Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Tamam cnm yaparim amin rabbim emeklerimizi karsiliksiz koymasin

Peki anlamadigim yumurtlamaya kadar her gun iliskiye girip yumurtlama gnu ve sonrasndki 2 gunde dahil iliskiye girup hamile kalan kisinin bebegin cinsiyeti ne olur

Ben ne cikacak blmiorum

Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'. Aynı yerde Zekeriyya Rabbine şöyle yalvardı: "Ey Rabbim! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla; zira sen, her yakarışı duyarsın." ... Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."

Peki anlamadigim yumurtlamaya kadar her gun iliskiye girip yumurtlama gnu ve sonrasndki 2 gunde dahil iliskiye girup hamile kalan kisinin bebegin cinsiyeti ne olur

Ben ne cikacak blmiorum
Bende kizimda hergun iliski ile kaldim rabbim gönlünüze gore versin

Bende kizimda hergun iliski ile kaldim rabbim gönlünüze gore versin
Bende ilk kızıma sık ilişki ikinci kızımı net hatırlıyorum 12. Gün ve 17.gün iki ilişki ve eminim ilk ilişki tuttu doktor erken döllenme dedi bide ben 17.gün ilişkiden 5 gün son kan verdim bthgc 9 fln çıkmıştı.

Peki canım şimdi ne deniyeceksin. Yum takibini doktor kontrolünde mi yaptın.
Ozaman rastgele bir dr a gitmiştim. Yum çatlamak üzere demişti. O akşam deneme olmuştu. Testle de takip ediyordum. Bu sefer çat iğnesi vuruldum 2 ay. İlk ay kimyasal oldu, 2. Ay tutmadı. Biraz ara verecem.

Hayirlisi bakalim cnm simdi nasil yapacaksini yumurtlama gününe gore mi

Ozaman rastgele bir dr a gitmiştim. Yum çatlamak üzere demişti. O akşam deneme olmuştu. Testle de takip ediyordum. Bu sefer çat iğnesi vuruldum 2 ay. İlk ay kimyasal oldu, 2. Ay tutmadı. Biraz ara verecem.
Yine aynı yöntemi deneyeceksiniz yanş inşallah gönlümüzdeki olurpeki yumurtlama dışa da diyet, ele takviye kullanmışmıydınız

Kızlar eşinize takviye kullanıyor musunuz? Kür felan? Bilgi paylaşımı yapalım
Canım biz sperm kalitesi için macun yaptırmıştık birkaç aydır onu kullanıyordu ama düzensiz benim zorumla şimdede zorla bal pekmez vermeye çalışıyorum o kadar Onun dışında beslenme ağırlıklı ilerliyorum onda meyve çerez muz kabak çekirdeği vs hergün bakalım zaman yaklaştıkça herkesi stres basar bende de bir rahatlık var bu aralar

Benim eşim hiç bişey kullanmıyor kan bile verdiremrdim korana var diye o kadar korkak

Sorma bende kan vermesini çok istedim ama kan tutuyor eşimi daha damla görsün birinde gözü kararıyor bayılıyor Kan yenileme eşime geçiyor Ocak ayından sonra en son onun yenilenmiş olacak o yüzden de bekliyorum 2021i

İnşAllah 2021 bize uğurlu gelir. 2017den beri bu konuları araştırıyorum. Kafamda milyon tane bilgi var

Maşaallah valla iyi sabretmiştin ben bir yılda onu araştır bunu araştır bilmem ne deli oldum düşünce stres alkali diyet derken kansızlık b12 Demir eksikliği bilmem ne hepsi başlamış zaten gebelik ve emzirme döneminden kaynaklı da olabilirmiş şimdi haplarla yaşıyorum bütün dengem bozuldu.

Yaa ne güzel söylüyorsun ama işte her erkek önemsemiyor imreniyorum valla ne diyorsunuz da yiyor kendi isteğiyle mi yiyorlar tüm bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…