Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabi
Eşini bu aralar çok iyi besle öğün atlamasın.Bol et, muz, baklagil yedir.Meyve suyu sık portakal, elma, havuç her sabah taze içir yada ha, ır al yüzde yüz olanlardan sende iç. Keçiboynuzu özü ver. Proteine ağırlık verin ikinizde. Adet döngün nasıl?

Adet döngüm 28 gün sürüyor düzenli gibi, 2 dünya tatlısı kızım var inşallah Allah bir erkek çocukta nasip eder, öğünlerimize dikkat ediyorum ama fitil hiç kulllanmadım, fitil vajinayı alkali mi yapıyor yoksa asidik mi yapıyor

Alkali yapar canım test olarak ovülasyon miratech tavsiye ederim pahalı ama en iyi sonuç o veriyor

Tamam canım yarın sabah başlayacağım sabah koyulaşma olduğu günler buraya atarım inşaallah

Tamam canım teşekkür ederim 2 güne adet bekliyorum, adetten sonraki ilk yumurtlamada laboquick testlerle bebek yapma çalışmalarına başlayacaz,Allah izin verirse tabi

Hadi hayırlısı canım rabbim kolaylaştırsın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın inşaallah

Canım eski üyelerden biri deneme günüde fitil kullandım demişti geçen aylarda oğluna doğum yaptı. bende deneme günü dahil fitil düşünüyorum
Fitili Başka deneyen varmı erkek isteyenler topiğine yazayım bakayım deneyip erkek bebeğe hamile kalan var mı acaba?

Alıntı

Amin kizlar Rabbim bu müjdeyi hepinize duyursun inşallah.Ben çok tatlı tüketen biriydim.Öncelikle tatlıyı kesmekle başladım işe Eşime paharmaton çinko keçi boynuzu özü icirdim 5 6 ay Hergün soda tükettik sadesinden Hergün 2 fincan sade türk kahvesi içtik Hazır saka su içmeye basladik Ben karbonatlı suyu tüketmedim midem bulandı 3 ay bio kadin fitil kullandım deneme yaptığım gün dahi kullandım fitil tabiki öğlen kullandım yumurtlamami hem doktor hemde testle kontrol ettim pikten 12 saat sonra deneme oldu bende tık yoktu heyecan ve stresten Denemeden sonra sağıma dönüp duamı ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…