- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 42
İyiyim canım benim çok şükür bebişim bal bal. Çok tatlı kuzucum her bebek gibi ilgi istiyor tabi bir yandan diğer çocuklarla koşturmaca. Siteye de giremez oldum
Teşekkür ederim ya okuyorum bezen değişiyo falan diye o yüzdenÖncelikle hayırlı olsun eğer doktorunuz %100 demişse mutlaka gördüğü için emin olmuştur.Sizin diğer hamileliklerinize göre bu defa farklı yaşadığınız bi durum var mı.
Amin inşallah canım. benimde şuan tam tersi kızlarda cok kusuyordum bu kez henüz kusmadım belki sonradan değişebilir bakalimTeşekkür ederim ya okuyorum bezen değişiyo falan diye o yüzdenEn belirgin bulantıydı kızlarda bulantı yaşamadım ama bunda serumla ilaçla durabildim çok bulantım oldu kızlarda çok tatlı yedim bunda tatlıdan tiksindim başkada fark yok aslında kızlarla öyle isteyen herkese nasip etsin allahım
Evet kendine göre değerlendirmek gerek bence belirtileri bide yerleşme kanaması yaşadım bunda kızlarda olmamıştı o zaman demiştim aslında erkek galiba diyeAmin inşallah canım. benimde şuan tam tersi kızlarda cok kusuyordum bu kez henüz kusmadım belki sonradan değişebilir bakalim
Yerleşme lekesi bende de oldu açık kahverengi şeklindeydiEvet kendine göre değerlendirmek gerek bence belirtileri bide yerleşme kanaması yaşadım bunda kızlarda olmamıştı o zaman demiştim aslında erkek galiba diye
Evet aynen benimde hatta adet oldum sandım bide 9 haftalık öyle bi leke geldi bi daha olmadı hiçYerleşme lekesi bende de oldu açık kahverengi şeklindeydi
Maşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyorİyiyim canım benim çok şükür bebişim bal bal. Çok tatlı kuzucum her bebek gibi ilgi istiyor tabi bir yandan diğer çocuklarla koşturmaca. Siteye de giremez oldumSen nasılsın canım
Allah isteyen herkese nasip etsin, belirtilerde gerçekten kişiden kişiye degisiyor.Sizin adınıza cok sevindim insallah bizlerde bu duyguyu yaşarızEvet aynen benimde hatta adet oldum sandım bide 9 haftalık öyle bi leke geldi bi daha olmadı hiç
Ay belirtilerimiz aynı insalah benimde erkektir bende tadarim bu duyguyu ama içimden nedense olmaz gibi geliyo nasip kısmet sağlıkla alin kucağınıza çok sevindim adinizaEvet aynen benimde hatta adet oldum sandım bide 9 haftalık öyle bi leke geldi bi daha olmadı hiç
Amin canım valla burdaki herkese dua ettim bendeAllah isteyen herkese nasip etsin, belirtilerde gerçekten kişiden kişiye degisiyor.Sizin adınıza cok sevindim insallah bizlerde bu duyguyu yaşarız
Ya anlıyorum seni ama doktorların yanılma ihtimali cok az oluyor vede emin olarak söylemiş içini rahat tut canım mutluluğunu yaşa sağlıklı hayırlı evlat olsun insallahAmin canım valla burdaki herkese dua ettim bendeöğrenene kadar ayrı duygular yaşıyorsun öğreniyorsun sonrada acaba değişirmi hissi başladı garip bi durum ya
Valla canım bende hep kesin kız diyodum şartlamıştım kendimi kıza anlıyorum seni o duyguyu doktorun yüzdeyüz demesine rağmen acaba değişirmi diyorumAy belirtilerimiz aynı insalah benimde erkektir bende tadarim bu duyguyu ama içimden nedense olmaz gibi geliyo nasip kısmet sağlıkla alin kucağınıza çok sevindim adiniza
Ben olacağını düşünmüyorum 13hqftalarda daha netleşiyor ben 15e kadar bekledim inanamadıgim içinmerhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Inşallah Inşallah ediyorum. Kızlarda adetim gecikti herhangi bisey olmadı sadece ikinci de 10. Hafta da biraz kahverengi gelmişti az. Ama bunda adet günümde lekelenme yaşadım önce açık pembe sonra kahverengi şeklinde. Bi tek ondan dolayı acaba erkek mi diyorum başka bilemiyorum emin olamıyorum.Valla canım bende hep kesin kız diyodum şartlamıştım kendimi kıza anlıyorum seni o duyguyu doktorun yüzdeyüz demesine rağmen acaba değişirmi diyorumkızlarınızda leke olmadıysa erkek olma ihtimali yüksek dua edin inşallah herşey dua ile bende edicem size
Merhaba adet döngünüz kaç gün dün adetin kaçıncı günüydü? Yum akı kıvamında akıntı geldiği zaman genelde 1 2 güne pik olur test ama bu kişiye göre değişir hatta her ay aynı kişide bile farklılık gösterebilir. Teste devam ettiniz mi?Merhabalar, herkese kolay gelsin, ben ilk defa ovulasyon testi kullandım, adetim bu ayın 20 sinde bitti, burdan öğrendiğim bilgiler ışığında döngüm kısa olduğu için adetim biter bitmez deneyim kazanmak için hergün test yaptım ama hep c çok koyu t çok silik veya hiç oluşmadı testte, bu sabah uyandığımda sağ kasığımda çok hafig bi ağrı hissettim, evde ilk idrarımı yaptıktan sonra yarım su bardağı su içtim, yaklaşık 1 saat sonra işe geldiğimde testi uyguladım ve t çizgisi de orta koyulukta çıktı, testi uyguladığımda lavabodayken yumurta akı gibi sünen uzayan bi akıntının olduğunu da gördüm, en son öğlen 11:30 da 1 bardak su içtim, saat 1 de uyguladığım testte t çizgisi yine silikti, fakat beyaz şeffaf bir ıslaklığım da söz konusuydu, sizden ricam yorumlayabilir misiniz, nedemek oluyor gelen akıntının çatlamada etkisi ne, normal zamanlarda bu akıntıdan ne kadar süre sonra ilişki olmalı, son yaptığım test bozuk muydu acaba
Teste devam ediyorum dün adetin 11. Günüydü don halinin fotosunu atayımMerhaba adet döngünüz kaç gün dün adetin kaçıncı günüydü? Yum akı kıvamında akıntı geldiği zaman genelde 1 2 güne pik olur test ama bu kişiye göre değişir hatta her ay aynı kişide bile farklılık gösterebilir. Teste devam ettiniz mi?
Canım demek ki senin de akıntın yumdan 1 gün önce geliyor ama buna güvenme her ay farklılık gösterebilir bunu unutma sakın. Test ile kontrol edebilirsin.Teste devam ediyorum dün adetin 11. Günüydü don halinin fotosunu atayım