Aynen cnm bu kadar erken beklemiyordum hayirlisi cnm denemek konusunda kararsiz kaldim isteÇok erken olmuş senin kısa sürüyor demekki 2 gündür benim hep koyu çıkıyor du dün gece eşitlendi bugün hafif açıldı ben olsam eşim gelince hemen denerdim. Allah tez zamanda nasip etsin inş erkek bebiş..
Aynen cnm bu kadar erken beklemiyordum hayirlisi cnm denemek konusunda kararsiz kaldim iste
Kızlar benim ikisi eşitken dün gece değerlendirdim uzun sürdüğü için pikken yapmadım 2 günkü t çok koyuydu bekledim eşitlenince oldu bakalım tutacak mi bilmiyorum. Açılırsa bugün de yapsammı acaba yoksa tek ilşki ile kalsın mi perhiz 3 gündü soğuk duş alkali su diyet hepsinide yaptık bakalım
Yaptim cnm sen gittin mi dr birde aklima ne geldi biloyormusun incir cok yiyordum.bnem acaba erken olgunlasmasina o mu sebeb olduAkşama bir daha test yaptın mı canım silinmiş mi tamamen?
3 aydır hep aynı 2 gün t koyu 3. Gün eşit 4. Gün t silik. İlkinde silinmeye yakın yaptım tek tutmadı. 2. De t KOyu ve silikken yaptım tutmadı bu sefer koyudan eşit e geçince yaptım birazdan test yapicam az silinme varsa yine deneyeyim diyorum canım inşallah tutarDiğer aylar nasıldı tek deneme tutmuyorsa ikinci deneme olabilir bence Allah nasip etmişse eğer tutacaktır elbet
Evet incir benimde bu ay yumurtlama olmaz gecikti dedim incir yemeye başladım adetim gelecekken yumurtlama gördüm 1 hafta yemiştim halbuki tutmazsa bi dahaya adetten sonra hemen başlarım yemeyeYaptim cnm sen gittin mi dr birde aklima ne geldi biloyormusun incir cok yiyordum.bnem acaba erken olgunlasmasina o mu sebeb oldu
Canım yetişltiremem misafirim var ama yarın akşama bitirim inşallahBugün içinde canım
Benimde hemen oldu cnm insallah subatta kacirmamEvet incir benimde bu ay yumurtlama olmaz gecikti dedim incir yemeye başladım adetim gelecekken yumurtlama gördüm 1 hafta yemiştim halbuki tutmazsa bi dahaya adetten sonra hemen başlarım yemeye
Ay çok karışık valla bu işler şimdi yumurtladığında mı yapılıcak ultra pikten kasıt nedir bende ilk defa araştırmaya başladım şubat ayında takibe başlicam mayıs gibi deneme olcak ama hiç bilmyrmCanım son dönemlerde silinince olan denemelerde çoğunluk kız oldu tabi ki veren Rabbim ama kişinin pik ve çat süresini dikkate alarak ultra pikte deneme olması bana göre erkek ihtimallini daha çok arttırıyor
İşlah tutmuştur bizede anlatırsınız neler yaptığınızıKızlar benim ikisi eşitken dün gece değerlendirdim uzun sürdüğü için pikken yapmadım 2 günkü t çok koyuydu bekledim eşitlenince oldu bakalım tutacak mi bilmiyorum. Açılırsa bugün de yapsammı acaba yoksa tek ilşki ile kalsın mi perhiz 3 gündü soğuk duş alkali su diyet hepsinide yaptık bakalım
Yaptim cnm sen gittin mi dr birde aklima ne geldi biloyormusun incir cok yiyordum.bnem acaba erken olgunlasmasina o mu sebeb oldu
3 aydır hep aynı 2 gün t koyu 3. Gün eşit 4. Gün t silik. İlkinde silinmeye yakın yaptım tek tutmadı. 2. De t KOyu ve silikken yaptım tutmadı bu sefer koyudan eşit e geçince yaptım birazdan test yapicam az silinme varsa yine deneyeyim diyorum canım inşallah tutar
Evet incir benimde bu ay yumurtlama olmaz gecikti dedim incir yemeye başladım adetim gelecekken yumurtlama gördüm 1 hafta yemiştim halbuki tutmazsa bi dahaya adetten sonra hemen başlarım yemeye
Cnm bu ay hic umduğum gibi olmadi nasip diyorum ya nasip olmus olsa yine hersey yolunda giderdi olurdu bir sekildeEvet olabilir zeyno demişti geliştiriyor diye bende yemiyorum o sebepten erken çatlamasın
Canın sağolsun canım arkadaşlar başlattılar onlar biliyor süresini sen beni niyet ederek okursan olur diye biliyorum yarın okursun neden olmasınCanım yetişltiremem misafirim var ama yarın akşama bitirim inşallah
Tabi anlatırım canım inşallah tutar test yaptım baya silinmiş bugün yapmam tek ilişki ile kaldım yaniİşlah tutmuştur bizede anlatırsınız neler yaptığınızı
Canım değerlendirmedin mi bu ay kararsızdın ya. Olur belki. Bugün birgebenin günlüğünde okudum yumurtlamadan 2 gün önce olan tek ilişkiden oğlu olacakmış yazmış . Daha önce de Çatlama da değerlendirip kalan yazmıştı belki tutardı diye yazayım dedimBenimde hemen oldu cnm insallah subatta kacirmam
Bencede başla geç kalabiliyoruz . Senin kaç saat yada gün sürüyor yum. Çat. ??İnşaallah canım bende nasipse koyuluk görür görmez denemelere başlayacağım
Bencede başla geç kalabiliyoruz . Senin kaç saat yada gün sürüyor yum. Çat. ??tek ilşki ile mi düşünüyorsun??