Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin bir kadın için çok zor bir durum kaç çocuğun olursa olsun her kayıp derin yaralar bırakıyor. Bizim de öyle oldu kalp atışı vardı ama zayıftı doktor birşey demedi fakat benim içime doğmuştu sanki ters birşeylerin olacağını ne diyelim vardır herşeyde bir hayır. Maşallah 3 kız evlat sırtın yere gelmez bundan sonra.Ovulasyon takibi diyet vs yapıyor musun?3 kızım var benimde canım aynı şeyleri yaşamışız bende testlerle ikinci denememde hamile kalmıştım ama maalesef 9 haftalıkken kaybettim Aralık'ta bebeğimiİlk kanamalı alan çok fazla demişti sonra kalp sesini az da olsa duydular sevinmiştim daha sonra kalbi durmuş dediler 9 haftalıkti ama 7.haftada kalmış.Veren de Allah alanda Allah ne diyelim Rabbim sağlıklı hayırlı Salih evlat versin isteyen herkese ve bana
Evet canım geçen ay testle yine denemelere başladım ama hamile kalamadım kürtajdan dolayı diye düşünüyorum.Diyet yapıyordum süt ürünleri tüketmemeye çalışıyordum ama Ramazan olunca pek bu ay dikkat edemedim ama yine de deneme düşünüyorum bakalım Rabbim nasip edecekse her türlü verir.Ovulasyon testi yapiyorum ve şunu diyebilirim her ay yumurta çatlama zamanı değişiyor yani bende öyle oldu genelde iki günde catlardi geçen ay tek bir gün koyuluk oldu hemen silinmeye geçti.Rabbim bu güzel ay da gonlumuzdekileri verir inşallahGeçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin bir kadın için çok zor bir durum kaç çocuğun olursa olsun her kayıp derin yaralar bırakıyor. Bizim de öyle oldu kalp atışı vardı ama zayıftı doktor birşey demedi fakat benim içime doğmuştu sanki ters birşeylerin olacağını ne diyelim vardır herşeyde bir hayır. Maşallah 3 kız evlat sırtın yere gelmez bundan sonra.Ovulasyon takibi diyet vs yapıyor musun?
Amin canım Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin. Bende uzun zamandır test yapıyordum artık vücudumu tanıdım ama yine de test olmadan yola çıkmam çünkü dediğin gibi saat gibi olan yumurtlama bazen şaşabilir. Ben akıntıyı da baz alıyorum çünkü y spermin rahat geçip ulaşması için akıntının yeterli miktarda olması şansı arttırır. Benim piklerim kısa piki gördükten 5 ile 8 saat sonra genelde çat olur fakat kürtajdan sonra bakalım nasıl olacak. Bide birinden duydum o da kürtajdan sonra hemen kalamadı bol zeytinyağlı avokado ile c vitamini tüketmiş avokado içindeki yağlardan dolayı rahme çok iyi geliyormuş belki tesadüf ama hamile kaldı aklından bulunsun canım.Evet canım geçen ay testle yine denemelere başladım ama hamile kalamadım kürtajdan dolayı diye düşünüyorum.Diyet yapıyordum süt ürünleri tüketmemeye çalışıyordum ama Ramazan olunca pek bu ay dikkat edemedim ama yine de deneme düşünüyorum bakalım Rabbim nasip edecekse her türlü verir.Ovulasyon testi yapiyorum ve şunu diyebilirim her ay yumurta çatlama zamanı değişiyor yani bende öyle oldu genelde iki günde catlardi geçen ay tek bir gün koyuluk oldu hemen silinmeye geçti.Rabbim bu güzel ay da gonlumuzdekileri verir inşallah
Üzülme canım bana da beta hcg den arkadaşım kız bu kız demişti daha 1 aylıkken kendisi kbb da çalıştı hastane de neyse. Benim kızım oldu 4 aylık hamileymiş geçen gün öğrendim cinsiyet belli mi dedim dr göremedi dedi öğrenmiş ki 3.kızı geliyor yoksa oda erkek istiyordu o kadar planlama sayfalarına para verdi tutmadı işte bugün başa kakanın gelir birgün başınaOğlu olan arkadaşm güya bana espri yaptı
Oğlun olmasını istiyorsan git askerlik şubesinin önünde bekle diye msj atp birinin öyle dediği videoyu yollamış. Kendince espiri yaptı ama benim kalbim kırıldı. Oysaki bugün ikinci kızıma yeni doğan kıyafetleri almıştım iki kızım olacak diye mutluyken böyle laflar böyle espriler niye.. Kaynanam beş kuruş faydası yokken üçüncü erkek olur diyor iyice sinirim bozuldu
Arkadaşım kocasının kötü beslenmesine rağmen dondurulmuş tavuk kızartma nugget gibi şeyler ev yemeği pişmez bal pekmez ceviz yemezler ikiside 45 kilo abartısız kız sabahları avakado limon üstüne bide yum günü erkek bebekleri oldu avakado limon aşırı alkali yapıyorAmin canım Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin. Bende uzun zamandır test yapıyordum artık vücudumu tanıdım ama yine de test olmadan yola çıkmam çünkü dediğin gibi saat gibi olan yumurtlama bazen şaşabilir. Ben akıntıyı da baz alıyorum çünkü y spermin rahat geçip ulaşması için akıntının yeterli miktarda olması şansı arttırır. Benim piklerim kısa piki gördükten 5 ile 8 saat sonra genelde çat olur fakat kürtajdan sonra bakalım nasıl olacak. Bide birinden duydum o da kürtajdan sonra hemen kalamadı bol zeytinyağlı avokado ile c vitamini tüketmiş avokado içindeki yağlardan dolayı rahme çok iyi geliyormuş belki tesadüf ama hamile kaldı aklından bulunsun canım.
MaşAllah subanAllah rabbim esirgesin inşAllah gönlümüzdeki kucağımıza gelir sende sağsalim evladına kavuş uzun ömürle sağlıkla bacımSelamün aleyküm arkadaşlar. Çoğu kişi sormuş neler yaptığımı aslında yazdım ama yine herkese toplu bişekilde yazayım.
Ben deneme yapacağım ay fitil kullandım
Testim pik olunca ilk deneme oldu bi tık açılınca da 2.deneme oldu
İkisinin arası 12 saat falandı
Diyet yapmadım. Yumurtlama dan 5 gün önce ilişki olmadı. Adetin ilk gününden itibaren 14 gün oldu deneme
Ve bol bol Dua etim okadar inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir .Hamileliğimde aynı kızlarımda nasılsa buda aynıydı çok kustum ağzımın tatdı acı halada öyle 20 haftalık oldum.
Bahsettiğim arkadaşımın da oğlu olacak o da çabuk hamile kalmak için yumurtlama günlerini takip etmiş onun dışında çok yoğun çalışıyorlar karı koca düzenli beslenme alkali su bilmezler hiç. Nasip oldu mu her türlü oluyor açıkçası beslenmeye pek güvenim yok etrafımda ağzına et pekmez ceviz sürmeyen insanların 3 oğlu var. Sanırım kadının alkali olması erkeğin de sperm hızı önemli canım herşeyden öte nasip tabi.Arkadaşım kocasının kötü beslenmesine rağmen dondurulmuş tavuk kızartma nugget gibi şeyler ev yemeği pişmez bal pekmez ceviz yemezler ikiside 45 kilo abartısız kız sabahları avakado limon üstüne bide yum günü erkek bebekleri oldu avakado limon aşırı alkali yapıyor
Bende ilk çoçuk kızım olucak inşa AllahSizin çocukların cinsiyeti ne siz bişey denemişmiydnz
Yengem mesela et sürmez ağzına ve evde yapmaz kokusuna dayanamaz evde makarna sebze nadir tavuk fln pişer 3 oğlu var insggramda takip ettiğim bir kadın var 3 oğlu var eşi kendisi et yemez kola içerler kahve çok içer ama olucak olan oluyor diyet degılde zengin besinler yerse kadın avakado limon en iyi örnek şans oluyorBahsettiğim arkadaşımın da oğlu olacak o da çabuk hamile kalmak için yumurtlama günlerini takip etmiş onun dışında çok yoğun çalışıyorlar karı koca düzenli beslenme alkali su bilmezler hiç. Nasip oldu mu her türlü oluyor açıkçası beslenmeye pek güvenim yok etrafımda ağzına et pekmez ceviz sürmeyen insanların 3 oğlu var. Sanırım kadının alkali olması erkeğin de sperm hızı önemli canım herşeyden öte nasip tabi.
Ozaman kahvaltıya bol limonlu zeytinyağlı avokado eklemek lazım bide bol limon soslu salata vücudu alkali yapmak için en iyi besin.Yengem mesela et sürmez ağzına ve evde yapmaz kokusuna dayanamaz evde makarna sebze nadir tavuk fln pişer 3 oğlu var insggramda takip ettiğim bir kadın var 3 oğlu var eşi kendisi et yemez kola içerler kahve çok içer ama olucak olan oluyor diyet degılde zengin besinler yerse kadın avakado limon en iyi örnek şans oluyor
Evet kesinlikle arkadaşım kahvaltı yapmazdı sadece avakado limon zeytinyağı oğluşu oldu bakalım nasip kısmet biz içimizin rahatlaması için yapıyoruz en azından bunları Rabbim bilir gerisiniOzaman kahvaltıya bol limonlu zeytinyağlı avokado eklemek lazım bide bol limon soslu salata vücudu alkali yapmak için en iyi besin.
Gittin mi canımYa insan böyle tereddüt de kalıyor işte. Kesin bisey olmayınca. Baş çevresini ölçtü ona göre erkek dedi ama. Göremedi işte. Diyorum kafa yapısından erkek olduğu anlaşılıyor mu öyle ilk defa duydum
İnşallah erkektir gönlünü ferah tut canımGittin mi canım
Kızlar bana da kız dedi doktor. Her şey ilk kızımdan o kadar farklı ki.. Karnım önce çıktı sağ gögsüm büyük aerolar karardı. Kızımdaki gibi sivilce olmadı, kızımda bulantı bir iki hafta oldu ama kusmadım güzelleşti cildim bunda ve 7 hafta baya bir kustum. Kızım solda ve yumurtalığımı zonklamasıyla oluşmuştu, bunda kasık ağrısı değil kuyruk sokumu ağrısı oldu. Kızımda yumurtlama öncesi birleşme oldu bunda pikten sonra, eşim kahve içti, yoğurt süt yemedik ph I yüksek su içtik et yedik. Eşim sigara kullanıyor.. Kendi doktorum kız dedi. Sonra aynı gün karın ultrasonu çekilmem gerekti ve radgolog erkeğe benziyor yüzde 50 nin üzerinde dedi. Ama kadın doğum doktoru yüzde 90 kız dedi yani kesin konuştu. Ben açıkçası Çin takvimini planlama kullanmıştım ama o aylarda kimyasal fln olmuştu sonra onu bıraktım cinsiyet arzum sayfasına planlama yaptırdım tam yumurtlama tarihiydi, erkek için ama olmadı demekki..
Canım sağlıklı doğsun ilk önce sonrada inşallah sağlıklı bir oğlun olur diyeyim Rabbimin bizim için en hayırlısını veriyor gönül iki meyveden de tatmak istiyor inşallah Rabbim gonlumuzdekileri ömrümüze de yazarKızlar bana da kız dedi doktor. Her şey ilk kızımdan o kadar farklı ki.. Karnım önce çıktı sağ gögsüm büyük aerolar karardı. Kızımdaki gibi sivilce olmadı, kızımda bulantı bir iki hafta oldu ama kusmadım güzelleşti cildim bunda ve 7 hafta baya bir kustum. Kızım solda ve yumurtalığımı zonklamasıyla oluşmuştu, bunda kasık ağrısı değil kuyruk sokumu ağrısı oldu. Kızımda yumurtlama öncesi birleşme oldu bunda pikten sonra, eşim kahve içti, yoğurt süt yemedik ph I yüksek su içtik et yedik. Eşim sigara kullanıyor.. Kendi doktorum kız dedi. Sonra aynı gün karın ultrasonu çekilmem gerekti ve radgolog erkeğe benziyor yüzde 50 nin üzerinde dedi. Ama kadın doğum doktoru yüzde 90 kız dedi yani kesin konuştu. Ben açıkçası Çin takvimini planlama
kullanmıştım ama o aylarda kimyasal fln olmuştu sonra onu bıraktım cinsiyet arzum sayfasına planlama yaptırdım tam yumurtlama tarihiydi, erkek için ama olmadı demekki..
Daha gitmedim canım. Sanırım bayramdan sonraya kaldıGittin mi canım
İnşallah radyolog doğru görmüştür ama 16+1 deyim değişir mi bilmemCanım sağlıklı doğsun ilk önce sonrada inşallah sağlıklı bir oğlun olur diyeyim Rabbimin bizim için en hayırlısını veriyor gönül iki meyveden de tatmak istiyor inşallah Rabbim gonlumuzdekileri ömrümüze de yazar