Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Birde dr bunu verdi kullanmam icin bir sorun yaratmaz demi

Eklentiler

• 16117376991935527046666930076502.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 36
Silik olunca olması gerekmiyomu çatladığında

Akşam test yapmadan deneme sakın
Tmm cnm
Ayy canım benim yaaa Allah razı olsun ne demek ne yaptım sanki senin de tombik bir oğluşun olsun inşallah
Amin cnm olsun bir mesaj yazigimda hemen cvp veriyorsun bir soru sordugumda da ayni rabbim ikiz ikiz erkek evlati versin sana
Bu enfeksiyon için canım kullan bi zararı olmaz da deneme yaparsan kullanma bence Dr ne dedi hemen başla mı dedi sana gebelik istediğini söylediğin halde
Kullan dedi 3 gun boyunca hamile kalirsan görüşürüz dedi

Canım ne zamana kadar okunacak

Hadi bakalim genelikle benim içime doğan ve duam kabul olur insallah cifter bir ikizin olsun cani gonulden dua ediyorum sana
Demeeee bak msjı okurken kalp atışım hızlandı vallahi isterim valla ikiz oğlum olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi canım cümlemize nasip etsin

Evet canım akşam daha da silinir bence bu ay kalsın hiç riske atma yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap unutma nasibinde olan gelecek her türlü
Aynen cnm nasibim de varsa her turlu olur aksam ki duruma gore bakacagam cnmona gore bir yol çizeyim ben

Aynen cnm nasibim de varsa her turlu olur aksam ki duruma gore bakacagam cnmona gore bir yol çizeyim ben
Çok erken olmuş senin kısa sürüyor demekki 2 gündür benim hep koyu çıkıyor du dün gece eşitlendi bugün hafif açıldı ben olsam eşim gelince hemen denerdim. Allah tez zamanda nasip etsin inş erkek bebiş..

Kızlar benim ikisi eşitken dün gece değerlendirdim uzun sürdüğü için pikken yapmadım 2 günkü t çok koyuydu bekledim eşitlenince oldu bakalım tutacak mi bilmiyorum. Açılırsa bugün de yapsammı acaba yoksa tek ilşki ile kalsın mi perhiz 3 gündü soğuk duş alkali su diyet hepsinide yaptık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…