10 da tahmin dediler 13 de % 100 dedilerKaçıncı haftada öğrendiniz acaba cinsiyeti kesin olarak
Zaten ayda bir tane yumurta salınıyor yumurtalıklardan neden vermedi ki?Ay kızlar bende bugün doktordan geldim yalnızca 1 yumurta olgunlaşmış onun için çatlatma iğnesi de vermedi bi sonraki aya moralim bozuldu yine bekliycez Allahım herkeze yardım et bizede
Siz beslenmeye de dikkat etmişsiniz ama kızıniz okcak galiba. Tam anlamıyla dikkat etmediniz mi acaba.Merhaba hanımlar,aslında ovulasyon testinde ki mantık şu, normalde kadının vajina degeri asidik ve asdiğe yakındır yumurtlama döneminde sıvı artar ve alkali degeri yükselir, x kız spermleri asidik ortamda güçlüdür yarışı kazanır, y spermleri alkali ortamda güçlüdür ve yarışı kazanır, bu nedenle ovulasyon döneminde yumrta çatlama zamınıdna ilşkiyi yapmak yapmak ve önceisde ikilinin olmaması dolayısıyla bekleyen spermin olmaması, yumurta çatlamış olduğunda y spermleri hızlı oldugunda yumrtayı döllenme şansı yüksektir tabi ki hiçbişey yüzde yüz değildir, peki bu vajina ph alkali asidik durumu neye göre değişiyor kadının beslnemsini yedikleri içtikleri önem taşır, bilimsel olarak da cinsiyet le beslneme arasında ilşki kanıtlandı, şuna anlatmaya çalışıyorum sadece ovulasyon tabikiyle yumrtlama döneminde ilşki bilindiği gibi eerkek bebek getirmez
Teşekkür ederimCanım demek ki senin de akıntın yumdan 1 gün önce geliyor ama buna güvenme her ay farklılık gösterebilir bunu unutma sakın. Test ile kontrol edebilirsin.
Ay canım yerim ben o paşa beyiMaşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyorçok şükür elhamdülillah bende iyiyim ne olsun bende 31+6 Günlük oldum az kaldı doğuma bakalım nasıl olacak bizimki bende çocuklar iş güç kosturuyorum tabi pasa beyde karnimda beni yoruyo ama binlerce sukur Rabbime
Hayır klomen le 2 veya 3 yumarta geliştitrlr çatlama iğnesi sonra yaplr ki tutma imkanı çok olsun bide bazen tek yumurta olunca içi boş olabiliyormuş genelde ondan vurmadığnı söylediZaten ayda bir tane yumurta salınıyor yumurtalıklardan neden vermedi ki?
Saol canm önerilerin içn kaç aydır kalsiyumsuz beslenyrm bide 1 ay misafirler 1 ay boş yumurta böyle geçyr ne yapalım şükürler olsunCanım çörek otu bal tarçın yap o çok iyi
Benim sanırım rahim şekil bozukluğundan dolayı olmadı rahmim çok arkada olmasın gerektiği yerde değilmişSiz beslenmeye de dikkat etmişsiniz ama kızıniz okcak galiba. Tam anlamıyla dikkat etmediniz mi acaba.
Yerleşme lekesi bende de oldu açık kahverengi şeklindeydi
Benimde öğrendiğim kadar genelde adet gününe denk geliyormus bu yerleşme lekesi bebegin rahme tam olarak yerlesmesi o zamana tekabül ediyormuş zaten.Merhaba. Yerleşme lekesi ne zaman gelmişti acaba. Benim adetin başlangıcından bugun 21. Gunu. Dun kahverengi leke geldi cok bariz di. Bugun daha hafif şekilde peçeteye geliyor. Bu kadar erken yerlesme lekesi olur mu acaba.?yumurtlama ayin 19 unda olmustu.adetse eğer bu kadar erken regli olunur mu
Tuzlu suyu nasıl yaptınızMerhaba kızlar tuzlu su ile hamile kalanların cinsiyetleri ne acaba genelde erkek oluyormuş yapanlar var mı benim kızkardeşim yaptı oğlu oluyomuş bende yaptım ama daha cinsiyet belli değil
Maşallah cnm sana bir yandan cok guzel 4 cocuk olmasi bir yandanda birazcik zor Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm ama içindeki tekrar cocuk doğurma sevgisine hayran kaldim maşallah diyeyim tekrarAy canım yerim ben o paşa beyio kadar tatlı oluyorlar ki yaşım 38 olmasa hemen bir tane daha doğurasım var inan ki. İnsanlar deli diyor çalışıyorum birde iznim bitti şimdi ücretsiz izin vs uğraşıyorum. Ama herşeye değer. İster kız ister erkek olsun ama gönlüm dörtlemekten yana eşim bile bile 4 lemez kaza falan olsa bari
Kızlar bi bakar mısınızKızlarEki Görüntüle 3015019 hayırlı kandiller adetimin 18. Günü yumurtlama görmedim henüz ama sabah test hafif koyulaşmaya başlamış gibiydi akşam yaptığımda tekrar silikleşmiş neden olabilir
Bir çok sebebi olabilir sıvı alımın fazla olmuştur yumurtan tam gelişmemiştir bu ay ultra pike geçmeden çatlamıştır bugun bence tekrar bi dene yarım bardak su ile 2saat sonraKızlar bi bakar mısınız
Bence alakası yok ya bu belirtiler çok şansa tutuyor kalbine ferahlık ver inşAllah rabbimin izniyle gönlündekidirKızlar bende çok düşünüyorum göğüslerime bakıyorum sanki sol daha büyük falan. Çok düşünüyorum acaba kız mi diye