Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ya benim 9.hafta başladı bulanti ama böyle birsey yok hayatımda ilk defa kan kustum ama cinsiyeti erkek bence takilma belirtilere 17.haftada bitti ama ara ara oluyor yine .simdi bulanti bitti kaburgam fena ağrıyor.

Ya benim 9.hafta başladı bulanti ama böyle birsey yok hayatımda ilk defa kan kustum ama cinsiyeti erkek bence takilma belirtilere 17.haftada bitti ama ara ara oluyor yine .simdi bulanti bitti kaburgam fena ağrıyor.
Acaba sizin göğüslerde bi farklılık oldu muydu.

Ben herseyi denedim dene ki sonra şunu yapmadım yapsaydım olurmuydu deme benden tavsiye

Amiin inşallah hepimize. Nasip artık napim bide pozisyonu iyiydi sanırım direk bacak arasına baktı sanki o yüzden diyorum erkek olsaydı tam bey görünürdü
Hayırlısı olsun cnm ama daha küçük insAllah istediğin sonucu alirsin

Reactions: Zzy
Acaba sizin göğüslerde bi farklılık oldu muydu.
Göğüsler kararmadi, kilo aldığım için şişti ama gebeligin ilk zamanlainda çok acıdı dokunamadim o derece .suan varya basenler büyüyor yüzüm sivilceden kurtulmadi güya erkekler anneyi güzelleştirirdi tan fiyasko ben kizlarimda hep guzellestim bu oglan beni cirkinlestirdi anama kimse bakmasın diyor galiba yakında babası da bakmazsa al başına iş

Bende 3.de kimseye söylemedim 4ay kadar düşün ne bulanti ne igrenme hicbirsey yaasamadim kayinvalidem sasirdi dedi bu farklı mı ki hicbirsey anlamadık dedim bilmiyorum ama ben hissediyordum kiz bu da diyordum ve kiz oldu

Ben bulanti için prilam dr kullandım.bitince sağlık ocağında yazdırıp aldım çok uyku yapıyor ama icinde bulantidan yana dinlendim bebekte de bir sorun olmadi çok şükür dene istersen

Bende ne şişti ne karardı hiç bi farklılık olması hassaslasma falan neyse ya nasip kısmet

Malesef ya unuttu herhalde çıkartmıştı. Bende hamilelik defteri veriyorlar onun içine koydu sandım.
Burada okuduğum kadarıyla Avrupa'daki Dr lar öyle küçükken falan cinsiyet söylemiyor ondan dememiş olabilir canım

Ben bulanti için prilam dr kullandım.bitince sağlık ocağında yazdırıp aldım çok uyku yapıyor ama icinde bulantidan yana dinlendim bebekte de bir sorun olmadi çok şükür dene istersen

Canım prilam asla fayda etmedi bende şimdi ağzımda bir tat mahvetti bu bulantı değil başka bir şey ağzımda ağrı kesici var sanki acı zehir gibi

Ah biliyorum ben o tadı canım kussam diye yalvardım da o tat olmasa diyorum iğrenç bisey resmen yataklara düşürüyo. Tatlı sakız çiğne azıcık iyi geliyo küçük tatlı sakiz

Ah biliyorum ben o tadı canım kussam diye yalvardım da o tat olmasa diyorum iğrenç bisey resmen yataklara düşürüyo. Tatlı sakız çiğne azıcık iyi geliyo küçük tatlı sakiz
Ağzımda şekerle geziyorum valla Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın dedileri mecaz anlamda anlardım ama gerçek anlamda da bozmasın.
Yemek yemeye başladım bu defa da bu tat. Ne zaman geçti sizinki

Ağzımda şekerle geziyorum valla Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın dedileri mecaz anlamda anlardım ama gerçek anlamda da bozmasın.
Ne zaman gidersin sen canım doktora yaa valla ben deneme olamadıkça sarıyorum buraya

Aynen bende öyle söyledim. Geçmedi canım gecmicek herhalde diyorum ben

O hamilelikten olabilir mi acaba Benim de metal tadı vardı hep ilerleyen zamanlarda geçti. O.zaman başka ilac dene bulanti fena birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…