- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 35
Sağolun ben yumurtlama günümü değerlendirdim bide çok iltihabım vardı deneme yapacağım ay fitil kullandım ve yumurtlamam 14. gün oldu. ben bu sayfayı diğer sayfayı okadar çok okudumki en önemli şeyin dua ve yumurta günü olduğunu anladım ve eşinizi biraz iyi besleyin et. Taze meyve suyu sarımsak benim eşim çok tüketir bunları ve çok ama çok dua içten isteyin inannki Allah veriyor isteyinceNeler yaptınız saglikla gelsin oğlunuz
Testinz pikkenmi olmstu silinincemi peki hayrlı olsn buaradaSağolun ben yumurtlama günümü değerlendirdim bide çok iltihabım vardı deneme yapacağım ay fitil kullandım ve yumurtlamam 14. gün oldu. ben bu sayfayı diğer sayfayı okadar çok okudumki en önemli şeyin dua ve yumurta günü olduğunu anladım ve eşinizi biraz iyi besleyin et. Taze meyve suyu sarımsak benim eşim çok tüketir bunları ve çok ama çok dua içten isteyin inannki Allah veriyor isteyince
Bu insanlar neden bu kadar kotu kalpli neden bu kadar cahiller anlamıyorum ya allhtn bnm kaynanm kndinin 3 oğlu var bns bgun dgr blki kızın olr HC demedi bile yahu nedr bu erkek cock dskunlgu tmm oğlu olan kız kızı olan erkek tabiki ister ama milltin bakışı ck saçma tuhaf bakacak olan anne istediği kadr dgurur yada dgrmaz bnce sz o kişiye daha arkadsim demetin bileOğlu olan arkadaşm güya bana espri yaptı
Oğlun olmasını istiyorsan git askerlik şubesinin önünde bekle diye msj atp birinin öyle dediği videoyu yollamış. Kendince espiri yaptı ama benim kalbim kırıldı. Oysaki bugün ikinci kızıma yeni doğan kıyafetleri almıştım iki kızım olacak diye mutluyken böyle laflar böyle espriler niye.. Kaynanam beş kuruş faydası yokken üçüncü erkek olur diyor iyice sinirim bozuldu
Bilmiyurm canım istemsizce ağladım ağladıkça karnıma daki bebeğe üzüldüm ama toplum baskısı çok kötü birşeymsBu insanlar neden bu kadar kotu kalpli neden bu kadar cahiller anlamıyorum ya allhtn bnm kaynanm kndinin 3 oğlu var bns bgun dgr blki kızın olr HC demedi bile yahu nedr bu erkek cock dskunlgu tmm oğlu olan kız kızı olan erkek tabiki ister ama milltin bakışı ck saçma tuhaf bakacak olan anne istediği kadr dgurur yada dgrmaz bnce sz o kişiye daha arkadsim demetin bile
Aynen dedin gbi bnada öyle dyolar sanmynki oğlu olan baş tacı onlara laf yokk vlla srf şu milletin ay yinemi tutturamdn kızı demelerinden kararszm ama bnu erkekler degl bz kadınlar yapıyor kadın kadını eziyor üzüyor grcektn erkekler bzm gbi dsunmuyor illede kız erkkek demiyo bn HC bi erkeğin bı kadına bu knuda laf yaptığını dymadm kadın kadını eziyor boşver Inan dgunca cinayet bı anlamı kalmiyo anne olmak kadar gzel bişey varmı o ilk heyecanı yaşamak o ilk görüşme için bile dgrurum grcektn bnde en yakın arkadaşımn tek bı lafndan aglamistm oğlumu ilk kucsgims aldgnda o agladgm gldi aklma bn bu oldu dyemi ağladım dyeBilmiyurm canım istemsizce ağladım ağladıkça karnıma daki bebeğe üzüldüm ama toplum baskısı çok kötü birşeyms
Böyle insalar iki oğlu olanlara da vah vah erkek hayrsz kız hayrlı diyip onlara da farklı baskı uygular eminim
Oysaki evladın kızı erkeği değil hayrlisi hayrsizi olur Allah Hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Seni o kadar iyi anlıyorumki dün bana bidaha yapma senin oğlun olmaz dediler yüzüme baka baka kurban olduğum rabbim böylelerini konuşturuyo ya ne diyeyim döktüğüm her damla göz yaşı için iki elim yakalarında olacak iki cihandada hakkımı asla helal etmiyorumOğlu olan arkadaşm güya bana espri yaptı
Oğlun olmasını istiyorsan git askerlik şubesinin önünde bekle diye msj atp birinin öyle dediği videoyu yollamış. Kendince espiri yaptı ama benim kalbim kırıldı. Oysaki bugün ikinci kızıma yeni doğan kıyafetleri almıştım iki kızım olacak diye mutluyken böyle laflar böyle espriler niye.. Kaynanam beş kuruş faydası yokken üçüncü erkek olur diyor iyice sinirim bozuldu
Teşekkür ederim ,son sorum afedersiniz lavaboda uzayan akinti oluyor bu çatlamış mi demek oluyor yumurtanın, çatlayıncaya nasıl akinti oluyor acabaHayr t c den ck köyü olması gerekiyor t c eşit olunca pik olmuyor birdeyine dyorm kizlar testlerde dalgalbma şaşırtıyor herkesi ufacık silinme Cat degl bnm cattan 3 saat snraki barz silindi bu gzle görülür şekilde blli oluyor cgu kişi silindi deyip ilişki oluyor ertesi gün test yine köyü dyor birde pik kısa sürenler erkek bebek için daha iyi pikken deneme şansları var pik uzun sürenler bnce ck sik test yapmayın testlerde dalgalnms oluyor buda szi sasirtyo günde iki tne yada 3 ypin bnim dsuncem bu özellikle piki uzun sürenler kız bebeğe daha yatkın
Hayirli olsun bebeğiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza kavuştursun, sizin pik kısa mı sürüyordu, ilk açılmada mi pik de mi denedinizSağolun ben yumurtlama günümü değerlendirdim bide çok iltihabım vardı deneme yapacağım ay fitil kullandım ve yumurtlamam 14. gün oldu. ben bu sayfayı diğer sayfayı okadar çok okudumki en önemli şeyin dua ve yumurta günü olduğunu anladım ve eşinizi biraz iyi besleyin et. Taze meyve suyu sarımsak benim eşim çok tüketir bunları ve çok ama çok dua içten isteyin inannki Allah veriyor isteyince
Mesela kndimden örnek verirsem bnde o yumurta akı akıntı yüm dan bikac gün önce bsliyo yum catlayinca beyaz kremsi olana donuyo bu her insanda farklı oluyo bzen yum günü bile bslaysbiliyo akıntıdan net snc alamzdsnz bnm ilk oğlum iki gn akıntı tskibi yptim 3 cu gün oldu ikinci oglmda cattan bı gce önce basldi akıntı sadeTeşekkür ederim ,son sorum afedersiniz lavaboda uzayan akinti oluyor bu çatlamış mi demek oluyor yumurtanın, çatlayıncaya nasıl akinti oluyor acaba
Neden böyle dediler peki sen ne dedin valla sana dua ediyorum inşallah bebek döner ayrıntıli usg de dönen varmış Allah büyük hayrlı evlat olsunSeni o kadar iyi anlıyorumki dün bana bidaha yapma senin oğlun olmaz dediler yüzüme baka baka kurban olduğum rabbim böylelerini konuşturuyo ya ne diyeyim döktüğüm her damla göz yaşı için iki elim yakalarında olacak iki cihandada hakkımı asla helal etmiyorum
16. Hafta hicte erken degil neden bi dahaki aya net soylerim dedkiKızlar bana da bi yardim eder mısınız. 16. Haftamda doktor erkek ama desi 1 ay sonra kesin söylerim dedi. Şuan 100 de 100 diyemem dedi. Hatta pipi resmi verdi ama yine de kesin demedi. Bugün tekrar gittim cinsiyetini göremiyorum dedi. Baş yapısı erkek gibi fslan biseyler söyledi ama kız mı erkek mi göremiyorum dedi. Hiç bişey anlamadim kafam karıştı iyice. Basına böyle bisey gelen veya bi fikri olan var mı. Eğer erkek olsaydo arkasından görünür muydu siz. Poposu dönüktü baktı ama goremedi
Benimkilerde hep sagdaydiSanirim oda sağ da idi.
Güzel dileklerin için amin canım ama sanırım 3.cocugu düşünmüyoruz. Eşim de istemiyor
Ayn sana hak veriyorumBu insanlar neden bu kadar kotu kalpli neden bu kadar cahiller anlamıyorum ya allhtn bnm kaynanm kndinin 3 oğlu var bns bgun dgr blki kızın olr HC demedi bile yahu nedr bu erkek cock dskunlgu tmm oğlu olan kız kızı olan erkek tabiki ister ama milltin bakışı ck saçma tuhaf bakacak olan anne istediği kadr dgurur yada dgrmaz bnce sz o kişiye daha arkadsim demetin bile
Hiç birşey diyemedim ayrıntılıdada kız dedi doktor canım rabbimin vardır bundada bi hikmeti diyorum teselli ediyorum kendimi buda benim sınavım belkide sabretmekten başka çarem yokNeden böyle dediler peki sen ne dedin valla sana dua ediyorum inşallah bebek döner ayrıntıli usg de dönen varmış Allah büyük hayrlı evlat olsun
Ezan okunuyor burda..Hiç birşey diyemedim ayrıntılıdada kız dedi doktor canım rabbimin vardır bundada bi hikmeti diyorum teselli ediyorum kendimi buda benim sınavım belkide sabretmekten başka çarem yok
İnsanları kesinlikle takmayın oğlan olsaydı bu sefer de en ufak şeyde buldumcuk derlerdi konuşan yine konuşur insanların niyeti kötüyse her türlü laf bulur. Yengemizin dört kızı varken ne laflar ederlerdi sonra iki oğlu oldu çocuklar hastalığında bile dalga geçerlerdi oğlan dedin dedin bak başına neler geliyor diye. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin iki kız muhteşem birşey.Oğlu olan arkadaşm güya bana espri yaptı
Çok sevindim canımKızlar merhaba dün doktora gittim benimde bebeğin erkek kesinleşti 20 haftalık şuan Allah tüm isteyenlere versin inşallah
3 kızım var benimde canım aynı şeyleri yaşamışız bende testlerle ikinci denememde hamile kalmıştım ama maalesef 9 haftalıkken kaybettim Aralık'ta bebeğimiKızlar merhaba uzun yılardır hem eski grubu hem de bu grubu takip ediyorum. Çok şükür 2 kızçem var Allah her ikisini de gönlüme göre verdi çünkü bir ablam kız kardeşim yok bari kızımın olsun diye çok dua ettim. Yıllar geçti 3.bebeği istemeye başladım ben tekim kardeşim yok belki bu yüzdendir çok çocuklu olma hevesim, bu sefer olursa hayırlı sağlıklı bir erkek evlat ne güzel olur dedim. Ovulasyon testleri ile takip yaptım ilk ayda hamile kaldım fakat maalesef 10 haftalık olması gerekirken 8.hafta ile uyumlu çıktı, bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağustos Eylül gibi tekrar deneme yapmak istiyorum, başta sağlıklı olsun ama bi tane de oğlum olursa o duyguyu da tatmayı çok istiyorum. Aşırı olmasa da beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyoruz. Keçiboynuzu özü, ph yüksek su, muz, avokado tüketiyoruz gün aşırı. Sağlıklı beslenmemin en büyük sebebi herşeyden önce sağlıklı gebelik için umarım bir daha ki sefere sağlıkla kucağıma alırım. Bide gebelik öncesi 1-2 ay çakşır otu kullanmak istiyorum sperm hızına çok iyi geliyormuş sizin de aklınızda bulunsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızlarıma sık ilişki ile yumurtlamaya 2-3 gün kala hamile kalmıştım bide farkında olmadan asidik ağırlıklı beslenmişiz. Kız bebek isteyenlere fikir olsun.