Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Adete yakın mı yumurtlama oldu kaç gün vardı adete? Bir de döngün kaç?
Canım dönüm 28 30 gün de birdi ama bu ay adetim bitmek üzere iken yum oldu ağrım oldu testte de çıktı ama çatlama da bişeyler yaşadık. Sonrasında incir yedim testim de hep t eşite yakın c ile ama yinede soluktu ya haMile kaldım yada yum tekrar olacak dedim takibe devam ettim. 23. Gün t patlayacak gibi kırmızı çıktı. 25. Gün eşit. 26. Gün baya silik çıktı ben eşitken değerlendirdim olurmu bilmiyorum artık. Genelde 13. Gün yum görürdm bu ay 2 kere gördüm nasip bakalım

Mantıklı evet canım doktor daha iyi biliyor şuan t silindi yapsam mı bilemiyorum bende tek le yetinsemmi bu ay

Canım okudum Rabbim duanı en kısa zamanda kabul etsin inşallah
K Khvekokusu20

Yok cnm ya deneme olmadi kaldi bu ay esimde gec geldi silindin iyice
M Maviayyy canım ne yaptın deneme olmadı dimi?
Deneme olmadi cnm ya bu ay insallah subatta kaldi

kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsiniz?

Dün başladım yapmaya canım ama benim ki yavaş geldiği için daha var bugün 15.gün erken yani
Siz bana fark atarsınız demiştim bak sen tur bindircen bana
Valla kiz sen dedin bana umamadigim anda oldu hemde çatlamaneyse sira sende bakalim bu ay umutluyum senden Tazeanneeee sen ve bendim ben elendimsira sizde

Kızlar benim haftaya perşembe yumurtlama günüm inşallah. Yalnız kaşıntı ve hafif akıntım var.daha önce fitil kullanmıştım.simdi evde travazol krem var onu kullandım ama ne yapsam fitil kullansam mi yum olana kadar.erkek bebeği mantar falan varsa etkiler mi ki aylardır diyet takviye uğraşıyorum canım sıkıldı ya

Canım bence fitil varsa kullan çünkü akıntı ve özellikle de kaşıntı varsa hatta Dr bile git bence erkek bebek için rahmin temiz olması lazım biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…