Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar pik mi

Eklentiler

• 16457303810703707655715546978052.jpg
    16457303810703707655715546978052.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 55
merhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Maşşallah hayırlı olsun canım değişmez yüzde yüz demişse içini ferah tut

merhaba kızlar yazmıştım daha önce iki kızım var üçüncüye hamileyim diye dün gittik doktora 13 hafta 5 günlük yüzdeyüz erkek dedi hatta bacak arasını gösterdi ultrason resmini verdi bu haftalarda yanılma olur mu acaba
Merhaba ,hayirli olsun bebeğiniz, acaba nelere dikkat ettiniz diyet vs oldu mu,testinin hangi aşamada deneme yaptınız

Teşekkür ederim ya aslında ben üç ay testlerle uğraştım ama hamile kalamadım psikolojik herhalde ama çatlamam hep kısa sürüyordu onu anladım hamile kaldığım ay bi adetten hemen sonra ilişki oldu bide yumurtlama günüm ama testle takip etmedim akıntıya göre hangisi tuttu bilmiyorum

Teşekkür ederim ya aslında ben üç ay testlerle uğraştım ama hamile kalamadım psikolojik herhalde ama çatlamam hep kısa sürüyordu onu anladım hamile kaldığım ay bi adetten hemen sonra ilişki oldu bide yumurtlama günüm ama testle takip etmedim akıntıya göre hangisi tuttu bilmiyorum
Çatlamanın kısa sürdüğünü nasıl anlıyorsunuz

Bana çok karmaşık geliyor, normalde olması gereken nedir peki ikisi koyuyken mi ilişki olmalı yoksa t hafif silikleşmeye başlayınca mı
Valla bende öyle yapamadım işte koyumu olucak açıkken mi olucak stres yaptım hiç test yapmadığım ay hamile kaldım o yüzden bilemiyorum bende nasıl olmalı ☺️

Öncelikle hayırlı olsun eğer doktorunuz %100 demişse mutlaka gördüğü için emin olmuştur.Sizin diğer hamileliklerinize göre bu defa farklı yaşadığınız bi durum var mı.

Tebrikler adınıza çok sevindim haberi kendim alsam bu kadar sevinirim🥰 Rabbim hayırlı Salih evlat etsin bizim gibi isteyen tüm kardeşlerime de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı oğluşlar nasıp etsin

Günaydın hanımlar İbrahim Saraçoğlunun cinsiyetle ilgili bir sözü var gebelikten önceki çocuğun ense saçları yukarı doğru bakıyorsa erkek aşağı iniyorsa doğacak cocuk muhtemelen kızdır diye bayadir dikkat ettiğim bişe etrafımdaki lere de bakıyorum ve hep tuttu siz neler düşünüyorsunuz tabiki de herşeyin en iyisini ve hayırlısını Rabbim bilir gebe olup erkek bebeğe hamile olanlar önceki çocuğa bakarak bize bilgi verebilirsiniz 🤗

Arkadaşlar merhaba ben de bugün doktor kontrolünden geliyorum yumurta boyutun 22 ve üç gün değerlendir dedi tabi yumurtam solda soldan yumurtlayanlar kız çocuk sahibi olur düşüncesini de sildim aklımdan bu ay deneme yapmaya karar verdim şimdi anlamadığım ben yumurtam çatladığında mı beraberlik yaşayacağım yoksa zaten çatlama boyutuna yakın diye beklememe gerek yok mu boyutu gayet iyi çatlamaya yakın dedi kafam karıştı

Arkadaşlar merhaba ben de bugün doktor kontrolünden geliyorum yumurta boyutun 22 ve üç gün değerlendir dedi tabi yumurtam solda soldan yumurtlayanlar kız çocuk sahibi olur düşüncesini de sildim aklımdan bu ay deneme yapmaya karar verdim şimdi anlamadığım ben yumurtam çatladığında mı beraberlik yaşayacağım yoksa zaten çatlama boyutuna yakın diye beklememe gerek yok mu boyutu gayet iyi çatlamaya yakın dedi kafam karıştı
Onla alakası yok benim sağ yumurtalığım çatladı sağa yattım bebeğimde sağda ama kız

Onla alakası yok benim sağ yumurtalığım çatladı sağa yattım bebeğimde sağda ama kız
Canım Allah ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş ne zaman birliktelik yaşanıyor onu da anlayamadım yumurtamın çatlamasını mı beklemeliyim bilmiyorum ilk defa deneme yapacağım erkek bebek isteyenleri linçliyorlar başlık açıp sorunca🙄 ben de bu başlıkta sormayı doğru buldum

X