Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Birde dr bunu verdi kullanmam icin bir sorun yaratmaz demi

Eklentiler

• 16117376991935527046666930076502.jpg
    16117376991935527046666930076502.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 36
Canım çok çok silinirse test ben olsam deneme yapmam, ama sen içinden geldiği gibi yap verecek Rabbim her türlü verir eğer nasibinde varsa 🤲🏻💙 hiç strese girme rahat ol. Ben senin yerinde olsam eşin gelip uygun olduğunuz vakit son bi test yaparım baktım ki çok silik denemem ama hala koyuluk devam ediyorsa yaparım 😘
Silik olunca olması gerekmiyomu çatladığında

Akşam test yapmadan deneme sakın 😘
Tmm cnm😃
Ayy canım benim yaaa Allah razı olsun ne demek ne yaptım sanki senin de tombik bir oğluşun olsun inşallah 🤲🏻💙😇🍀
Amin cnm olsun bir mesaj yazigimda hemen cvp veriyorsun bir soru sordugumda da ayni rabbim ikiz ikiz erkek evlati versin sana😉🤗
Bu enfeksiyon için canım kullan bi zararı olmaz da deneme yaparsan kullanma bence Dr ne dedi hemen başla mı dedi sana gebelik istediğini söylediğin halde 🤔
Kullan dedi 3 gun boyunca hamile kalirsan görüşürüz dedi😅

Zeyno19 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻💙😇
🍀"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Arzu kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Evlatlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Ömürlerini sağlıklı ve bereketli kıl. Evinde sağlığı mutluluğu huzuru artır. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"🍀💙
Canım ne zamana kadar okunacak

Hadi bakalim genelikle benim içime doğan ve duam kabul olur 😇insallah cifter bir ikizin olsun cani gonulden dua ediyorum sana😅
Demeeee bak msjı okurken kalp atışım hızlandı vallahi 🤭😂😂😂 isterim valla ikiz oğlum olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi canım cümlemize nasip etsin 🤲🏻🤲🏻💙💙👶👶

Evet canım akşam daha da silinir bence bu ay kalsın hiç riske atma yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap 🥰 unutma nasibinde olan gelecek her türlü 🤲🏻💙👶
Aynen cnm nasibim de varsa her turlu olur aksam ki duruma gore bakacagam cnm😃ona gore bir yol çizeyim ben🙃🙃

Aynen cnm nasibim de varsa her turlu olur aksam ki duruma gore bakacagam cnm😃ona gore bir yol çizeyim ben🙃🙃
Çok erken olmuş senin kısa sürüyor demekki 2 gündür benim hep koyu çıkıyor du dün gece eşitlendi bugün hafif açıldı ben olsam eşim gelince hemen denerdim. Allah tez zamanda nasip etsin inş erkek bebiş..

Kızlar benim ikisi eşitken dün gece değerlendirdim uzun sürdüğü için pikken yapmadım 2 günkü t çok koyuydu bekledim eşitlenince oldu bakalım tutacak mi bilmiyorum. Açılırsa bugün de yapsammı acaba yoksa tek ilşki ile kalsın mi perhiz 3 gündü soğuk duş alkali su diyet hepsinide yaptık bakalım 🤭💙

X