Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen canım daha neler neler öyle çok dolmuştum ki rabbim boşalmamı istemedi herhalde bundada vardır bir hayır diyorum sabrediyorum sonu selamet olur inşallah ama bi haftada yaşadıklarım yetti inan fazlasını nasıl kaldırırım bilemiyorumbide öyle umutlanmıştımki iki kızımın hamileliğiyle bu çoook farklıydı bu defa kesin erkek diyordum ama olmadı

Eşiniz ne diyor. Bu kadar üzülmeyin gün doğmadan neler doğar inşallah bebeğinz erkektir. Kız diyip erkek çıkan pipiyi saklayan azimsanmicak kadar fazla inanın.

AMİN inşallah günahlarima kefaret oluyordur. Kaderim böyleymiş napım başa gelen çekiliyor. Zofer diye bir hap varmış Dr um önermedi ama hamile iken içen arkadaşlarım vardı burda da okudum eşime al diyorum oda pek gönüllü değil Dr a gitmemede. Çok var ne yapsam bilmiyurm

Ben geceleri uyanınca prilam içiyorum en azından biraz bir şeyler yiyebiliyorum sabaha karşı içince iyi okuyor

Ben geceleri uyanınca prilam içiyorum en azından biraz bir şeyler yiyebiliyorum sabaha karşı içince iyi okuyor
Prilam hiç bir fayda etmedi bana saat 7 geceden beri 3 kez kustum afedersiniz.
Kan kusuyorum.
Zofer zararlı yazanlar olmuş kimisi içmiş araştırdım ne yapacam arada kaldım.

Siz testle mi takip yaptınız hangi aşamada deneme oldu perhiz diyet vs var mı
Cnm ben ilk üc ay denedım bı ay ovu testıyle bı ay adet bıtımı son aydada artık son deneme yapmak için ınternetten ovu testi aldım
Sadece o ay adet bıtımıne yakın bı kac gun taze sıktıgım havuc suyunu içtim eşim we ben
Diyet tuzlu su kahve bunlardan haberım yoktu olsa denerdım tabı ama ben okadar ugrasmadım acıkcası ama dua ettım tabı
Esim zaten istemıyordu havuc suyunu bıle zar zor içti
Adet bitiminden 5. Gunu testı yapmaya basladım 13. Gunu piki gördüm sadece ogun ilişki oldu
Sonrasında olmadı ki ben tek ilşkinin erkek bebek sansını artırdıgını bılmıyordum bıle
Hastalık arttıgı içiin edım cocuga uzak bakıyordu baska ılıskı olmadı olsada korunarak oldu
Tutmadı dıye uzulurken hamıle oldugumu ögrendim
Hamıle olduktan sonra bu sayfaya denk geldım
Catlama ertesı gunu 12 1 gıbı oldu gunduz test yapmadım ama hissettim cok kasıklarım agrıdı
Evde olsam testte yapardım eve gelince yaptım nıtekım catladıgını gördüm
Pikten kaç saat sonra çatlama oldu takip ettiniz mi

arkadaşlar folbiol kullanan oldu mu? Ben ilk gebeliğimde ondan kullanmıştım bilmiyordum hiç bir şey olmadı kızıma şükürler olsun ama şimdi elimde ondan var diğer reçetesiz aldıklarım bitti. Onu kullanayım diyorum ama fazla mg var diye okudum

Bende onu kullanıyorum 5mg fazla değil aslında bana aile hekimi yazdı.Daha önce hangisini kullanıyordum unuttum bende sizin daha önceki kullandiginiz hangisi

ben de kullanmıştım. şükürler olsun oğlumda bişey yok benim de

Söyle bi düşünüyorum bakıyorum hiç erkek bebek belirtisi göremiyorum göğüsler olsun veya başka şeyler. Bende dilara gibi düşünmeye başladım acaba digerleriyle belirtiler aynı cinsiyette mi aynı diye. Tek farklilik yerleşme kanaması buda tek başına belirleyici mi bilemiyorum. Inşallah yarim doktor bi yorum yaparda bende artık bu düşünceden vazgeçerim.

Insallah güzel bi haber alırsın benimde lekelenme durumum seninle aynı yani yarın birşey söylemesede bence siz sorun sonuç olarak bi tahmini olur.

Öyle yaptım valla ama muayene bittikten sonra dr a dedim ki, bana söylemeyin ama şu an bir tahmininiz var mı? Hayır çok küçük daha dedi.
Canım nasılsın eski mesajlara bakayım dedim sana denk geldim 20.hafta olmuşsun maşaallah sağlıkla gelsin öğrendin mi cinsiyeti?

Evet her şekilde rahatlamak istiyorum. IInşallahgüzel.haberler aliriz
Insallah canımyine aynı cinsiyet olması hicbir anneyi üzmez çünkü canı,kanı böyle birseye ihtimal bile vermiyorum anneleri bu duruma getiren toplumun, çevrenin bakış açısı ,hele ki kadının kadına yaptığı psikolojik eziyet.. Bunu yaşayamayan yoktur bütün kız çocukları anneleri bunu iyi bilir.

Aynen canım aynen. Mesela biz 4 kız kardeş. Herkes aaa anan gibi diyo. Ama demiyo ki kimse Allah veriyo istese hiç vermez. Eskiden takardım da artık takmıyorum. Sadece kendim de farklı olsa diyorum merak ediyorum nasıl falan. Yoksa ayy bıcır bıcır 3. Bi kız çok da güzel olur. Ikisi de güzel olur. Gönül olmayandan yana biraz da işte.

Ben meselâ hep erkeklerin içinde büyüdüm tek kızım,eşimin de ailesi kardeşler hepsi erkek bir ablası var sadece. Bunun genlerlede alâkası yok tamamen nasip..yine mi kız aa gibi laflar sanki kız doğurmak günahmış gibi cahillikten başka birşey değil.Zaten büyüdüklerinde bunların hic bir önemi kalmıyor,kızda olsa erkek de olsa yetişkin bir birey olunca kendi hayatları oluyor yeterki hayırlı evlat olsunlar.

Tabi ki canım yeterki hayırlı olsunlar ama insanlar her şekilde konuştuğu için üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…