- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Aynen canım nasipse olacak Allah’ın izniyleAynen kız yumurtlama sonrası benim kasik ağrım ara ara devam ediyor. Bir dahakine asla gebeliğe yormam
ben yine doktora gideceğim inşallah sağ dan yumurtlama olur sol olursa da ya Allah bismillah deyip deneme yapacağım. Artık nasibimizde ne varsa
Bence git canım doktora aksine kafan rahatlıyor en azından yumurtanın boyutu sağ sol kaç yumurtan var falan öğreniyorsun. Bende yine nasipse deneme zamanı gitmeyi düşünüyorum.Kızlar güzel pazarlar bu ay nasip olursa deneme yapmayı planlıyorum doktora gidip gitmemekte aşırı kararsızım...Geçen ay herşeyi net yakaladım testlerde piki çatlamayı vs...Bu ay nasıl olur bilmiyorum doktorum cok yogun biri şimdiden tahmini bir gün belirleyip randevu almam gerek...Daha mı çok kafam karışır çokkk kararsız kaldım...
Randevu alayım canım ben gidebilme ihtimaline karşı o zaman...Bu ay herşeyi yakalayabilicekmiyim o da muamma çünkü doktor garanti olur...Tesekkur ederımBence git canım doktora aksine kafan rahatlıyor en azından yumurtanın boyutu sağ sol kaç yumurtan var falan öğreniyorsun. Bende yine nasipse deneme zamanı gitmeyi düşünüyorum.
Rica ederim canım gönlündeki sağlıkla tez vakitte kucağına nasip olsunRandevu alayım canım ben gidebilme ihtimaline karşı o zaman...Bu ay herşeyi yakalayabilicekmiyim o da muamma çünkü doktor garanti olur...Tesekkur ederım
Cnm adet olmadim bugunyaptim.test silik cikti yine
Cnm silik cikti yine bugun kan vermeye gittim.veremeden geldim sular gittigi icin kan alınamıyormuş
Ayy inşallah vardır yaa hemen çıktı mı çizgi buraya atsana bakalımCnm adet olmadim bugunyaptim.test silik cikti yine
Cnm silik cikti yine bugun kan vermeye gittim.veremeden geldim sular gittigi icin kan alınamıyormuş
Evet cnm hemen cıktı inşallah kanda pozitif görürümAyy inşallah vardır yaa hemen çıktı mı çizgi buraya atsana bakalımbence sende gebelik var canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin gelmiştir oğluş
Hadi hayırlısı bencede sende var gebelikCnm adet olmadim bugunyaptim.test silik cikti yine
Ya insallah cnmHadi hayırlısı bencede sende var gebeliksağlıkla ilerler inşaallah
Ya hadi gozun aydinMerhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Evet kuuzumm gördüm mesajını yukarda ben ilk testimi cumartesi yapmıştım ama onu ancak flaş yardimiyla görebiliyordum bunu çıplak gözle çok rahat görüyorum inşallahYa hadi gozun aydincnm seninle ayniyiz galiba benim de silik çıktı seninde kadinlar günün kutlu olsun canım ❤
Bariz belli canım.hayirli olsun inşallah sağlıkla büyür bebiş
Bence var hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Kan ne zaman verecegen cnm ozaman belli olur ben yarin vermeyi düşünüyorum inşallahEvet kuuzumm gördüm mesajını yukarda ben ilk testimi cumartesi yapmıştım ama onu ancak flaş yardimiyla görebiliyordum bunu çıplak gözle çok rahat görüyorum inşallahgeçen ay kimyasal olmuştum
İnşallah canım benim çok teşekürlerBence var hayırlı olsun inşallah
Perşembe vereceğim kuzum, geçen ay kimyasal yaşadım 2 günde 1 çok yorucuydu en azından yükselmiş olur biraz daha diye düşündüm.Kan ne zaman verecegen cnm ozaman belli olur ben yarin vermeyi düşünüyorum inşallah