Amin cnmCanım benim ikisi de var çok şükür kız da erkek te evim de var sağlığımda ama işte o acı kaybım bebeğimi kucağıma alamamak beni derinden etkiledi ve gerçekten çocuk altın top kız i olan oğlanı tabiki de ister insan tatmak istiyor çok şükür ederek rabbimizden isteyelim kaç arkadaşım 3 oğlu varken kız için uğraştılar ve kızları oldu. Allahım in hazinesi çok geniş hepimizede hayırlısı ile istediklerimizi nasip etsin aratmasın inş. Benim bu sefer kızım olursa da üzülmem asla yeterki aratmasın ben zaten 4. De istiyorum hayalim de 2 kız 2 erkek anne babanın evlatlarına bırakacağı en büyük servet kardeş bence eşimde bende çok seviyoruz kalabalık aileyi
Allah nasip etsin inşallah canım bir ablamında 2 kızı vardı sonrasında ikiz erkek verdi rabbim her gördüğümde bana da nasip et diye dua ederim neden olmasın kiAmin cnmbende 4 hamilelik yaşadım ilk bebegim karnimda öldü cok üzülmüştüm sonra iki kiz verdi rabbim benimde hayalim 2 kiz 2 erkek 2 kizi bulduk 2 oglani buluruz insallah kardes olmasi cok güzel
Canım adet sonrası bi tık koyuluk oluyor benim de hep öyle olur adet bitimi hep bi tık koyu çıkıyor sonra açılıyor. Ama sen yine de takipte kal hiç belli olmaz çünkü sıvıya dikkat ederek aynı saatlerde yap testiniKızlar sattan sonra 9.günüm böyle koyuluk normal mi daha erken değil mi? 30-31 gün döngü aralığım
Canım sen ne yaptın pik oldu mu hastaneye bugün mü gideceksin?Insallah tutunmuştur oğlusun cnm benimde gece pik yapacak gibi bakalim
Cnm gece yaptim ikisi esitt gibiydi dr geldim iste catlamis yum dedi ama sol tarafta sivi var dedi sag daha gelismemis dedi akintin var dedi fitil verdiCanım sen ne yaptın pik oldu mu hastaneye bugün mü gideceksin?
Canım sıvı varsa eğer bence dene bak M mevbet arkadaşın da sıvı varken denedi hiç vakit kaybetme bence yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap derim benCnm gece yaptim ikisi esitt gibiydi dr geldim iste catlamis yum dedi ama sol tarafta sivi var dedi sag daha gelismemis dedi akintin var dedi fitil verdi
Hadi yaa keşke olsaydı evde gelemez mi çağırsanTm cnm ☺esimde evde değil aksama kalsam bisey olurmu en korktugum seydi esimin evde olmamasi
Dedimde gelemem dedi isler cok izin vermezler dedi test yapacagam cnm 1 saat sonraHadi yaa keşke olsaydı evde gelemez mi çağırsan
Canım test yapsana birde bakalım şuan nasıl görünüyor
Akşam yaptıklarını da atar mısın?
Canım senin ki benim dediğim gibi olmuş biliyor musunDedimde gelemem dedi isler cok izin vermezler dedi test yapacagam cnm 1 saat sonra
Cnm aksama olsa cok mu gec olir sivi cok dedi yeni catlamis dediCanım senin ki benim dediğim gibi olmuş biliyor musun12.gün gece ya 13.gün senin sabaha karşı pik yapmış senin öğlen yaptığın testte açılmaya geçmiş ve açılarak devam etmiş eşini keşke gelebilseydi sen teste devam et eğer çok açılırsa deneme olmasın akşama benim fikrim öyle o sıvı kaybolursa risk yanii
Canım çok çok silinirse test ben olsam deneme yapmam, ama sen içinden geldiği gibi yap verecek Rabbim her türlü verir eğer nasibinde varsaCnm aksama olsa cok mu gec olir sivi cok dedi yeni catlamis dedi
Canım az daha bekleyip çek foto böyle kıpkırmızı anlaşılmıyor 10.dkk çek at
Daha çok açılmamış canım sen teste devam et akşam da bence öyle yap baktın çok çok silindi deneme ama hala koyuluk var dene
Tmm cnm insallah esim istwn gwlene kadar acilmazsa deneme yapabiliraem yaparim nyoksa subatta kaldi umutlarDaha çok açılmamış canım sen teste devam et akşam da bence öyle yap baktın çok çok silindi deneme ama hala koyuluk var dene
Dr yeni mi çatlamış dedi sana bide Dr a gitmeden önce test yaptın mı