Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabiO zaman kesin kullan adet bitince başla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabiO zaman kesin kullan adet bitince başla
Daha önce hiç takip yaptın mı.Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabi
Eşini bu aralar çok iyi besle öğün atlamasın.Bol et, muz, baklagil yedir.Meyve suyu sık portakal, elma, havuç her sabah taze içir yada ha, ır al yüzde yüz olanlardan sende iç. Keçiboynuzu özü ver. Proteine ağırlık verin ikinizde. Adet döngün nasıl?Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabi
laboquick testle kendim yumurtlama takibi yaptım, doktor kontrolünde değil canımDaha önce hiç takip yaptın mı.
Adet döngüm 28 gün sürüyor düzenli gibi, 2 dünya tatlısı kızım var inşallah Allah bir erkek çocukta nasip eder, öğünlerimize dikkat ediyorum ama fitil hiç kulllanmadım, fitil vajinayı alkali mi yapıyor yoksa asidik mi yapıyorEşini bu aralar çok iyi besle öğün atlamasın.Bol et, muz, baklagil yedir.Meyve suyu sık portakal, elma, havuç her sabah taze içir yada ha, ır al yüzde yüz olanlardan sende iç. Keçiboynuzu özü ver. Proteine ağırlık verin ikinizde. Adet döngün nasıl?
Alkali yapar canım test olarak ovülasyon miratech tavsiye ederim pahalı ama en iyi sonuç o veriyorAdet döngüm 28 gün sürüyor düzenli gibi, 2 dünya tatlısı kızım var inşallah Allah bir erkek çocukta nasip eder, öğünlerimize dikkat ediyorum ama fitil hiç kulllanmadım, fitil vajinayı alkali mi yapıyor yoksa asidik mi yapıyor
Aminnn canım inşallah
Canım yarın sabah ilk idrarı wc yap sonra yarım bardak su iç 3 saat sıvı hiç bişey tüketme kahvaltını yap ama çay süt meyve suyu vs gibi şeyler içme meyve yeme 3.saat sonrası testi yap laboquik kullnacaksan 3damla damlat teste 4 fazla gelir aklında olsun bu şekilde her gün aynı saatte yapmaya özen göster koyulaşma başlayınca 3 saatte bir arayla yapmaya başlarsın
Canım eski üyelerden biri deneme günüde fitil kullandım demişti geçen aylarda oğluna doğum yaptı. bende deneme günü dahil fitil düşünüyorumAdet olduktan sonra kullan yumurtlama gününe 2,3 gün kala bırak.
Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabi
Sağol canım Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı canım rabbim kolaylaştırsın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın inşaallah
Ya öyleyse bende denesem mi acaba o şekilde, fitilin adı neydi acaba, biokadın mıCanım eski üyelerden biri deneme günüde fitil kullandım demişti geçen aylarda oğluna doğum yaptı. bende deneme günü dahil fitil düşünüyorum
Fitili Başka deneyen varmı erkek isteyenler topiğine yazayım bakayım deneyip erkek bebeğe hamile kalan var mı acaba?Canım eski üyelerden biri deneme günüde fitil kullandım demişti geçen aylarda oğluna doğum yaptı. bende deneme günü dahil fitil düşünüyorum
Çok vardı biyokadın kullandılar hep yada gynomaxFitili Başka deneyen varmı erkek isteyenler topiğine yazayım bakayım deneyip erkek bebeğe hamile kalan var mı acaba?
Çok zaman geçti, tam hatırlamıyorum ama ateş ölçme topiği vardı ozamanlar, onlar yönlendirmişti. Hala var mı bilmiyorumCanım ateş ölçme yöntemi hakkında bilgin var mı? Ateş yükseldiği zaman yum geliyor, düşüş olduğu gün de yum oldu çat olacak demek mi oluyor?
Ya öyleyse bende denesem mi acaba o şekilde, fitilin adı neydi acaba, biokadın mı
Akıntını etkiliyor mu?Ben her denemeden önce kullanıyorum. Çok iltihap oluyor bende.
Evet etkiliyor, daha kuru oluyorum.Akıntını etkiliyor mu?
Tamam canım bakıyım ben biÇok zaman geçti, tam hatırlamıyorum ama ateş ölçme topiği vardı ozamanlar, onlar yönlendirmişti. Hala var mı bilmiyorum