Kızlar merhaba uzun yılardır hem eski grubu hem de bu grubu takip ediyorum. Çok şükür 2 kızçem var Allah her ikisini de gönlüme göre verdi çünkü bir ablam kız kardeşim yok bari kızımın olsun diye çok dua ettim. Yıllar geçti 3.bebeği istemeye başladım ben tekim kardeşim yok belki bu yüzdendir çok çocuklu olma hevesim, bu sefer olursa hayırlı sağlıklı bir erkek evlat ne güzel olur dedim. Ovulasyon testleri ile takip yaptım ilk ayda hamile kaldım fakat maalesef 10 haftalık olması gerekirken 8.hafta ile uyumlu çıktı, bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağustos Eylül gibi tekrar deneme yapmak istiyorum, başta sağlıklı olsun ama bi tane de oğlum olursa o duyguyu da tatmayı çok istiyorum. Aşırı olmasa da beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyoruz. Keçiboynuzu özü, ph yüksek su, muz, avokado tüketiyoruz gün aşırı. Sağlıklı beslenmemin en büyük sebebi herşeyden önce sağlıklı gebelik için umarım bir daha ki sefere sağlıkla kucağıma alırım. Bide gebelik öncesi 1-2 ay çakşır otu kullanmak istiyorum sperm hızına çok iyi geliyormuş sizin de aklınızda bulunsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızlarıma sık ilişki ile yumurtlamaya 2-3 gün kala hamile kalmıştım bide farkında olmadan asidik ağırlıklı beslenmişiz. Kız bebek isteyenlere fikir olsun.