Aaaa ciddimisin yaa benim kaç tane tanıdığım bu şekilde öğrendi hamileliğiniAynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnm
Bende kızıma hamileliğimde silik çıkınca çöpe atmıştımAynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnm
Ya cnm insallahAaaa ciddimisin yaa benim kaç tane tanıdığım bu şekilde öğrendi hamileliğinihadi inşallah yaa
Ya öylemi diyorsun cnmBende kızıma hamileliğimde silik çıkınca çöpe atmıştımbence hamilesin
Kız ben silik çizgiyle öğrenmistim hamile olduğumu.ay bence hamilesin inşallah yarabbimAynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnm
canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallahYa öylemi diyorsun cnmhayirlisi olsun benim önceki hamileliklerim de hiç silik olmadigi icin önemsemedim insllah olmazsam adet kan veririm cnm
Amin cnm insallah rabbim hepimize nasip etsinKız ben silik çizgiyle öğrenmistim hamile olduğumu.ay bence hamilesin inşallah yarabbimoğlan bebeğin olsun nur topu gibi
Inşallah canim benimcanım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Yok kuzum ben bu ay es geçtim önümüzdeki ay inşallahAmin cnm insallah rabbim hepimize nasip etsinbekliyorum insallah adet olmamda guzel haberi veririm sizlere bacim sen naptn cnm deneme yaptin mi?
Hayirlisi olsun cnm hakkindaYok kuzum ben bu ay es geçtim önümüzdeki ay inşallah
Sağolasın ciğerim.Hayirlisi olsun cnm hakkinda
Sağolasın ciğerim.
Keşke atmasaydın canım buraya bi foto atardınYa cnm insallahkasiklarimda halen agri var adet olacakmissim gibi umut biraz da olsa var bekeleyim pazartesi gunune kadar olmazsam yaparim cnm
Cnm ya inan ki aklima gelmedi ogun annemler vardi evde bende cope attimKeşke atmasaydın canım buraya bi foto atardın
Kaderdaşım yine nasipse aynı ayda adet için geri sayım yapacağız deseneYok kuzum ben bu ay es geçtim önümüzdeki ay inşallah
Ayy amiin kuzum inşallah. Yine beraber aynı heyecanları yaşayacağız deseneKaderdaşım yine nasipse aynı ayda adet için geri sayım yapacağız desenebende bu ay takvimler vs yumurta sol diye es geçtim nisana nasip olsun inşaallah sanada banada
Canim kusura bakmayin yeni bakabildim memlekete geldim benim yerime birisi okur mu digerinde yine olucam amaCanım 1 kişi kaldı bildirim yapmayanRuveydam2015 canım son 48 taneyi okursan arkadaşın duası bitmiş olacak sıradaki arkadaşa geçeceğiz bugğn bildirim yaparsan çok sevinirim
Tamam canım ben okurumCanim kusura bakmayin yeni bakabildim memlekete geldim benim yerime birisi okur mu digerinde yine olucam ama
Ayy amiin kuzum inşallah. Yine beraber aynı heyecanları yaşayacağız desenebu sefer hiç bir belirtiye takilmayacagiz söz
Aynen kız yumurtlama sonrası benim kasik ağrım ara ara devam ediyor. Bir dahakine asla gebeliğe yormamaynen ya zaten şimdi bütün adet belirtilerimi vs öğrendim gebelikle kıyaslamayacağım inşaallah bakalım her deneme ayrı heyecan olacak bize orası kesin sen doktora gidecek misin yine dememe yapmadan?