Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen canım nasipse olacak Allah’ın izniyle

Kızlar güzel pazarlar bu ay nasip olursa deneme yapmayı planlıyorum doktora gidip gitmemekte aşırı kararsızım...Geçen ay herşeyi net yakaladım testlerde piki çatlamayı vs...Bu ay nasıl olur bilmiyorum doktorum cok yogun biri şimdiden tahmini bir gün belirleyip randevu almam gerek...Daha mı çok kafam karışır çokkk kararsız kaldım...

Bence git canım doktora aksine kafan rahatlıyor en azından yumurtanın boyutu sağ sol kaç yumurtan var falan öğreniyorsun. Bende yine nasipse deneme zamanı gitmeyi düşünüyorum.

Bence git canım doktora aksine kafan rahatlıyor en azından yumurtanın boyutu sağ sol kaç yumurtan var falan öğreniyorsun. Bende yine nasipse deneme zamanı gitmeyi düşünüyorum.
Randevu alayım canım ben gidebilme ihtimaline karşı o zaman...Bu ay herşeyi yakalayabilicekmiyim o da muamma çünkü doktor garanti olur...Tesekkur ederım

Randevu alayım canım ben gidebilme ihtimaline karşı o zaman...Bu ay herşeyi yakalayabilicekmiyim o da muamma çünkü doktor garanti olur...Tesekkur ederım
Rica ederim canım gönlündeki sağlıkla tez vakitte kucağına nasip olsun

Cnm adet olmadim bugunyaptim.test silik cikti yine

Cnm silik cikti yine bugun kan vermeye gittim.veremeden geldim sular gittigi icin kan alınamıyormuş
Ayy inşallah vardır yaa hemen çıktı mı çizgi buraya atsana bakalım bence sende gebelik var canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin gelmiştir oğluş

Cnm adet olmadim bugunyaptim.test silik cikti yine

Cnm silik cikti yine bugun kan vermeye gittim.veremeden geldim sular gittigi icin kan alınamıyormuş
Hadi hayırlısı bencede sende var gebelik sağlıkla ilerler inşaallah

Merhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Ya hadi gozun aydin cnm seninle ayniyiz galiba benim de silik çıktı seninde kadinlar günün kutlu olsun canım ❤

Ya hadi gozun aydin cnm seninle ayniyiz galiba benim de silik çıktı seninde kadinlar günün kutlu olsun canım ❤
Evet kuuzumm gördüm mesajını yukarda ben ilk testimi cumartesi yapmıştım ama onu ancak flaş yardimiyla görebiliyordum bunu çıplak gözle çok rahat görüyorum inşallah geçen ay kimyasal olmuştum

Evet kuuzumm gördüm mesajını yukarda ben ilk testimi cumartesi yapmıştım ama onu ancak flaş yardimiyla görebiliyordum bunu çıplak gözle çok rahat görüyorum inşallah geçen ay kimyasal olmuştum
Kan ne zaman verecegen cnm ozaman belli olur ben yarin vermeyi düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…