Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Hiç ona bakma canım benimki çok farklı kızlarımdan ama cinsiyet aynı inşallah erkektir seninki

Tabi ki canım yeterki hayırlı olsunlar ama insanlar her şekilde konuştuğu için üzülüyoruz
Üzülmeyen yoktur tabii ki ben bu kez çevremden kimseye hamileliğimi bile söylemedim söylemiyecegim de çünkü insanların yorumlarıyla sorularıyla uğraşıcak eskisi gibi sabrım bile yok

Üzülmeyen yoktur tabii ki ben bu kez çevremden kimseye hamileliğimi bile söylemedim söylemiyecegim de çünkü insanların yorumlarıyla sorularıyla uğraşıcak eskisi gibi sabrım bile yok
Bende bi kaç gün önce söyledim. Uğraşamam kimseyle diye. Onu da söylemezdim de benimkiler uzulur neden sakladın derler diye

Arkadaşlar Allah benimde isteyen herkesinde hayırla gönlüne göre versin ama bu yöntem kafamı karıştırmaya başladı artık benim erkek bebek isteyenler formunu da uzun süredir okuyorum . Herkeste başka seyretmiş durum açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Pik + açılmada deneyen kiminin kızı olmuş kiminin oğlu. Burda pik + açılma deneyen K kbryummy ve G Gokcee27 deneyenlerin oğlu olacak ama aynı şekilde deneyen bazı arkadaşların da kızı olacak. Bu bana artık biraz Çin takvimi gibi gelmeye başladı. En önemli şey dua ve tevekkül artık. Bir yanım testle strese girme diyor bir yanım da neden denemedim diye üzülmemek için dene diyor . Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz

Canım inanki öyle zaten Allaha bırakalım alnimizda varsa zaten olur hakkımızda hayırlısı dua et bol bol rabbim verir hayırlısı ile

Eğer yum. Çabuk çatlıyosa riskli evet

Valla bende diyete pek inanamıyorum artık arkadaşlar alkali su veya limonlu sodaya varım ama bu forumda oğlu olanları sürekli yakalayıp özelden yazıyorum yoğurtsuz sofraya oturmayan insanlar var yumurtasız kahvaltı etmeyenler

Neden hafif açılma riskli

Mesela sizde de denemeden 17 18 saat sonra test açılmaya başlamış yönteme göre kızınız olması gerekiyordu ama Allah nasip etmiş oğlunuz olacak . Kimi hafif açılma diyor kimi pik kimi başka bişe yöntemle alakalı kafamda çok soru var

Testiniz nasıldı duruyorsa atar mısınız

Bilmiyorum canım ,ama ben acilmada denedim... Cat tan 36 saat ve 24 saat önce denedim ve Cat yani siliklesince denedim .. bebek erkek benim Allah'a dua ettim en çok fazla kafa yormadim teste falan .. herkeste değişiyor işte

Canım merhaba bende bayadır sayfayı takip ediyorum ve bu zamana kadar yazılanların hepsini okudum inan ki bazen her şeyi yapsan da nasibin önüne geçemiyorsun bazen de yok bu olmadı bu içime sinmedi diyorlar ve Allah nasip ediyor oğlu oluyor. Yani en baştan niyetlenince bence Allah ın bize nasip edeceği ne olursa olsun kabul edeceğimizi sindirmek gerekiyor. Hiç bir yöntem %100 değil zaten. Ama işte insan keşke deneseydim dememek için yapmalı bence ama çok da bel bağlamamak gerek cinsiyet istediğimiz gibi olmazsa üzülmemek için. Benim düşüncem pik kısa sürmeli ve pik de deneme olmalı bu yönde daha çok yüzde yüksek benim okuduklarımdan yola çıktığımda. Pik uzunsa ne kadar çatlamaya yakın olursa o kadar mantıklı ilk açılma da geç kalınırsa da kız olma olasılığı baya yüksek bence. Sonu hep nasipte ne varsa o oluyor a çıkıyor ama bunu da unutmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…