Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Öncelikle hayırlı olsun eğer doktorunuz %100 demişse mutlaka gördüğü için emin olmuştur.Sizin diğer hamileliklerinize göre bu defa farklı yaşadığınız bi durum var mı.
Teşekkür ederim ya okuyorum bezen değişiyo falan diye o yüzden En belirgin bulantıydı kızlarda bulantı yaşamadım ama bunda serumla ilaçla durabildim çok bulantım oldu kızlarda çok tatlı yedim bunda tatlıdan tiksindim başkada fark yok aslında kızlarla öyle isteyen herkese nasip etsin allahım

Amin inşallah canım. benimde şuan tam tersi kızlarda cok kusuyordum bu kez henüz kusmadım belki sonradan değişebilir bakalim

İyiyim canım benim çok şükür bebişim bal bal. Çok tatlı kuzucum her bebek gibi ilgi istiyor tabi bir yandan diğer çocuklarla koşturmaca. Siteye de giremez oldum Sen nasılsın canım
Maşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyorçok şükür elhamdülillah bende iyiyim ne olsun bende 31+6 Günlük oldum az kaldı doğuma bakalım nasıl olacak bizimki bende çocuklar iş güç kosturuyorum tabi pasa beyde karnimda beni yoruyo ama binlerce sukur Rabbime

Evet aynen benimde hatta adet oldum sandım bide 9 haftalık öyle bi leke geldi bi daha olmadı hiç
Ay belirtilerimiz aynı insalah benimde erkektir bende tadarim bu duyguyu ama içimden nedense olmaz gibi geliyo nasip kısmet sağlıkla alin kucağınıza çok sevindim adiniza

Hamile kalmadan önce rahmin temiz olması gerekiyormuş doktora giden fitil kullanan oldu mu ?

Allah isteyen herkese nasip etsin, belirtilerde gerçekten kişiden kişiye degisiyor.Sizin adınıza cok sevindim insallah bizlerde bu duyguyu yaşarız
Amin canım valla burdaki herkese dua ettim bende öğrenene kadar ayrı duygular yaşıyorsun öğreniyorsun sonrada acaba değişirmi hissi başladı garip bi durum ya

Amin canım valla burdaki herkese dua ettim bende öğrenene kadar ayrı duygular yaşıyorsun öğreniyorsun sonrada acaba değişirmi hissi başladı garip bi durum ya
Ya anlıyorum seni ama doktorların yanılma ihtimali cok az oluyor vede emin olarak söylemiş içini rahat tut canım mutluluğunu yaşa sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah

Ay belirtilerimiz aynı insalah benimde erkektir bende tadarim bu duyguyu ama içimden nedense olmaz gibi geliyo nasip kısmet sağlıkla alin kucağınıza çok sevindim adiniza
Valla canım bende hep kesin kız diyodum şartlamıştım kendimi kıza anlıyorum seni o duyguyu doktorun yüzdeyüz demesine rağmen acaba değişirmi diyorum kızlarınızda leke olmadıysa erkek olma ihtimali yüksek dua edin inşallah herşey dua ile bende edicem size

Ben olacağını düşünmüyorum 13hqftalarda daha netleşiyor ben 15e kadar bekledim inanamadıgim için

I
Inşallah Inşallah ediyorum. Kızlarda adetim gecikti herhangi bisey olmadı sadece ikinci de 10. Hafta da biraz kahverengi gelmişti az. Ama bunda adet günümde lekelenme yaşadım önce açık pembe sonra kahverengi şeklinde. Bi tek ondan dolayı acaba erkek mi diyorum başka bilemiyorum emin olamıyorum.

Merhaba adet döngünüz kaç gün dün adetin kaçıncı günüydü? Yum akı kıvamında akıntı geldiği zaman genelde 1 2 güne pik olur test ama bu kişiye göre değişir hatta her ay aynı kişide bile farklılık gösterebilir. Teste devam ettiniz mi?

Teste devam ediyorum dün adetin 11. Günüydü don halinin fotosunu atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…