Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Adete yakın mı yumurtlama oldu kaç gün vardı adete? Bir de döngün kaç?
Canım dönüm 28 30 gün de birdi ama bu ay adetim bitmek üzere iken yum oldu ağrım oldu testte de çıktı ama çatlama da bişeyler yaşadık. Sonrasında incir yedim testim de hep t eşite yakın c ile ama yinede soluktu ya haMile kaldım yada yum tekrar olacak dedim takibe devam ettim. 23. Gün t patlayacak gibi kırmızı çıktı. 25. Gün eşit. 26. Gün baya silik çıktı ben eşitken değerlendirdim olurmu bilmiyorum artık. Genelde 13. Gün yum görürdm bu ay 2 kere gördüm nasip bakalım 😘

Bir ay takip ettim onda da test iki farklı günlerde pik yaptı ikiside kısa sürdü ondan bu ay doktorada bir görüneyim cuma günü ona göre karar vercem ne yapacağımı. Test durumuna göre birden fazla denerim tutsun diye inşaallah
Mantıklı evet canım doktor daha iyi biliyor şuan t silindi yapsam mı bilemiyorum bende tek le yetinsemmi bu ay 🤷‍♀️

K Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻💙😇
🍀"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Arzu kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Evlatlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Ömürlerini sağlıklı ve bereketli kıl. Evinde sağlığı mutluluğu huzuru artır. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"🍀💙
Canım okudum Rabbim duanı en kısa zamanda kabul etsin inşallah 🤲🏻💙👶😇
K Khvekokusu20 👍🏻

Canım değerlendirmedin mi bu ay kararsızdın ya. Olur belki. Bugün birgebenin günlüğünde okudum yumurtlamadan 2 gün önce olan tek ilişkiden oğlu olacakmış yazmış . Daha önce de Çatlama da değerlendirip kalan yazmıştı belki tutardı diye yazayım dedim 😇🤷‍♀️
Yok cnm ya deneme olmadi kaldi bu ay esimde gec geldi silindin iyice
M Maviayyy canım ne yaptın deneme olmadı dimi?
Deneme olmadi cnm ya bu ay insallah subatta kaldi

kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsiniz?

Dün başladım yapmaya canım ama benim ki yavaş geldiği için daha var bugün 15.gün erken yani 😉
Siz bana fark atarsınız demiştim bak sen tur bindircen bana 🤭😂😂😂
Valla kiz sen dedin bana umamadigim anda oldu hemde çatlama😁neyse sira sende bakalim bu ay umutluyum senden 🤭 Tazeanneeee Tazeanneeee sen ve bendim ben elendim😂sira sizde

Kızlar benim haftaya perşembe yumurtlama günüm inşallah. Yalnız kaşıntı ve hafif akıntım var.daha önce fitil kullanmıştım.simdi evde travazol krem var onu kullandım ama ne yapsam fitil kullansam mi yum olana kadar.erkek bebeği mantar falan varsa etkiler mi ki aylardır diyet takviye uğraşıyorum canım sıkıldı ya

Kızlar benim haftaya perşembe yumurtlama günüm inşallah. Yalnız kaşıntı ve hafif akıntım var.daha önce fitil kullanmıştım.simdi evde travazol krem var onu kullandım ama ne yapsam fitil kullansam mi yum olana kadar.erkek bebeği mantar falan varsa etkiler mi ki aylardır diyet takviye uğraşıyorum canım sıkıldı ya
Canım bence fitil varsa kullan çünkü akıntı ve özellikle de kaşıntı varsa hatta Dr bile git bence erkek bebek için rahmin temiz olması lazım biliyorsun

X