ben yazdiklariniza denk gelmisdim hayirla kucaginiza alin cinsiyeti nedir merak ettimMaşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyorçok şükür elhamdülillah bende iyiyim ne olsun bende 31+6 Günlük oldum az kaldı doğuma bakalım nasıl olacak bizimki bende çocuklar iş güç kosturuyorum tabi pasa beyde karnimda beni yoruyo ama binlerce sukur Rabbime
Merhaba canım, nedemek yani akıntının yumurtlamadan önce gelmesi bunu biraz açar mısın, başka ne türlü oluyorCanım demek ki senin de akıntın yumdan 1 gün önce geliyor ama buna güvenme her ay farklılık gösterebilir bunu unutma sakın. Test ile kontrol edebilirsin.
Canım ben pikten sonra ilk açılmada denedim kız oldu benim gibi yapıp erkek olanda var pik iken deneyip erkek olanda var kararı sen ver canımCanım Allah ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş ne zaman birliktelik yaşanıyor onu da anlayamadım yumurtamın çatlamasını mı beklemeliyim bilmiyorum ilk defa deneme yapacağım erkek bebek isteyenleri linçliyorlar başlık açıp soruncaben de bu başlıkta sormayı doğru buldum
Teşekkür ederim canım herkes farklı denemiş gerçekten bu farklılık kafamı karıştırdı zaten kimi pikte denemiş kimi ilk açılmada kısmet galiba biraz da ben 21-22 mm yumurtayla pik görmedim testteCanım ben pikten sonra ilk açılmada denedim kız oldu benim gibi yapıp erkek olanda var pik iken deneyip erkek olanda var kararı sen ver canım
Doldurduğunuz yaşa göre bakınca tutuyor mu pekiHayir tutmuyor bana da önerdiler hatta çok takmıştım kafama ama cok sukur korktuğum olmadı
Sağol cnm Allah razı olsun hayırlısıyla erkek cnmben
ben yazdiklariniza denk gelmisdim hayirla kucaginiza alin cinsiyeti nedir merak ettim
saglikla insallah sevindimSağol cnm Allah razı olsun hayırlısıyla erkek cnm
Amin cnm sağol Allah razı olsun senin bebisininde cinsiyeti bellimisaglikla insallah sevindim
Hiçbirin de tutmuyor kizlarimda da tutmadıDoldurduğunuz yaşa göre bakınca tutuyor mu peki
evet canim bu sene erkek senesi galibaAmin cnm sağol Allah razı olsun senin bebisininde cinsiyeti bellimi
Siz neler yapmştnz erkek bebek için paylaşrmsnz Allah tamamına erdirsnevet canim bu sene erkek senesi galibaerkek benimkide
Canım çörek otu bal tarçın yap o çok iyiAy kızlar bende bugün doktordan geldim yalnızca 1 yumurta olgunlaşmış onun için çatlatma iğnesi de vermedi bi sonraki aya moralim bozuldu yine bekliycez Allahım herkeze yardım et bizede
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah evet benimde etrafımdaki herkesinki erkek bir kuzeniminki hariç zaten oda kız istiyordu 2 oğlu var öncedenevet canim bu sene erkek senesi galibaerkek benimkide
yok canim ben bisey yapmadim tamamen rabbimin taktiriSiz neler yapmştnz erkek bebek için paylaşrmsnz Allah tamamına erdirsn
Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba cinsiyeti kesin olarakevet canim bu sene erkek senesi galibaerkek benimkide