Tamm canım teşekkür ederim ,toz halinde balla mi karıştırılıyor canimOlumlu sonuç alan oldu canım genelde eşinin sperm hızı ve sayısında sorun olanlar kullandı benim çevrede birinin oğlu diğerinin de 1 kız 1 erkek ikizleri oldu.
Tmm canim cevabını vermişsin zatenÇay gibi demleyip de içilirmiş ya da şişede satılanlardan da olurmuş. Tadı biraz kötü olduğu için bal veya pekmezle de karıştıran çok var.
Rica ederim canım Allah gönlüne göre kalbindeki evladı nasip etsin.Tamm canım teşekkür ederim ,toz halinde balla mi karıştırılıyor canim
Amin canım hepimizeRica ederim canım Allah gönlüne göre kalbindeki evladı nasip etsin.
Karındansa ramziye göre kız ama tutmayan çok var.6+5 karindan bakarmisiniz
Eki Görüntüle 3057354
Ramziye göre kız ama benim ki tam tersi idi yine kız.. Ramzi ye inanmıyorum6+5 karindan bakarmisiniz
Eki Görüntüle 3057354
Yani sizinki soldamiydiRamziye göre kız ama benim ki tam tersi idi yine kız.. Ramzi ye inanmıyorum
Evet tutanda var tutmayan da varmis erkek bebek icin elimden geleni yaptım rabbim neyi nasip ederse artikKarındansa ramziye göre kız ama tutmayan çok var.
Amin inşAllah gönüldeki olur neler yapmıştınızEvet tutanda var tutmayan da varmis erkek bebek icin elimden geleni yaptım rabbim neyi nasip ederse artik
Insallah cinsiyetini ogrenince paylasicam canim neler yaptığımı diğer arkadaşlarda faydalansın diyeAmin inşAllah gönüldeki olur neler yapmıştınız
Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun tedbir bizden takdir Allahtan ne gelirse kabulümüz.Evet tutanda var tutmayan da varmis erkek bebek icin elimden geleni yaptım rabbim neyi nasip ederse artik
Erkek gbi deglmi6+5 karindan bakarmisiniz
Eki Görüntüle 3057354
Yani sizinki soldamiydi
Kız deglmi buda solda üstte amaBenimki buydu bende herşeyi yaptım
Ve herşey erkeği gösterdi
Çin Rus nub ramzi burdaki kızlar hep erkek dedi bnde erkek hissettim ama kurban olduğum rabbim kızı nasip etti buna şükür
Usg görüntüsü olduğu için karında sağ da ve sağdan gelişmiş sayılıyorKız deglmi buda solda üstte ama
Bak böyle ama benimki tutmadıKız deglmi buda solda üstte ama
Evet sizde tutmamışBak böyle ama benimki tutmadı
Insallah benimde bir oğlum olurBnmde sağ atta oğlum oldu