Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
ozele gidiyorum aslında kizlarda 12. haftdada bende öğrenmiştim kesin konusmuslardi o zaman usg var ekliyorum yorumlarsanız sevinirim en azından kafam rahatlasin istiyorum ikilemde kalmak kötü hissediyor

Eklentiler

• 1645691417572..jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 1645691516011..jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 1645691530494..jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 1645691553950..jpg
    56 KB · Görüntüleme: 72
Sizin pik olduğunda mı deneme oldu daha sonra takip yaptınız mi ne zaman açılma oldu

Sizin pik olduğunda mı deneme oldu daha sonra takip yaptınız mi ne zaman açılma oldu
pik oldugunda birlesme oldu
Yanı aksam saat 22 gibi test yaptım piki gördüm
Saat 12 gibi birleşme oldu
Ertesı gun ögle suları kasıklarım cok agrıdı
O zaman anladım catlama oldugunu
Evde degıldım evde olsaydım test yapardım
Eve geldıgımde yaptıgımda silikleştiğini gördüm
Bu kadar

ozele gidiyorum aslında kizlarda 12. haftdada bende öğrenmiştim kesin konusmuslardi o zaman usg var ekliyorum yorumlarsanız sevinirim en azından kafam rahatlasin istiyorum ikilemde kalmak kötü hissediyor
Canım apış arası pek
görünmüyor sanırım dr da bu yuzden bekleyın demıs
Ben 15 haftalıkken gittigimde acıktı bacak arası gördük resmen
Ama 20 haftalık gittigimizde bacak arası kapalıydı dr bekleyın bıraz daha ayrıntılıda netleşir dedi
Yanı demem o ki pozısyonu uygun degılmiş demekki senin bebişinde
Umarım bı daha kı gottıgınde netleşir
Ve gönlündekini nasip eder rabbim

evet net gözükmedi inşallah bi dahaki sefere görürüz

merhaba, öncelikle bebeğiniz çok hayırlı olsun, özellikle uyguladığınız bir diyet ve yumurta günü dikkat ettiğiniz bişeyler oldu mu paylaşırsanız sevinirim iyi günler

Merhabalar, herkese kolay gelsin, ben ilk defa ovulasyon testi kullandım, adetim bu ayın 20 sinde bitti, burdan öğrendiğim bilgiler ışığında döngüm kısa olduğu için adetim biter bitmez deneyim kazanmak için hergün test yaptım ama hep c çok koyu t çok silik veya hiç oluşmadı testte, bu sabah uyandığımda sağ kasığımda çok hafig bi ağrı hissettim, evde ilk idrarımı yaptıktan sonra yarım su bardağı su içtim, yaklaşık 1 saat sonra işe geldiğimde testi uyguladım ve t çizgisi de orta koyulukta çıktı, testi uyguladığımda lavabodayken yumurta akı gibi sünen uzayan bi akıntının olduğunu da gördüm, en son öğlen 11:30 da 1 bardak su içtim, saat 1 de uyguladığım testte t çizgisi yine silikti, fakat beyaz şeffaf bir ıslaklığım da söz konusuydu, sizden ricam yorumlayabilir misiniz, nedemek oluyor gelen akıntının çatlamada etkisi ne, normal zamanlarda bu akıntıdan ne kadar süre sonra ilişki olmalı, son yaptığım test bozuk muydu acaba

Merhabalar Güzel İnsan demek istiyorum ben size çünkü sorularımı hiç yanıtsız bırakmadınız ortak paylaşıma yazdım ama bir de size sormak istiyorum, ben ilk defa ovulasyon testi kullandım, adetim bu ayın 20 sinde bitti, burdan öğrendiğim bilgiler ışığında döngüm kısa olduğu için adetim biter bitmez deneyim kazanmak için hergün test yaptım ama hep c çok koyu t çok silik veya hiç oluşmadı testte, bu sabah uyandığımda sağ kasığımda çok hafig bi ağrı hissettim, evde ilk idrarımı yaptıktan sonra yarım su bardağı su içtim, yaklaşık 1 saat sonra işe geldiğimde testi uyguladım ve t çizgisi de orta koyulukta çıktı, testi uyguladığımda lavabodayken yumurta akı gibi sünen uzayan bi akıntının olduğunu da gördüm, en son öğlen 11:30 da 1 bardak su içtim, saat 1 de uyguladığım testte t çizgisi yine silikti, fakat beyaz şeffaf bir ıslaklığım da söz konusuydu, sizden ricam yorumlayabilir misiniz, nedemek oluyor gelen akıntının çatlamada etkisi ne, normal zamanlarda bu akıntıdan ne kadar süre sonra ilişki olmalı, son yaptığım test bozuk muydu acaba

merhaba, öncelikle bebeğiniz çok hayırlı olsun, özellikle uyguladığınız bir diyet ve yumurta günü dikkat ettiğiniz bişeyler oldu mu paylaşırsanız sevinirim iyi günler
amin Rabbim hepimiz için hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. ben ilk 3 kızımda hic bisey denemedim aklimada gelmedi açıkçası bunda cevremdeki erkek annelerine sordum hepsi de erkek olacağını bilmeden çabuk gebe kalmak icin yumurtlama gunune gore birlikte olmus. ben de yumutlama yi kesin bilmek adina ovulasyon testi kullandim pik olduğu gün birliktelik oldu ve ertesi gun birliktelik oldu pikin ertesi gun cizgi yok denecek kadar azdı çatlama olmuştu. baska diyet falan uygulamadim cunku her yerde yeme aliskanligi farkli ama her yerde erkek cocuk sahibi olan var bana cinsiyeti etkiliycekmis gibi gelmedi ama eşim Karslı oldugu için eti sever kizlarda da cok yedik ama etkisi olmadi

Renkli usg ye doktor bisey demedi mi bacaklarını toplamış gibi tam anlaşılmıyor
bacak arası hep sim siyah renkli olanda da bulanık anlayamadık doktorda o yuzden emin olamadı. sanırım daha bekletmek istiyor biraz daha merak edin diyor hayırlısı nasılsa oyle olsun inşallah sağlıkla hayırla dogsunlar bütün bebekler

Çok teşekkür ederim, sizin pik olayı dediğiniz çift koyu çizgi c ve t bir de uzayan akıntı zamanı mı ilk ilişki oldu

Çok teşekkür ederim, sizin pik olayı dediğiniz çift koyu çizgi c ve t bir de uzayan akıntı zamanı mı ilk ilişki oldu
akıntı ya bakmadim ama t cizgisi c den koyu çıkmıştı ben hala bilmiyorum ama cinsiyeti etrafımdaki erkek annerinden duyduklarim ve sonra internetten arastirdigima gore denedim yumurtlama denk gelse bile %80 ihtimal erek olması diye okudum

Yumurtan galiba çabuk catliyor canım.Elinde uzayan akıntı yumurtanın büyüdüğünü gösteriyor.Seffaf sulu sıvı gelmesi de bence yumurtanın catladiginin işaretidir.Bu uzayan akıntı herkeste farklı süre geliyordur.Mesela bende üç gün uzayan akıntı gelir sonra sulu sıvı geliyor ve yumurtam pikten bir gün sonra çatlıyor.Sende anladığım kadarı ile daha çabuk catliyor.

Akıntıy değişiyor testlerin açıklığı ve kötülüğün göre deneme yaparsanız daha iyi olur alt alta bir kağıda yapıştırıp saatlerini de günleri de yazın atın yorunlayalim buradaki çoğu kişi de yardım edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…