Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Burda tam olarak ne demek istediniz biraz daha açıklayabilir misiniz?

Doktora geldim fakat türk bayan olmadığı için doktorla konusamicam rutin bakacak. Almanyadayim dil bilmiyorum neyse artık ultrason verirse ona bakar bakar yorum yaparım artık

Yani bilemiyorum bana artık Çin takvimi gibi gelmeye başladı bu yöntem zaten %50 ihtimal var kiminde rast geliyor yöntem tuttu deniyor pik ye ve çatlamada 2 - 3 deneme yapan arkadaşlardan oğlu olanlar da var tek deneme yapanlarda tutanlarda var . Bugün arkadaşım cinsiyeti öğrendi oğlu olacakmış sordum özel bişe denedin mi diye . Bende çikolata kisti var olmama ihtimali vardı adet bitikten sonra hergün birlikte olduk hangi gün tuttu bilmiyorum dedi . Yani tek ilişki de kesin değil kız hergün birlikte olmuş oğlu olacak. Allah herkesin de benimde gönlümüze göre versin inşallah .

Bende kullandım ondan 3 gunde bır almamı söyledi drum
Aıle hekımı yazmıstı ılk oda gunde bır defa almamı soylemişti
Ama kendı drum bunun cok fazla oldugunu söyledı gunluk folıkasıt mıktarının 10 katı warmış folıbol da

Zaten öyle cnm
Brnım yengemin 4 oglu war ve cınsel hayatları cok hareketlı yanı yengem hergun dus alır
Bizde kalsalar bıle bu degışmez ama gel görki hep oglu oldu rabbım öyle nasıp etti
Ama tek ilişki yöntemi erkek olasılıgını arttırır bence
Ama tabıkı Allah nadıp ederse olur duayı ıhmal etmemek lazım
Ben cok dua ettım
Tek illişki oldu bılmıyordum tabıı ozamnlar tek ılıskının erkek bebek olasılıgını artırdıgını
Onu nasıp edende rabbım
Cunku ne kadar ilişki olsun diye uğrassamda o ay sadece tek ılışki oldu
Ben tutmadı dıye uzulurken meger tutmuş güzel melegim
Rabbom sizlere de nasıp etsin hepınıze dua edıyorum

Canım eger dewlete gidyorsan belli olsada söylemezler dewletın ultrasonu bıraz eskı model oluyo ama özel söyler ben hepsini 12. Haftada ögrendim kızlarımın
Bi tek bu son gebeliğimde kan testleronı yaptırmak ıcın dewlete gittim oda göremediğini cok kucuk oldugunu soyledı ultrasonlarının eskı oldugunu doyledı ama ultrason kagıdında resmen apıs arası gorünüyordu ve pipisi belliydı
Sonra 15. Haftada kendı druma gıttıgımde erkek dedı cok sukur
Eger dewlete gidiyorsan bıraz daha bekle derım usg kagıdın warsa paylasırmısın bakalım bızde

Bence benim de 3. Kızım geliyo. Doktor küçük dedi daha belli değil demek istedi ultrason vermedi unuttu galiba. Bide boş gorunuyordu bacak arasına baktı. Yanı ben öyle gördüm. Hayirkisi olsun inşallah netlesene kadar kendimi alıştırırım en azından

Bizde aynı cnm diyet yapmdık ki zaten bilmiyordum. Eşimde yapmazdı zaten yoğurt ayran peynır olmazsa olmazı esimin diyet işi biraz hurafe
Dedıgın gıbı her seyı 3 ay önceden dörtdörtlük yapıp kızı olanları cok okudum ama ben dıyetten tek ılskıden bıhaberdım rabbım erkek bebek nasıp etti
Dualarımı kabul ettı rabbım
K.walıdemlerın buda kız kesın diyip suratlarıno astıklarınımı ararsın hiç hamile degılmısım gıbı agır iş yapmamı beklemelerını mı anlatsak roman olur ama Allah a hawale edıyorum
Rabbim benım gıbı olan herkese de erkek evlat wersin
K.walıdemın 3 oglu bı kızı war bi kere aldırmıs bıde dusurmus
Israrla onlarda erkek dıyo cunku muneccım olur kendısı aldırdıgı cocugun cınsıyetı ıle bile övunen kadın
Sankı kendı elinde

Canım hayırlısı olsun net değilmiş dediğine göre ama olsun belirsizlik merak daha çok yoruyor insanı sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah

Bende kullanıyorum şimdi böyle okuyunca celişkide kaldım

Cnm ben ikizlerimde kullanmıştım bana iyi gelmesi afedersin aşırı karin agrisi ve ishal yaptı dr söyledim değiştirdik

Cnm hiç belli olmaz belirtilerle cinsiyeti tam tahmin erteleyebilirsin Rabbim isteyen herkese gonlundekini nasip etsin

Reactions: Zzy
Otele düşünme cnm 3 hafta sonra git istersen cnm o zaman tam belli olur Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllah

Cnm maalesef insanlar çok acımasız ve düşüncesiz olabiliyor ama herşey Rabbimin elinde kızda erkekte evlat sonuçta kim istemez ki hem kızı hem oğlu olsun diye ama anlamıyor insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…