Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba hanımlar,aslında ovulasyon testinde ki mantık şu, normalde kadının vajina degeri asidik ve asdiğe yakındır yumurtlama döneminde sıvı artar ve alkali degeri yükselir, x kız spermleri asidik ortamda güçlüdür yarışı kazanır, y spermleri alkali ortamda güçlüdür ve yarışı kazanır, bu nedenle ovulasyon döneminde yumrta çatlama zamınıdna ilşkiyi yapmak yapmak ve önceisde ikilinin olmaması dolayısıyla bekleyen spermin olmaması, yumurta çatlamış olduğunda y spermleri hızlı oldugunda yumrtayı döllenme şansı yüksektir tabi ki hiçbişey yüzde yüz değildir, peki bu vajina ph alkali asidik durumu neye göre değişiyor kadının beslnemsini yedikleri içtikleri önem taşır, bilimsel olarak da cinsiyet le beslneme arasında ilşki kanıtlandı, şuna anlatmaya çalışıyorum sadece ovulasyon tabikiyle yumrtlama döneminde ilşki bilindiği gibi eerkek bebek getirmez

Kadının vajina ph degeri, ilşki zamanı, kadın ver erkeğin beslenme şekliyle ilgili esasen olay

ben
Maşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyor🥰çok şükür elhamdülillah bende iyiyim ne olsun bende 31+6 Günlük oldum az kaldı doğuma bakalım nasıl olacak bizimki bende çocuklar iş güç kosturuyorum tabi pasa beyde karnimda beni yoruyo ama binlerce sukur Rabbime
ben yazdiklariniza denk gelmisdim hayirla kucaginiza alin cinsiyeti nedir merak ettim

Canım Allah ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş ne zaman birliktelik yaşanıyor onu da anlayamadım yumurtamın çatlamasını mı beklemeliyim bilmiyorum ilk defa deneme yapacağım erkek bebek isteyenleri linçliyorlar başlık açıp sorunca🙄 ben de bu başlıkta sormayı doğru buldum
Canım ben pikten sonra ilk açılmada denedim kız oldu benim gibi yapıp erkek olanda var pik iken deneyip erkek olanda var kararı sen ver canım

Canım ben pikten sonra ilk açılmada denedim kız oldu benim gibi yapıp erkek olanda var pik iken deneyip erkek olanda var kararı sen ver canım
Teşekkür ederim canım herkes farklı denemiş gerçekten bu farklılık kafamı karıştırdı zaten kimi pikte denemiş kimi ilk açılmada kısmet galiba biraz da ben 21-22 mm yumurtayla pik görmedim testte

Kızlar günaydın
30. U haftamı tamamladım ve gitgide agırlasıyorum
Bebek alışverişi yapmadım henüz 🙄
Yani bazı şeylerini aldım tabı ama kıyafet almadım hic
Bezler pedler internette indirimli oluyo oradan aldım bayagı avantajlı öneririrm
Bide cildim cokk kuruyo
Bunun içinde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum acayip iyi geliyordu sımdı sankı yuzumu soyuyor gibi
Bırakmak ta istemiyorum daha cok kurur cildim diye
Bunun dışında oglusum kıme benzick diye düşünüyorum 🙃
Kızlar aynı baba isterimki oglumda bana benzesin eşim esmer ben sarısınım umarım bana benzer 🥲
Ama sarısın gen çekinik oluyo dıye bılıyorum
Dogunca görücz artık sizde durumlar nasıl kızlar

Ay kızlar bende bugün doktordan geldim yalnızca 1 yumurta olgunlaşmış onun için çatlatma iğnesi de vermedi bi sonraki aya moralim bozuldu yine bekliycez Allahım herkeze yardım et bizede

evet canim bu sene erkek senesi galiba😂erkek benimkide
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah evet benimde etrafımdaki herkesinki erkek bir kuzeniminki hariç zaten oda kız istiyordu 2 oğlu var önceden 🥰

X