça herkesi stres basar bende de bir rahatlık var bu aralar
Öyle canım işin bir de bu tarafı var aylarca diyet su uğraşıyoruz ertelesek sil baştan hepsini aynı sabırla azimle devam eder miyim bilmiyorum kendi adıma.Aslında hemen yapacaktım ama bir sürü şey giriyor araya ertelemek zorunda kaldım. En kötüsü de diyet takviye herşeyi yapmıştık Vajen pH çok iyiydi benim. Hepsi boşa gitti ya. Diyorum vardır bu dada bir hayır
Deneme ne zaman canım
Şubat ayında erkeğe hamile kalan çok oluyor. Hadi hakkında hayırlısı canım. Testlerini at burayaBu ay yumurta takibi yapıyorum bir haftaya çatlar. Önümüzdeki ayda Şubat 1 gibi yumurtlama görünüyor bir cesaret deneyeceğim inşaallah nasip
Silikleşmeye başlamıştı. Dr da her an çatlayabilir demişti. O akşam oldu. Ateş de ölçüyordum ozamanlar.Pil günü mü çatlama günü mü?
Şubat ayında erkeğe hamile kalan çok oluyor. Hadi hakkında hayırlısı canım. Testlerini at buraya
Silikleşmeye başlamıştı. Dr da her an çatlayabilir demişti. O akşam oldu. Ateş de ölçüyordum ozamanlar.
Ya ne guzel rabbim anneli babali büyütsün fitil ismi ne cnn birde fitilin ne gibi etkisi varKızlar benim kuzeniminde iki kızı vardı. Ona dedim ki gel sende bir yöntem deneyelim. Çok istiyorsun erkek bebek belki tutar. Başta inanmadı felan. Sonra dedi vardır bunda da bir hayır. Neyse diyet felan yapamam dedi. Tamam ozaman fitil kullan birde yumurtlama takibi yapalım olur dedi başladık işte. Eşi takviye felan da almadı.Bi kaç ay yumurtlama takibi yaptık. Bir türlü koyulaşmıyordu. Bi kaç ay sonra koyulaştı testi. Dedim hemen soğuk duş alın ikinizde eşin kahve içir. Eşi işte gelemiyor test koyulaştı açılmaya başladı. Dedim riskli bak olursa olur napalım dedi. İlişki olduğunda test açılmıştı baya Veeeeeeeeee bebeğimiizin cinsiyeti ERKEKKKK nasip de varsa oluyor işde
Kızlar benim kuzeniminde iki kızı vardı. Ona dedim ki gel sende bir yöntem deneyelim. Çok istiyorsun erkek bebek belki tutar. Başta inanmadı felan. Sonra dedi vardır bunda da bir hayır. Neyse diyet felan yapamam dedi. Tamam ozaman fitil kullan birde yumurtlama takibi yapalım olur dedi başladık işte. Eşi takviye felan da almadı.Bi kaç ay yumurtlama takibi yaptık. Bir türlü koyulaşmıyordu. Bi kaç ay sonra koyulaştı testi. Dedim hemen soğuk duş alın ikinizde eşin kahve içir. Eşi işte gelemiyor test koyulaştı açılmaya başladı. Dedim riskli bak olursa olur napalım dedi. İlişki olduğunda test açılmıştı baya Veeeeeeeeee bebeğimiizin cinsiyeti ERKEKKKK nasip de varsa oluyor işde
Kızlar benim kuzeniminde iki kızı vardı. Ona dedim ki gel sende bir yöntem deneyelim. Çok istiyorsun erkek bebek belki tutar. Başta inanmadı felan. Sonra dedi vardır bunda da bir hayır. Neyse diyet felan yapamam dedi. Tamam ozaman fitil kullan birde yumurtlama takibi yapalım olur dedi başladık işte. Eşi takviye felan da almadı.Bi kaç ay yumurtlama takibi yaptık. Bir türlü koyulaşmıyordu. Bi kaç ay sonra koyulaştı testi. Dedim hemen soğuk duş alın ikinizde eşin kahve içir. Eşi işte gelemiyor test koyulaştı açılmaya başladı. Dedim riskli bak olursa olur napalım dedi. İlişki olduğunda test açılmıştı baya Veeeeeeeeee bebeğimiizin cinsiyeti ERKEKKKK nasip de varsa oluyor işde
Evet canim tek deneme ilk denemede oldu cinsel perhiz 1,2gün felandıTek deneme mi olmuş biliyor musun?
Bio kadın fitil canım. İltihab,Enflasyon felan varsa kurutuyor. O yüzdende vajen alkali oluyor. Erkek bebek için mantar, enfeksiyon, iltihab felan olmaması lazımYa ne guzel rabbim anneli babali büyütsün fitil ismi ne cnn birde fitilin ne gibi etkisi var
Recetesiz aliniyor demi cnmBio kadın fitil canım. İltihab,Enflasyon felan varsa kurutuyor. O yüzdende vajen alkali oluyor. Erkek bebek için mantar, enfeksiyon, iltihab felan olmaması lazım
EvetRecetesiz aliniyor demi cnm
Tesekkurler cnm aliyim da kullaniyim bende her ihtimale karşı