Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Söyle bi düşünüyorum bakıyorum hiç erkek bebek belirtisi göremiyorum göğüsler olsun veya başka şeyler. Bende dilara gibi düşünmeye başladım acaba digerleriyle belirtiler aynı cinsiyette mi aynı diye. Tek farklilik yerleşme kanaması buda tek başına belirleyici mi bilemiyorum. Inşallah yarim doktor bi yorum yaparda bende artık bu düşünceden vazgeçerim.
Hiç ona bakma canım benimki çok farklı kızlarımdan ama cinsiyet aynı inşallah erkektir seninki

Tabi ki canım yeterki hayırlı olsunlar ama insanlar her şekilde konuştuğu için üzülüyoruz
Üzülmeyen yoktur tabii ki ben bu kez çevremden kimseye hamileliğimi bile söylemedim söylemiyecegim de çünkü insanların yorumlarıyla sorularıyla uğraşıcak eskisi gibi sabrım bile yok

Üzülmeyen yoktur tabii ki ben bu kez çevremden kimseye hamileliğimi bile söylemedim söylemiyecegim de çünkü insanların yorumlarıyla sorularıyla uğraşıcak eskisi gibi sabrım bile yok
Bende bi kaç gün önce söyledim. Uğraşamam kimseyle diye. Onu da söylemezdim de benimkiler uzulur neden sakladın derler diye

Arkadaşlar Allah benimde isteyen herkesinde hayırla gönlüne göre versin ama bu yöntem kafamı karıştırmaya başladı artık benim erkek bebek isteyenler formunu da uzun süredir okuyorum . Herkeste başka seyretmiş durum açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Pik + açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Burda pik + açılma deneyen K kbryummy ve G Gokcee27 deneyenlerin oğlu olacak ama aynı şekilde deneyen bazı arkadaşların da kızı olacak. Bu bana artık biraz Çin takvimi gibi gelmeye başladı. En önemli şey dua ve tevekkül artık. Bir yanım testle strese girme diyor bir yanım da neden denemedim diye üzülmemek için dene diyor . Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz 😞

Arkadaşlar Allah benimde isteyen herkesinde hayırla gönlüne göre versin ama bu yöntem kafamı karıştırmaya başladı artık benim erkek bebek isteyenler formunu da uzun süredir okuyorum . Herkeste başka seyretmiş durum açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Pik + açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Burda pik + açılma deneyen K kbryummy ve G Gokcee27 deneyenlerin oğlu olacak ama aynı şekilde deneyen bazı arkadaşların da kızı olacak. Bu bana artık biraz Çin takvimi gibi gelmeye başladı. En önemli şey dua ve tevekkül artık. Bir yanım testle strese girme diyor bir yanım da neden denemedim diye üzülmemek için dene diyor . Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz 😞
Canım inanki öyle zaten Allaha bırakalım alnimizda varsa zaten olur hakkımızda hayırlısı dua et bol bol rabbim verir hayırlısı ile 🙂🤲🤲🤲

Kızlar beni biyoloji mezunu bi arkadaş, ovulasyon testinde erkek bebek için mutlaka çift çizgi olduktan sonra digerinin siliklşmesini bekleyin dedi yüzde 80 etkili tabi herkeste tutacak diye bir şey yok, pikten sonra haiff açılma riskli
Eğer yum. Çabuk çatlıyosa riskli evet

Valla bende diyete pek inanamıyorum artık arkadaşlar alkali su veya limonlu sodaya varım ama bu forumda oğlu olanları sürekli yakalayıp özelden yazıyorum yoğurtsuz sofraya oturmayan insanlar var yumurtasız kahvaltı etmeyenler 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kızlar beni biyoloji mezunu bi arkadaş, ovulasyon testinde erkek bebek için mutlaka çift çizgi olduktan sonra digerinin siliklşmesini bekleyin dedi yüzde 80 etkili tabi herkeste tutacak diye bir şey yok, pikten sonra haiff açılma riskli
Neden hafif açılma riskli

Evet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah
Evet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah
Mesela sizde de denemeden 17 18 saat sonra test açılmaya başlamış yönteme göre kızınız olması gerekiyordu ama Allah nasip etmiş oğlunuz olacak . Kimi hafif açılma diyor kimi pik kimi başka bişe yöntemle alakalı kafamda çok soru var

Ben erkek bebek için yaptıklarımı anlatım. 3 ay süt ve süt ürünleri tüketmedim.3 ay karbonatlı su içtim, eşim 3 ay sperm destekleyici ilaç, çinko ve keçibyonzuu özü içti, ilşki gecesi vajinal duş aldım eşim soguk su uyguladı cinsel bölgesine, kahve içti namaz kıldı 2 rekeat, ben folik asit kullandım, çatlama zamanı ilşki oldu cinsel perhiz 1 hafya ve ovulasyon testiyle çatlamada tek, ilişki oldu, bol muz patates yedim potasyum beslnemdim sodyum Tuz oranını arttırdım Esra ezmeci bi erkeke bebek için tuzlu suyu oturdum bol bol, ve dua ettik çok umutluyum kesin erkek bekliyorduk ama bebeğim kızmış kesin olarak ayrıntılı ultrason da, çok üzüldüm Allaj affetsin hala da o kadar şey denedik nasip olmadı,hala kendşme gelemedim benim gibi her şeyi deneyip tutmayan var mı
Testiniz nasıldı duruyorsa atar mısınız

Bilmiyorum canım ,ama ben acilmada denedim... Cat tan 36 saat ve 24 saat önce denedim ve Cat yani siliklesince denedim .. bebek erkek benim Allah'a dua ettim en çok fazla kafa yormadim teste falan .. herkeste değişiyor işte

Canım merhaba bende bayadır sayfayı takip ediyorum ve bu zamana kadar yazılanların hepsini okudum inan ki bazen her şeyi yapsan da nasibin önüne geçemiyorsun bazen de yok bu olmadı bu içime sinmedi diyorlar ve Allah nasip ediyor oğlu oluyor. Yani en baştan niyetlenince bence Allah ın bize nasip edeceği ne olursa olsun kabul edeceğimizi sindirmek gerekiyor. Hiç bir yöntem %100 değil zaten. Ama işte insan keşke deneseydim dememek için yapmalı bence ama çok da bel bağlamamak gerek cinsiyet istediğimiz gibi olmazsa üzülmemek için. Benim düşüncem pik kısa sürmeli ve pik de deneme olmalı bu yönde daha çok yüzde yüksek benim okuduklarımdan yola çıktığımda. Pik uzunsa ne kadar çatlamaya yakın olursa o kadar mantıklı ilk açılma da geç kalınırsa da kız olma olasılığı baya yüksek bence. Sonu hep nasipte ne varsa o oluyor a çıkıyor ama bunu da unutmamak gerekir.

X