Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar peki ovulasyon takibi yaparken akıntıya da dikkat ediyor musunuz? Bir ebe arkadaşıma bu konuları sorduğumda testten ziyade akıntına göre yap en yoğun olduğu günü değerlendir demişti.
Bazı kişilerin yumurtlamadan sonra bazılarının yumurtlamadan önce akıntısı olurmuş onun için en iyisi testle akıntıyı takip etmek canım

Günlerimiz aynı canım sonuc belli olunca yaz. Benimki %100 kız 3 dr kız dedi naisp ama çok mutluyum iki kız annesi olmak ayrıcalıktır

Tammdir çok teşekkür ederim

Slm kizlarr iyi geceler
Benim gectigimiz cuma sancilarim oldu aksamustune kadar bekledim sonra gecmeyince esimle hastaneye gittik kendi dr.um izindeymis nobetci dr da erkek olunca esim baska hastaneye gidelim dedi
Bende eve gidelim hem sancim artar hemde nobet degisince geliriz dedim herneyse eve gectik gece boyunca sancilar dewam etti sabah tekrar gittik hastaneye
Nst de sanci cikti ama duzenli olmadigini soyledi dr. Cati muaynesi yaptiginda da
1 cmlik acilma war yani acilma artmamis dedi eve geri gonderdi cumadan beri gecmeyen ama artmayan kasilmalarim war stabil hep
Dogal yolla nasil artirabilirim sancimi acilma olmasini nasil saglayabilirim
Cok yorudum artik bayrama dogmasini istiyorum
Cunku artik cokk agirlastim
Uykum war surekli uyusamda dinlenemiyorum bayrama toparlanirim en azindan ama bebisimn gelecegi yok
İsin ilginc tarafi dr.um 32. Haftadan bu yana erken dogum riskim oldugunu soyledi
Birde cati muayenesi dogumu tetikler diyorlar hep bu ucuncu alttan muayene .ama bende tik yok

Merhaba canım benimde evde sancılarım başlamıştı hemen gitmedim bende biraz çekeyim öyle giderim dedim çok fazla geçmeden nişanım geldi ama kanama şeklinde olunca beklemedik gittik. Gittiğimde 2 cm açılmam vardı bana bolca büyük adımlar atmam söylendi bacaklarımı aça aça ve sancı geldiğinde tuvalete oturur pozisyon alıp düzenli nefes almamı söylediler squat yapmakta çok faydalı. Saat 10 da bu şekilde başladım spor yapmaya saat 2 de kızım kucağımdaydı dualarım seninle hayırlısıyla bebeğinde sende kurtulursunuz inşallah rabbim yardımcın olsun doğum anında düzenli nefes ve sancı geldiğinde ıkınmak doğumu kolaylaştırıyor, biliyorsundur mutlaka ama hatırlatmak istedim güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın amin

Sıcak suya oturmak. Ve çömelmek ben bunları yapmıştım. Çömelerek yer silmiştim devamlı.

Amınnn cnm
Squat yapmaya calısıyorum evı hep comelerek sılıyorum kac gündür ama zamanı war demekkı

Sıcak suya oturmak. Ve çömelmek ben bunları yapmıştım. Çömelerek yer silmiştim devamlı.
Aynn bende yer sılerken comelıyorum sureklı
Waktı zamanı war bellıkı neyapsam olmadı hayırlısı bakalım

Reactions: Zzy
Canim ,caksir otunu etrafında kullanan ve olumlu sonuç sn oldu mu gerçekten etkili mi

Evet instagramda bi doktor söylemişti Hocası üniversite zamanında gelen hastalara gebeliği ikiz olanlara yani çakşır otu mu kullandın diye sorarmış hatta ikiz gebeliği isteyenler içinde öneride bulunmuştu tabi her kullanan ikiz doğuracak değil
Olumlu sonuç alan oldu canım genelde eşinin sperm hızı ve sayısında sorun olanlar kullandı benim çevrede birinin oğlu diğerinin de 1 kız 1 erkek ikizleri oldu.

Evet canım bende ikizler olasılığını arttırdığını duymuştum. İkizi olan arkadaş hamilelik için çok uğraşmıştı mesir macunu arı sütü polen çakşır aklına ne gelirse.

Hayirli gunler kizlarr
Bin aydan daha hayirli bu gunde gecede butun dualariniz kabul olsun insaAllah
Kadir gecemiz mubarek olsun
Umarim bugun sancim artarda bende dogum yaparim kizlar dualarinizi bekliyorum
Inşallah canım inşallah Rabbim bugün bu mübarek güzel gece de kolay bi doğum nasip etsin inşallah. Bayram şekeriniz olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…