Benim benden hiç umudum yok sankiValla kiz sen dedin bana umamadigim anda oldu hemde çatlamaneyse sira sende bakalim bu ay umutluyum senden Tazeanneeee sen ve bendim ben elendim sira sizde
Tazeanneeee naptin cnm dr gidecektin
Benim benden hiç umudum yok sankiama inşallah dediğin olur senin de ikiz oğluş gelir çokça Aminnn
Tazeanneeee test yaptın mı bugün?
Birazdan yapmaya kalkcam koyuluk yok henüz aman olmasın şubata denk gelsin inşaallah
Evet canım biliyorum olmazsa gideyim doktora yarın.fitil kullanmaya başlayayım hiç olmazsa yum çatlayana kadar biter inşallahCanım bence fitil varsa kullan çünkü akıntı ve özellikle de kaşıntı varsa hatta Dr bile git bence erkek bebek için rahmin temiz olması lazım biliyorsun
hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur canım yapınca at bakalım
Hala var gibi yarin daha net olur brklryrmrzsen 6 saat sonra yapabilirsin
Cnm benimde bu ay ne akinti oldu ne kasik ağrısı yarin gidince netlesir bakalimDaha hiç akıntı ağrı yok üstelik
Amin cnm benim senden umudum var olacak olacak bu ayBenim benden hiç umudum yok sankiama inşallah dediğin olur senin de ikiz oğluş gelir çokça Aminnn
Tazeanneeee test yaptın mı bugün?
Canım pik bitip ikisi eşitken denedik çünkü uzun sürüyor benim 2 gün t koyuydu sonra eşitlendi dün de açıldı dün deneme yapmadım.Hayrlısı olsn işlahh siz çatlamadan öncemi denedniz
Hayırlısı olsunCanım pik bitip ikisi eşitken denedik çünkü uzun sürüyor benim 2 gün t koyuydu sonra eşitlendi dün de açıldı dün deneme yapmadım.
Cnm benimde bu ay ne akinti oldu ne kasik ağrısı yarin gidince netlesir bakalim
Amin cnm benim senden umudum var olacak olacak bu ay
Canım pik bitip ikisi eşitken denedik çünkü uzun sürüyor benim 2 gün t koyuydu sonra eşitlendi dün de açıldı dün deneme yapmadım.
Canım evet aynen bana da doktor öyle dedi çatlamış sucu var dedi bizde eve gelip değerlendirdik bgün çok yoğundum giremedim şimdi gördüm canım yaDedimde gelemem dedi isler cok izin vermezler dedi test yapacagam cnm 1 saat sonra
Canım İnan hem yoğundum hem baya hastaydım giremedim inş deneme yapmışsındır benimde aynen doktor öyle demişti sıvı var hatta bende erkek bebek için dediğimde direk lafı ağzıma tıktı ama b n dinlemedim onu deneme yaptımCanım çok çok silinirse test ben olsam deneme yapmam, ama sen içinden geldiği gibi yap verecek Rabbim her türlü verir eğer nasibinde varsahiç strese girme rahat ol. Ben senin yerinde olsam eşin gelip uygun olduğunuz vakit son bi test yaparım baktım ki çok silik denemem ama hala koyuluk devam ediyorsa yaparım
Valla cnm ya ne olduysaSonunda kuruttuk rahimleri sanırım onu ye bunu iç diye diyesabah olsun inşaallah gidip öğreneyim heyecan yaptım yaklaştıkça
Aynen benimde genel bir umudum var şubata hepimizden
Hayırlısı olsun canım şimdi geçmez 14 gün bekleyelim güzel haberlerini
Değerlendiremedik cnm ya esim yanimda yoktu evde misafir vardi kaldiCanım evet aynen bana da doktor öyle dedi çatlamış sucu var dedi bizde eve gelip değerlendirdik bgün çok yoğundum giremedim şimdi gördüm canım ya
Gecmis olsun cnm insallah onemli biseyin yokturCanım İnan hem yoğundum hem baya hastaydım giremedim inş deneme yapmışsındır benimde aynen doktor öyle demişti sıvı var hatta bende erkek bebek için dediğimde direk lafı ağzıma tıktı ama b n dinlemedim onu deneme yaptım
Boşver sen o gereksizleri ya insanın sinirini bozuyorlar yani benim yumurtam sagdaydı ordan çatladı iki defa gittik çünkü bi gittik yumurta küçük dedi iki gğnsonra gittik çatlamış felan dedi benimde bgğn karnımın sağ tarafında baya bi Ağrı vardı haftaya muayenem var bakalım doktora soracağım bazen nefesimi kesiyor okadar agrı oluyor ini önemli bişi yoktur rabbim sana da buradaki arkadaşların hepsine de aaaacilen sağlıklı sıhhatli Salih bir erkek evlat nasip etsin inş sizi çok iyi anlıyorum beni okadar cinsiyet konusunda boğan eşimin tarafı erkek olduğunu duyunca bi arayıp hayırlı olsun bile demediler yaDeğerlendiremedik cnm ya esim yanimda yoktu evde misafir vardi kaldi
Gecmis olsun cnm insallah onemli biseyin yoktur
Benim sol tarftaydi sivi cnm sende ne tarftaydi bana da dr dediki bu kadar cok istiyorsan kibrasa git dedi sinir oldum ya hayirlisi bakalim cnm gecti bu ay subata kaldi artik sen hamilesin dualarinda unutma cnm