Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ayy kızlar ne bileyim dedim bu kadar bulantı erkek olmaz diyorum çünkü çevremde öyle oldu rabbim hayırlısını versin 12.haftamda inşallah hayrılı haberi duyarım ama dediğim gibi 14-15 gibi tekrar gidip emin olmak isterim.
Sağlığım gelsin de Allah büyük. Rabbim hiç kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin inanın gün sayıyorum. Yarın 8+0 oluyorum inş. 11-12 ye kadar gün sayacak umarum en kısa zamanda geçer amin..
Ya benim 9.hafta başladı bulanti ama böyle birsey yok hayatımda ilk defa kan kustum ama cinsiyeti erkek bence takilma belirtilere 17.haftada bitti ama ara ara oluyor yine .simdi bulanti bitti kaburgam fena ağrıyor. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ya benim 9.hafta başladı bulanti ama böyle birsey yok hayatımda ilk defa kan kustum ama cinsiyeti erkek bence takilma belirtilere 17.haftada bitti ama ara ara oluyor yine .simdi bulanti bitti kaburgam fena ağrıyor. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Acaba sizin göğüslerde bi farklılık oldu muydu.

Arkadaşlar Allah benimde isteyen herkesinde hayırla gönlüne göre versin ama bu yöntem kafamı karıştırmaya başladı artık benim erkek bebek isteyenler formunu da uzun süredir okuyorum . Herkeste başka seyretmiş durum açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Pik + açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Burda pik + açılma deneyen K kbryummy ve @Gokcee27 deneyenlerin oğlu olacak ama aynı şekilde deneyen bazı arkadaşların da kızı olacak. Bu bana artık biraz Çin takvimi gibi gelmeye başladı. En önemli şey dua ve tevekkül artık. Bir yanım testle strese girme diyor bir yanım da neden denemedim diye üzülmemek için dene diyor . Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz 😞
Ben herseyi denedim dene ki sonra şunu yapmadım yapsaydım olurmuydu deme benden tavsiye

Amiin inşallah hepimize. Nasip artık napim bide pozisyonu iyiydi sanırım direk bacak arasına baktı sanki o yüzden diyorum erkek olsaydı tam bey görünürdü
Hayırlısı olsun cnm ama daha küçük insAllah istediğin sonucu alirsin

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Acaba sizin göğüslerde bi farklılık oldu muydu.
Göğüsler kararmadi, kilo aldığım için şişti ama gebeligin ilk zamanlainda çok acıdı dokunamadim o derece .suan varya basenler büyüyor yüzüm sivilceden kurtulmadi güya erkekler anneyi güzelleştirirdi tan fiyasko 🤭🤣😂ben kizlarimda hep guzellestim bu oglan beni cirkinlestirdi anama kimse bakmasın diyor galiba 😅yakında babası da bakmazsa al başına iş 🤪🤣😂😆

Aynen canım daha neler neler öyle çok dolmuştum ki rabbim boşalmamı istemedi herhalde bundada vardır bir hayır diyorum sabrediyorum sonu selamet olur inşallah ama bi haftada yaşadıklarım yetti inan fazlasını nasıl kaldırırım bilemiyorumbide öyle umutlanmıştımki iki kızımın hamileliğiyle bu çoook farklıydı bu defa kesin erkek diyordum ama olmadı
Bende 3.de kimseye söylemedim 4ay kadar düşün ne bulanti ne igrenme hicbirsey yaasamadim kayinvalidem sasirdi dedi bu farklı mı ki hicbirsey anlamadık dedim bilmiyorum ama ben hissediyordum kiz bu da diyordum ve kiz oldu

AMİN inşallah günahlarima kefaret oluyordur. Kaderim böyleymiş napım başa gelen çekiliyor. Zofer diye bir hap varmış Dr um önermedi ama hamile iken içen arkadaşlarım vardı burda da okudum eşime al diyorum oda pek gönüllü değil Dr a gitmemede. Çok var ne yapsam bilmiyurm
Ben bulanti için prilam dr kullandım.bitince sağlık ocağında yazdırıp aldım çok uyku yapıyor ama icinde bulantidan yana dinlendim bebekte de bir sorun olmadi çok şükür dene istersen

Göğüsler kararmadi, kilo aldığım için şişti ama gebeligin ilk zamanlainda çok acıdı dokunamadim o derece .suan varya basenler büyüyor yüzüm sivilceden kurtulmadi güya erkekler anneyi güzelleştirirdi tan fiyasko 🤭🤣😂ben kizlarimda hep guzellestim bu oglan beni cirkinlestirdi anama kimse bakmasın diyor galiba 😅yakında babası da bakmazsa al başına iş 🤪🤣😂😆
Bende ne şişti ne karardı hiç bi farklılık olması hassaslasma falan neyse ya nasip kısmet

Buda benim miniş

Eklentiler

• IMG-20220217-WA0204.jpeg
    IMG-20220217-WA0204.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 62
Malesef ya unuttu herhalde çıkartmıştı. Bende hamilelik defteri veriyorlar onun içine koydu sandım.
Burada okuduğum kadarıyla Avrupa'daki Dr lar öyle küçükken falan cinsiyet söylemiyor ondan dememiş olabilir canım

Ben bulanti için prilam dr kullandım.bitince sağlık ocağında yazdırıp aldım çok uyku yapıyor ama icinde bulantidan yana dinlendim bebekte de bir sorun olmadi çok şükür dene istersen

Canım prilam asla fayda etmedi bende şimdi ağzımda bir tat mahvetti bu bulantı değil başka bir şey ağzımda ağrı kesici var sanki acı zehir gibi

Burada okuduğum kadarıyla Avrupa'daki Dr lar öyle küçükken falan cinsiyet söylemiyor ondan dememiş olabilir canım

Canım prilam asla fayda etmedi bende şimdi ağzımda bir tat mahvetti bu bulantı değil başka bir şey ağzımda ağrı kesici var sanki acı zehir gibi
Ah biliyorum ben o tadı canım kussam diye yalvardım da o tat olmasa diyorum iğrenç bisey resmen yataklara düşürüyo. Tatlı sakız çiğne azıcık iyi geliyo küçük tatlı sakiz

Ah biliyorum ben o tadı canım kussam diye yalvardım da o tat olmasa diyorum iğrenç bisey resmen yataklara düşürüyo. Tatlı sakız çiğne azıcık iyi geliyo küçük tatlı sakiz
Ağzımda şekerle geziyorum valla Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın dedileri mecaz anlamda anlardım ama gerçek anlamda da bozmasın.
Yemek yemeye başladım bu defa da bu tat. Ne zaman geçti sizinki

Ağzımda şekerle geziyorum valla Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın dedileri mecaz anlamda anlardım ama gerçek anlamda da bozmasın.
Ne zaman gidersin sen canım doktora yaa valla ben deneme olamadıkça sarıyorum buraya 😇🙈

Aynen bende öyle söyledim. Geçmedi canım gecmicek herhalde diyorum ben 😔

O hamilelikten olabilir mi acaba Benim de metal tadı vardı hep ilerleyen zamanlarda geçti. O.zaman başka ilac dene bulanti fena birsey

X