Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar peki ovulasyon takibi yaparken akıntıya da dikkat ediyor musunuz? Bir ebe arkadaşıma bu konuları sorduğumda testten ziyade akıntına göre yap en yoğun olduğu günü değerlendir demişti.
Bazı kişilerin yumurtlamadan sonra bazılarının yumurtlamadan önce akıntısı olurmuş onun için en iyisi testle akıntıyı takip etmek canım

Kızlar bana da kız dedi doktor. Her şey ilk kızımdan o kadar farklı ki.. Karnım önce çıktı sağ gögsüm büyük aerolar karardı. Kızımdaki gibi sivilce olmadı, kızımda bulantı bir iki hafta oldu ama kusmadım güzelleşti cildim bunda ve 7 hafta baya bir kustum. Kızım solda ve yumurtalığımı zonklamasıyla oluşmuştu, bunda kasık ağrısı değil kuyruk sokumu ağrısı oldu. Kızımda yumurtlama öncesi birleşme oldu bunda pikten sonra, eşim kahve içti, yoğurt süt yemedik ph I yüksek su içtik et yedik. Eşim sigara kullanıyor.. Kendi doktorum kız dedi. Sonra aynı gün karın ultrasonu çekilmem gerekti ve radgolog erkeğe benziyor yüzde 50 nin üzerinde dedi. Ama kadın doğum doktoru yüzde 90 kız dedi yani kesin konuştu. Ben açıkçası Çin takvimini planlama
kullanmıştım ama o aylarda kimyasal fln olmuştu sonra onu bıraktım cinsiyet arzum sayfasına planlama yaptırdım tam yumurtlama tarihiydi, erkek için ama olmadı demekki..
Günlerimiz aynı canım sonuc belli olunca yaz. Benimki %100 kız 3 dr kız dedi naisp ama çok mutluyum iki kız annesi olmak ayrıcalıktır 🙏🌺🌺

Mesela kndimden örnek verirsem bnde o yumurta akı akıntı yüm dan bikac gün önce bsliyo yum catlayinca beyaz kremsi olana donuyo bu her insanda farklı oluyo bzen yum günü bile bslaysbiliyo akıntıdan net snc alamzdsnz bnm ilk oğlum iki gn akıntı tskibi yptim 3 cu gün oldu ikinci oglmda cattan bı gce önce basldi akıntı sade
Tammdir çok teşekkür ederim

Slm kizlarr iyi geceler
Benim gectigimiz cuma sancilarim oldu aksamustune kadar bekledim sonra gecmeyince esimle hastaneye gittik kendi dr.um izindeymis nobetci dr da erkek olunca esim baska hastaneye gidelim dedi
Bende eve gidelim hem sancim artar hemde nobet degisince geliriz dedim herneyse eve gectik gece boyunca sancilar dewam etti sabah tekrar gittik hastaneye
Nst de sanci cikti ama duzenli olmadigini soyledi dr. Cati muaynesi yaptiginda da
1 cmlik acilma war yani acilma artmamis dedi eve geri gonderdi cumadan beri gecmeyen ama artmayan kasilmalarim war stabil hep
Dogal yolla nasil artirabilirim sancimi acilma olmasini nasil saglayabilirim
Cok yorudum artik bayrama dogmasini istiyorum
Cunku artik cokk agirlastim
Uykum war surekli uyusamda dinlenemiyorum bayrama toparlanirim en azindan ama bebisimn gelecegi yok
İsin ilginc tarafi dr.um 32. Haftadan bu yana erken dogum riskim oldugunu soyledi
Birde cati muayenesi dogumu tetikler diyorlar hep bu ucuncu alttan muayene .ama bende tik yok 🤷🏼‍♀️

Slm kizlarr iyi geceler
Benim gectigimiz cuma sancilarim oldu aksamustune kadar bekledim sonra gecmeyince esimle hastaneye gittik kendi dr.um izindeymis nobetci dr da erkek olunca esim baska hastaneye gidelim dedi
Bende eve gidelim hem sancim artar hemde nobet degisince geliriz dedim herneyse eve gectik gece boyunca sancilar dewam etti sabah tekrar gittik hastaneye
Nst de sanci cikti ama duzenli olmadigini soyledi dr. Cati muaynesi yaptiginda da
1 cmlik acilma war yani acilma artmamis dedi eve geri gonderdi cumadan beri gecmeyen ama artmayan kasilmalarim war stabil hep
Uykum war surekli uyusamda dinlenemiyorum bayrama toparlanirim en azindan ama bebisimn gelecegi yok
İsin ilginc tarafi dr.um 32. Haftadan bu yana erken dogum riskim oldugunu soyledi
Birde cati muayenesi dogumu tetikler diyorlar hep bu ucuncu alttan muayene .ama bende tik yok 🤷🏼‍♀️
Merhaba canım benimde evde sancılarım başlamıştı hemen gitmedim bende biraz çekeyim öyle giderim dedim çok fazla geçmeden nişanım geldi ama kanama şeklinde olunca beklemedik gittik. Gittiğimde 2 cm açılmam vardı bana bolca büyük adımlar atmam söylendi bacaklarımı aça aça ve sancı geldiğinde tuvalete oturur pozisyon alıp düzenli nefes almamı söylediler squat yapmakta çok faydalı. Saat 10 da bu şekilde başladım spor yapmaya saat 2 de kızım kucağımdaydı 😍 dualarım seninle hayırlısıyla bebeğinde sende kurtulursunuz inşallah rabbim yardımcın olsun doğum anında düzenli nefes ve sancı geldiğinde ıkınmak doğumu kolaylaştırıyor, biliyorsundur mutlaka ama hatırlatmak istedim güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın amin🤲🤲

Slm kizlarr iyi geceler
Sıcak suya oturmak. Ve çömelmek ben bunları yapmıştım. Çömelerek yer silmiştim devamlı.

Merhaba canım benimde evde sancılarım başlamıştı hemen gitmedim bende biraz çekeyim öyle giderim dedim çok fazla geçmeden nişanım geldi ama kanama şeklinde olunca beklemedik gittik. Gittiğimde 2 cm açılmam vardı bana bolca büyük adımlar atmam söylendi bacaklarımı aça aça ve sancı geldiğinde tuvalete oturur pozisyon alıp düzenli nefes almamı söylediler squat yapmakta çok faydalı. Saat 10 da bu şekilde başladım spor yapmaya saat 2 de kızım kucağımdaydı 😍 dualarım seninle hayırlısıyla bebeğinde sende kurtulursunuz inşallah rabbim yardımcın olsun doğum anında düzenli nefes ve sancı geldiğinde ıkınmak doğumu kolaylaştırıyor, biliyorsundur mutlaka ama hatırlatmak istedim güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın amin🤲🤲
Amınnn cnm
Squat yapmaya calısıyorum evı hep comelerek sılıyorum kac gündür ama zamanı war demekkı 🥲

Sıcak suya oturmak. Ve çömelmek ben bunları yapmıştım. Çömelerek yer silmiştim devamlı.
Aynn bende yer sılerken comelıyorum sureklı
Waktı zamanı war bellıkı neyapsam olmadı hayırlısı bakalım❤️

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Kızlar merhaba uzun yılardır hem eski grubu hem de bu grubu takip ediyorum. Çok şükür 2 kızçem var Allah her ikisini de gönlüme göre verdi çünkü bir ablam kız kardeşim yok bari kızımın olsun diye çok dua ettim. Yıllar geçti 3.bebeği istemeye başladım ben tekim kardeşim yok belki bu yüzdendir çok çocuklu olma hevesim, bu sefer olursa hayırlı sağlıklı bir erkek evlat ne güzel olur dedim. Ovulasyon testleri ile takip yaptım ilk ayda hamile kaldım fakat maalesef 10 haftalık olması gerekirken 8.hafta ile uyumlu çıktı, bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağustos Eylül gibi tekrar deneme yapmak istiyorum, başta sağlıklı olsun ama bi tane de oğlum olursa o duyguyu da tatmayı çok istiyorum. Aşırı olmasa da beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyoruz. Keçiboynuzu özü, ph yüksek su, muz, avokado tüketiyoruz gün aşırı. Sağlıklı beslenmemin en büyük sebebi herşeyden önce sağlıklı gebelik için umarım bir daha ki sefere sağlıkla kucağıma alırım. Bide gebelik öncesi 1-2 ay çakşır otu kullanmak istiyorum sperm hızına çok iyi geliyormuş sizin de aklınızda bulunsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızlarıma sık ilişki ile yumurtlamaya 2-3 gün kala hamile kalmıştım bide farkında olmadan asidik ağırlıklı beslenmişiz. Kız bebek isteyenlere fikir olsun.
Canim ,caksir otunu etrafında kullanan ve olumlu sonuç sn oldu mu gerçekten etkili mi

Evet instagramda bi doktor söylemişti Hocası üniversite zamanında gelen hastalara gebeliği ikiz olanlara yani çakşır otu mu kullandın diye sorarmış hatta ikiz gebeliği isteyenler içinde öneride bulunmuştu tabi her kullanan ikiz doğuracak değil
Olumlu sonuç alan oldu canım genelde eşinin sperm hızı ve sayısında sorun olanlar kullandı benim çevrede birinin oğlu diğerinin de 1 kız 1 erkek ikizleri oldu.

Evet instagramda bi doktor söylemişti Hocası üniversite zamanında gelen hastalara gebeliği ikiz olanlara yani çakşır otu mu kullandın diye sorarmış hatta ikiz gebeliği isteyenler içinde öneride bulunmuştu tabi her kullanan ikiz doğuracak değil
Evet canım bende ikizler olasılığını arttırdığını duymuştum. İkizi olan arkadaş hamilelik için çok uğraşmıştı mesir macunu arı sütü polen çakşır aklına ne gelirse.

Hayirli gunler kizlarr
Bin aydan daha hayirli bu gunde gecede butun dualariniz kabul olsun insaAllah
Kadir gecemiz mubarek olsun
Umarim bugun sancim artarda bende dogum yaparim kizlar dualarinizi bekliyorum
♥️♥️♥️♥️
Inşallah canım inşallah Rabbim bugün bu mübarek güzel gece de kolay bi doğum nasip etsin inşallah. Bayram şekeriniz olmuş olsun

X