Maşşallah hayırlı olsun canım değişmez yüzde yüz demişse içini ferah tutmerhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Evet pikKizlar pik mi
Merhaba ,hayirli olsun bebeğiniz, acaba nelere dikkat ettiniz diyet vs oldu mu,testinin hangi aşamada deneme yaptınızmerhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Çatlamanın kısa sürdüğünü nasıl anlıyorsunuzTeşekkür ederim ya aslında ben üç ay testlerle uğraştım ama hamile kalamadım psikolojik herhalde ama çatlamam hep kısa sürüyordu onu anladım hamile kaldığım ay bi adetten hemen sonra ilişki oldu bide yumurtlama günüm ama testle takip etmedim akıntıya göre hangisi tuttu bilmiyorum
Koyu çizgiyi gördükten kısa süre sonra açılmaya başladı hep benim ordan anlıyodum ama o aylar hamile kalamadımÇatlamanın kısa sürdüğünü nasıl anlıyorsunuz
Bana çok karmaşık geliyor, normalde olması gereken nedir peki ikisi koyuyken mi ilişki olmalı yoksa t hafif silikleşmeye başlayınca mıKoyu çizgiyi gördükten kısa süre sonra açılmaya başladı hep benim ordan anlıyodum ama o aylar hamile kalamadım
Valla bende öyle yapamadım işte koyumu olucak açıkken mi olucak stres yaptım hiç test yapmadığım ay hamile kaldım o yüzden bilemiyorum bende nasıl olmalıBana çok karmaşık geliyor, normalde olması gereken nedir peki ikisi koyuyken mi ilişki olmalı yoksa t hafif silikleşmeye başlayınca mı
Valla bende öyle yapamadım işte koyumu olucak açıkken mi olucak stres yaptım hiç test yapmadığım ay hamile kaldım o yüzden bilemiyorum bende nasıl olmalı
Öncelikle hayırlı olsun eğer doktorunuz %100 demişse mutlaka gördüğü için emin olmuştur.Sizin diğer hamileliklerinize göre bu defa farklı yaşadığınız bi durum var mı.merhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Tebrikler adınıza çok sevindim haberi kendim alsam bu kadar sevinirimmerhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Onla alakası yok benim sağ yumurtalığım çatladı sağa yattım bebeğimde sağda ama kızArkadaşlar merhaba ben de bugün doktor kontrolünden geliyorum yumurta boyutun 22 ve üç gün değerlendir dedi tabi yumurtam solda soldan yumurtlayanlar kız çocuk sahibi olur düşüncesini de sildim aklımdan bu ay deneme yapmaya karar verdim şimdi anlamadığım ben yumurtam çatladığında mı beraberlik yaşayacağım yoksa zaten çatlama boyutuna yakın diye beklememe gerek yok mu boyutu gayet iyi çatlamaya yakın dedi kafam karıştı
Canım Allah ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş ne zaman birliktelik yaşanıyor onu da anlayamadım yumurtamın çatlamasını mı beklemeliyim bilmiyorum ilk defa deneme yapacağım erkek bebek isteyenleri linçliyorlar başlık açıp soruncaOnla alakası yok benim sağ yumurtalığım çatladı sağa yattım bebeğimde sağda ama kız