Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen öyle canım testim pik ve hafif açılmada deneme oldu 2 deneme oldu okadar dua etimki anlatamam sizi tavsiyem bol bol isteyin Allahtan ve yumurta günü kesinlikle.ben süt ve süt ürünleri çok tüketirim hiç kesmedim.birde denemeden bir gün önce fitil kullanmıştır doktor vermişti iltihap için
Sadece eşiniz çok iyi beslenmişti siz sadece yum günü değerlendirdiniz demi ? Diyet vs olmadı sizde testleriniz hangi aşamadaydı
Ç

Ayse efem maşaallah bilginiz çok güzel, size zahmet bize pik nasıl oluyor tam söyler misiniz ,benim anladığım şu t ve c tam eşit kötülükte olması gerekiyor doğru mu acaba
Hayr t c den ck köyü olması gerekiyor t c eşit olunca pik olmuyor birdeyine dyorm kizlar testlerde dalgalbma şaşırtıyor herkesi ufacık silinme Cat degl bnm cattan 3 saat snraki barz silindi bu gzle görülür şekilde blli oluyor cgu kişi silindi deyip ilişki oluyor ertesi gün test yine köyü dyor birde pik kısa sürenler erkek bebek için daha iyi pikken deneme şansları var pik uzun sürenler bnce ck sik test yapmayın testlerde dalgalnms oluyor buda szi sasirtyo günde iki tne yada 3 ypin bnim dsuncem bu özellikle piki uzun sürenler kız bebeğe daha yatkın

Kızlar bana da bi yardim eder mısınız. 16. Haftamda doktor erkek ama desi 1 ay sonra kesin söylerim dedi. Şuan 100 de 100 diyemem dedi. Hatta pipi resmi verdi ama yine de kesin demedi. Bugün tekrar gittim cinsiyetini göremiyorum dedi. Baş yapısı erkek gibi fslan biseyler söyledi ama kız mı erkek mi göremiyorum dedi. Hiç bişey anlamadim kafam karıştı iyice. Basına böyle bisey gelen veya bi fikri olan var mı. Eğer erkek olsaydo arkasından görünür muydu siz. Poposu dönüktü baktı ama goremedi

Hayır usg planı değil..
Ama bebeğim hep sağ da idi kese sağ da hatta
Bebek kesenin içinde sag da oluştu ki bu daha çok erkek ihtimali kafa yapisi fotolar herkes erkek dedi ama bugün 3.dr da tescillemis oldu
Bebeğim kız... Çok şükür napalm benim de kaderim de kız anası olmak varmış sağlıkla gelsin Çook şükür Rabbime

Arkası dönük de gorememsi normal birde zaten önceki tahminde kesin demiyolar erkekte dye dsunuyorm

Reactions: Zzy
Nasip kismet. Sağlıklı olsunlarda inşa Allah Allah nasip eder erkek bebekte. Ben sadece bir fikir olsun deyə söyledim. Kuzenlerimde öyle olduğu için, belki bir ihtimal. Diğer kızınız soldamıydı?

Canım banada iki kez erkeğe benziyor dedi daha sonra hiç görmüyorum dedi dün gittim kontrole nihayet kesin erkek dedi.sürekli bebek ters diyordu

Canım banada iki kez erkeğe benziyor dedi daha sonra hiç görmüyorum dedi dün gittim kontrole nihayet kesin erkek dedi.sürekli bebek ters diyordu
Ya insan böyle tereddüt de kalıyor işte. Kesin bisey olmayınca. Baş çevresini ölçtü ona göre erkek dedi ama. Göremedi işte. Diyorum kafa yapısından erkek olduğu anlaşılıyor mu öyle ilk defa duydum

Başka bir dr a gitsen canım hem farklı Drdan duyunca insan dha emin olur benim kızım olacağını iki Dr dan duydum

Nasip kismet. Sağlıklı olsunlarda inşa Allah Allah nasip eder erkek bebekte. Ben sadece bir fikir olsun deyə söyledim. Kuzenlerimde öyle olduğu için, belki bir ihtimal. Diğer kızınız soldamıydı?
Sanirim oda sağ da idi.
Güzel dileklerin için amin canım ama sanırım 3.cocugu düşünmüyoruz. Eşim de istemiyor

Sanirim oda sağ da idi.
Güzel dileklerin için amin canım ama sanırım 3.cocugu düşünmüyoruz. Eşim de istemiyor
Hiç belli olmaz o işler Allah tamamını erdirsin Sağlıkla doğsun bebelerimiz. İstediyiniz zamanda gelir erkek bebekteBiz 3kız kardeşiz Allahımdan çok çok razıyım, bazen anneme diyorum bir kaç tane daha kız doğursaydın diye Onlar benim her şeyim)

Sizin çocukların cinsiyeti ne siz bişey denemişmiydnz

Kızlar Bayadır girmiyorum sayfaya en son burdan resim atmıştım nub teorisine göre biri senin kız bebek yazmış henüz belli değil benimde cinsiyeti 2 kızım var bununda kız olacağını düşünüyorum nedense buarada bu nub teorisi tutanlar var mı ne kadar doğru acaba bilen var mı

Nsil bı yol izlmstniz pki testlemi takip etmistmiz bnada kız dedi bikac kişi nub dan ama oğlum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…