- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Alıntı
Amin kizlar Rabbim bu müjdeyi hepinize duyursun inşallah.Ben çok tatlı tüketen biriydim.Öncelikle tatlıyı kesmekle başladım işe Eşime paharmaton çinko keçi boynuzu özü icirdim 5 6 ay Hergün soda tükettik sadesinden Hergün 2 fincan sade türk kahvesi içtik Hazır saka su içmeye basladik Ben karbonatlı suyu tüketmedim midem bulandı 3 ay bio kadin fitil kullandım deneme yaptığım gün dahi kullandım fitil tabiki öğlen kullandım yumurtlamami hem doktor hemde testle kontrol ettim pikten 12 saat sonra deneme oldu bende tık yoktu heyecan ve stresten Denemeden sonra sağıma dönüp duamı ettim
Ben bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünküEvet bu üyeden bahsetmiştim deneme günü fitil kullanan kullanıcı adı bile aklımda
Bende ikinci kızıma hamileyken keşfetmiştim. Allah gönlüne göre versin.Ben bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünkü
Ben bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünkü
Allah gönlündekini duymayı nasip etsin hayırlısıylaBen bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünkü
3. Ne zaman düşünüyorsun eflatuncumBende ikinci kızıma hamileyken keşfetmiştim. Allah gönlüne göre versin.
Hazırlıklara başladım canım diyet ve eşi beslemeye önem vericem 4,5 ay sürer3. Ne zaman düşünüyorsun eflatuncum
Doktor takibi ile hamile kaldım yumurta çatladı demişti öyle oldu ilişkiİnşaallah canım hayırlı, sağlıklı bir oğluştur karnındaki bebişovülasyon testiyle hamile kaldın dimi?
En son ne zaman adet oldun kaç gün sürdü ve en temiz olduğun günü yazar mısın birde kaç günde bir adet oluyorsun. Takvime bakıyım biDoktor takibi ile hamile kaldım yumurta çatladı demişti öyle oldu ilişki
En temiz olduğum gün derken anlayamadım onuEn son ne zaman adet oldun kaç gün sürdü ve en temiz olduğun günü yazar mısın birde kaç günde bir adet oluyorsun. Takvime bakıyım bi
Nasıl yani yumurta adet bitince 3gün sonramı çatladı2 ekim adet başlangıcı 6 yada 7 gün sürdü 20 gün temiz kalıyorum genelde adetin 10.günü ilişki oldu canım
Yani adet bittikten sonraki temiz günüEn temiz olduğum gün derken anlayamadım onu
Kaç günde bir adet oluyorsunDoktor takibi ile hamile kaldım yumurta çatladı demişti öyle oldu ilişki
Evet canım hatta doktor dediki bana senin yumurtan çok çabuk çatlıyor die erken olduğu için yumurtlamayı kaçırıyorduk oyüzden takip ile kaldıkKaç günde bir adet oluyorsunNasıl yani yumurta adet bitince 3gün sonramı çatladı
Normalde 20 günde basen 21 gün sürüyorKaç günde bir adet oluyorsun
Gönlündeki olur inşallah. Tam tarih olmadığı için net bakamadım.Normalde 20 günde basen 21 gün sürüyor
Nasıl bir takvim tarih aslında net değil miGönlündeki olur inşallah. Tam tarih olmadığı için net bakamadım.
Tam tarihler gerekiyor.Nasıl bir takvim tarih aslında net değil mi
Tam tarih derken temizlik gününün tarihi miTam tarihler gerekiyor.